Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Или ещё не дай бог ото...)))Дяденька, дяденька, почему у вас волосатые руки?
Хорошо хоть не ладони.
Пошла в разнос.....ты трезвая?Блін,в рубашке.?шас спрошу??
Я сама не п'ю?Пошла в разнос.....ты трезвая?
Фсёёё ясно, ты пьёшь с таксистом, у которого волохатость где то...Я сама не п'ю?
Ви це прикращайте,а то я людина брезглива,ще вирве на хрен.?Фсёёё ясно, ты пьёшь с таксистом, у которого волохатость где то...
еще наверное и таксист армянинФсёёё ясно, ты пьёшь с таксистом, у которого волохатость где то...
Плюсуюеще наверное и таксист армянин
Та ну вас???????Плюсую
та еще и грудак писец какой кучерявый.....Та ну вас???????
Я це ще вам припомню,разом з Kradotka5656,та еще и грудак писец какой кучерявый.....
он красных макасинах на босу ногу?Я це ще вам припомню,разом з Kradotka5656,
Теж з "волохатими"руками?Мне Е-гроші с Российского звонила барышня,но это год назад было.
Я так далеко не заглядалаон красных макасинах на босу ногу?
Майже так і було.Але я просто спитала,чи руки волохаті?А він сказав що я в замовленні це,як особливу примітку до поїздки не вказала,то вже які є???Я аж покрасніла,стидно блін.Представила, едет в такси. Разглядывает таксиста, руки, то посмотрит в телефон, начинает смеятся и опять разглядывает таксиста, потом векает.
Сейчас её таксист в психушку отвезет, так на всякий случай.
Так мы ж любя, чтобы тебе было весело, а ты губки надула и глазки мокрые ужо)))Я це ще вам припомню,разом з Kradotka5656,
А ты только про это спрашивала?)Я просто так... Уточню!Я так далеко не заглядала
Майже так і було.Але я просто спитала,чи руки волохаті?А він сказав що я в замовленні це,як особливу примітку до поїздки не вказала,то вже які є???Я аж покрасніла,стидно блін.

Ну да,молодий хлопець,я думала він зрозуміє,що я жартую.Але це тяжкий випадок.??Думає мало того,що з лісу вибігла,так ще такі питання???А ты только про это спрашивала?)Я просто так... Уточню!![]()
Главное чтобы обратно в лес не завез!))Ну да,молодий хлопець,я думала він зрозуміє,що я жартую.Але це тяжкий випадок.??Думає мало того,що з лісу вибігла,так ще такі питання???