А- банк знову ожив і хоче грошей

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня шановні форумчани. я вже писала про те що маю кредит в а банку, вчора знову почали морально атакувати. Взяла слухавку а це представник банку і почала мені що я думаю чому не платю банк пропонує закрити за 11 к якщо я протягом 2 днів проплачу, або пропонує рекстуризацію, а якщо ні то буде розглядати моє матеріальне становище щоб вирішувати це питання Я не робила оплати з січяня 2022 року а до цього справно плптила 1рік і 6 місяців і зараз хочуть ще бідьшу суму ніж була. я задаю питання а куди ділися ті грроші які були оплочені пішли на погашення%. порядка 12т було оплочено 3 пішло на тіло а решта на % круто. тепер мені потрібно знову по новому плптити а тіло 15. дали термін 1 неділю щоб внести 2т щоб банк бачив що я щось платю. в мене вчора цілий день буда депресія від їх дзвінків. порадьте як поступити. хватає мфо з якими практично не спілкуюсь а тут ще а банк. я кажу що торгова пелата оголосила про форс мажор в країні а вона каже що це не форс мажор а просто боїові дії а не війна. ось така ситуація.
с ТТП все не так просто))) вам треба довести, що війна на вас вплинула, безпосередньо (втрата роботи, майна, впо та інше).
тай про форс-мажор треба повідомляти в порядку визначеному вашим договором і в обумовлені ним же строки.
загалом, забийте на них та чекайте суду))))
вони так "люблять" в суді вигрібати, що аж диву даюсь))
ось, буквально тиждень тому)))
абанк.webp

немає в них нічого страшного))

Я тоже не плачу с марта 2022 года . У меня карта и кредит наличными. мне всякое предлагали и реструктуризацию с бешенной переплатой. Сейчас разговариваю с ними 1 раз в месяц - жду, может предложат только тело по реструктуризации. Нет, значит пусть подают в суд, будем судиться. Не переживайте! Почитайте форум- тут очень много полезной информации. Я раньше очень переживала, не спала. А потом нашла форум и это мне очень помогло!!! Огромная благодарность форуму и всем форумчанам!!!
Один раз меня так расстроили, что я телефон уронила и разбила экран, теперь надо стекло менять на телефоне, хожу с разбитым. После того, как поговорила, и у меня отняло ногу, вообще не разговаривать с ними перестала, здоровье дороже, тем более в такое время, когда нервы и без того на пределе. Вроде и тихо в городе стало, но нервная система покинула чат и денег договариваться пока все равно нет

немає в них нічого страшного))
Дуже Вам дякую Тарас Ви завжди вмієте підтримати патріотичний дух і надати корисну інформацію. Але я дуже переживаю бо в мене ніколи в житті не було судів тим більше з банками. я взгалі не знаю як так сталося що я звязалася з банками і плюс шараги, просто як життя пішло під відкос. а зараз це все треба розгрибсти

Дуже Вам дякую Тарас Ви завжди вмієте підтримати патріотичний дух і надати корисну інформацію. Але я дуже переживаю бо в мене ніколи в житті не було судів тим більше з банками. я взгалі не знаю як так сталося що я звязалася з банками і плюс шараги, просто як життя пішло під відкос. а зараз це все треба розгрибсти
Та, я вас прошу))
Суди це звичайний життєвий процес))

Не хвилюйтесь, ми тут всі такі.

Так.
Це ми подавали та виграли.
Вітаю Вас і Вашого клієнта. Ви рахуєте і радите з банком судитися. вони мені прислали виписку скільки оплено і ще скільки треба, то по їхніх пвдлахунеах тіло більше ніж видали на руки не зважаючи на те що 1,5 року я платила. не роблю оплат з січня 2022 ось такі справи. дуже боюся за своє майно

Вітаю Вас і Вашого клієнта. Ви рахуєте і радите з банком судитися. вони мені прислали виписку скільки оплено і ще скільки треба, то по їхніх пвдлахунеах тіло більше ніж видали на руки не зважаючи на те що 1,5 року я платила. не роблю оплат з січня 2022 ось такі справи. дуже боюся за своє майно
Ніхто майно не забере)))
Ну...я людина зацікавлена, тому завжди за суд)))
І як показує практика, в більшості випадків це працює.

Ну...я людина зацікавлена, тому завжди за суд)))
І як показує практика, в більшості випадків це працює
ну я Вас розумію... Дуже приємно спілкуватися з розумними людьми і отримувати поради.
Ну якщо банк чи мфо, колекторська компанія подає на суд чи щось інше людині нема куди діватися, як кажуть треба боротися за справедливість. Тарас скажіть а зараз працюють виконавчі провадженння можливо я ек так висловилась
Ніхто майно не забере)))
Дуже Вам дякую за те що Ви мене втішили

Один раз меня так расстроили, что я телефон уронила и разбила экран, теперь надо стекло менять на телефоне, хожу с разбитым. После того, как поговорила, и у меня отняло ногу, вообще не разговаривать с ними перестала, здоровье дороже, тем более в такое время, когда нервы и без того на пределе. Вроде и тихо в городе стало, но нервная система покинула чат и денег договариваться пока все равно нет
Вы что так себя изводить!!! Оно того не стоит! Благодаря форуму - послала всех за русским кораблем, заблокировала и не общаюсь практически. Жду суда, выбрала загодя себе юриста с форума . Коплю деньги на судебные расходы. Даже , если суд будет не в мою пользу, то сумма будет зафиксирована, проценты не насчитываются. Для себя решила, что лучше я переведу денег нашим ребятам с передка, чем буду оплачивать проценты . Берегите себя и не принимайте настолько близко к сердцу!

Слава Україні! Шановні форумчани хочу знову трішки висловитись з приводу А-банку. вчора взяла слухавку і знову на лініі спеціаліст широкого профілю. І тут почалася атака моральна, чому я не платю банк багато раз йшов на зустріч, були кредитні канікули і так далі. і озвучує мені суму ще більшу ніж було тіло. Але я кажу де ті гроші які були сплачені на протязі 1,5 року досить значна сума. ВОНА МЕНІ ПОЧИНАЄ ОДНЕ і те саме пофторювати знову. я кажу подавайте до суду і будемо вирішувати все в суді, а вона каже що банк іде мені на зустріч готовий списати певну суму коштів. Але я повинна їх сплатити на протязі 3 днів або оформити реструктиризацію. але в нас діалогу не вийшло. я кажу що зараз війна але для них вибачте по барабану. одним словом діалогу конструктивнгого в нас не вийшло. але мені написали смс на вайбер, що в звязку з тим що ми ні про що недомовились тобто я відмовилася від оплати боргу то мою відмову збережено. справу передано на наступну стадію опрацювання. Підскажіть будь-ласка що це означає і чого очікувати.

Слава Україні! Шановні форумчани хочу знову трішки висловитись з приводу А-банку. вчора взяла слухавку і знову на лініі спеціаліст широкого профілю. І тут почалася атака моральна, чому я не платю банк багато раз йшов на зустріч, були кредитні канікули і так далі. і озвучує мені суму ще більшу ніж було тіло. Але я кажу де ті гроші які були сплачені на протязі 1,5 року досить значна сума. ВОНА МЕНІ ПОЧИНАЄ ОДНЕ і те саме пофторювати знову. я кажу подавайте до суду і будемо вирішувати все в суді, а вона каже що банк іде мені на зустріч готовий списати певну суму коштів. Але я повинна їх сплатити на протязі 3 днів або оформити реструктиризацію. але в нас діалогу не вийшло. я кажу що зараз війна але для них вибачте по барабану. одним словом діалогу конструктивнгого в нас не вийшло. але мені написали смс на вайбер, що в звязку з тим що ми ні про що недомовились тобто я відмовилася від оплати боргу то мою відмову збережено. справу передано на наступну стадію опрацювання. Підскажіть будь-ласка що це означає і чого очікувати.
У мене та же історія тільки з другим банком ,після 2 місяців режимо сніжинки на 3 підняла телефон ,і просто сказала їм що нехай ідуть в суд,Мені теж сказали що справу передона до наступного відділу ,но судя з того що телефонують стабільно 2-5 раз в день думаю зрозуміло що ця наступна стадія це просто другий дзвонілщік. Як я на форумі вже прочитала реструктуризація це в 99 % випадків нічого доброго не несе. Я їм просто сказала що звертайтеся до суду ,як почала задавати питання ,я ще раз повторила це ,кажу чому ви не ідете в суд,якщо маєте право на це ,чому витрачаєте свій час на то щоб дзвонити.

У мене на наступну стадію вже передають з 2019 року( коли закрила ВП згідно суду),але то їм все мало, вони кожного разу ще щось придумують.Видумали вже про неіснуючий суд,який був у 2018 році.Ой, я їх посилаю знову до суду

У мене та же історія тільки з другим банком ,після 2 місяців режимо сніжинки на 3 підняла телефон ,і просто сказала їм що нехай ідуть в суд,Мені теж сказали що справу передона до наступного відділу ,но судя з того що телефонують стабільно 2-5 раз в день думаю зрозуміло що ця наступна стадія це просто другий дзвонілщік. Як я на форумі вже прочитала реструктуризація це в 99 % випадків нічого доброго не несе. Я їм просто сказала що звертайтеся до суду ,як почала задавати питання ,я ще раз повторила це ,кажу чому ви не ідете в суд,якщо маєте право на це ,чому витрачаєте свій час на то щоб дзвонити.
Реструктуризація це по факту новий кредит щоб закрити старий.

Реструктуризація це по факту новий кредит щоб закрити старий.
та я розумію новий кредит щоб закрити старий зі всіма їхніми відстотками що вони намалювали...Мені зовсім не цікаво що вони хотять ,нехай ідуть в суд ,даже в випадку програшу повністю буду платити але буду знати що колись да виплачу ,а не їхні тисячі просто на вітер викидувати

та я розумію новий кредит щоб закрити старий зі всіма їхніми відстотками що вони намалювали...Мені зовсім не цікаво що вони хотять ,нехай ідуть в суд ,даже в випадку програшу повністю буду платити але буду знати що колись да виплачу ,а не їхні тисячі просто на вітер викидувати
Розумна жінка!

Назад
Угорі