Щоденник 9 МФО, що з ким робити?

• Автор теми Автор теми ovh91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 105

ovh91

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
ovh91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. В мене 10 мфо, поки в протермінуванні тільки одне - смартівей, але вони тихі, вже пропонують за тіло, але чекаю далі, бо тіло 25.
Що робити з іншими, як вони себе ведуть та які закрити в першу чергу?
Ранок, Ariba, Sun credit, Mybiz, Avira, Cly, Finmarket, My fresh cash, та погана крипта - Crypsee. Буду вдячна за відповіді та рекомендації.

Вітаю. В мене 10 мфо, поки в протермінуванні тільки одне - смартівей, але вони тихі, вже пропонують за тіло, але чекаю далі, бо тіло 25.
Що робити з іншими, як вони себе ведуть та які закрити в першу чергу?
Ранок, Ariba, Sun credit, Mybiz, Avira, Cly, Finmarket, My fresh cash, та погана крипта - Crypsee. Буду вдячна за відповіді та рекомендації.
Про крипту почитайте , готуйтесь до терору

Авіра, клай - спочатку принципові, через місяць почали скидати апетити всіх нарахувань

Ранок, Аріба - десь за місяць+ будуть пропонувати тіло +-, не пропустіть
Я один закрила, один продали (

По іншим не підкажу

My fresh cash
я в них був то вони або взагалі нічого не накідують за просрок, або там копійки, був на місяць платіж протермінований то сума ніби як не мінялась)
ранок аріба сан кредит через 30 днів будуть тіло давати, оплатити не пропустити, 1-2 місяці потримають далі шо хоч може бути, сан кредит вони же старфін зараз активно йдуть в суд дуже швидко
фінмаркет це дніпровські, то можуть трохи потягати рідню якшо найдуть, але в мене вони були тихі

Авіра, клай - спочатку принципові, через місяць почали скидати апетити всіх нарахувань

По іншим не підкажу

По іншим не підкажу
А що з приводу дзвінків? Турбують оточення?

смартівей то взагалі благодійна організація, уже двічі за 12500 закриваю при тілі 25к

А що з приводу дзвінків? Турбують оточення?
В мене анти спам стоїть

Якщо починалось з 300-350 дзвінків в день, то зараз ближче до 100

По оточенню дзвонили одиницям, але хто саме не знаю

Більш за все мене цікавить Fin market, думаю з ним виходити у прострочку.

Назад
Угорі