8днів просрочки почали звонити

• Автор теми Автор теми Сарра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Сарра

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
5
Бали
5065
Сарра не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знаю почали звонити до сестри і до чоловіка і кажуть щоб переказати щоб я оплатила кредит ,е кажуть моїй сестрі що вам не жалко сестри тіпа мене, я не знаю що робити бо це лише просрочка по 3 кредитам а що буде як піде з березня просрочка по 8остальних,я боюся що будуть звонити до сусідів,або в міліцію я вопше не знаю що робити я думаю що з такої ситуації виходу немає тим болі що в мене не 2мікрозайми а цілих 11мфо.

Не знаю почали звонити до сестри і до чоловіка і кажуть щоб переказати щоб я оплатила кредит ,е кажуть моїй сестрі що вам не жалко сестри тіпа мене, я не знаю що робити бо це лише просрочка по 3 кредитам а що буде як піде з березня просрочка по 8остальних,я боюся що будуть звонити до сусідів,або в міліцію я вопше не знаю що робити я думаю що з такої ситуації виходу немає тим болі що в мене не 2мікрозайми а цілих 11мфо.
В Полицию никто обращаться не будет, это факт. а звонки угрозы будут, это тоже факт. увы с этим нужно смирится. выхода нет только из гроба, все остальное решается.

Я як би мала можливість то одразу б заплатила,але на жаль попала в цю яму,і один вихід суїцид

Успокойтесь... Читайте форум, здесь вы найдёте ответы на все вопросы

Серйозно 11, та це пиль))
Слухайте, заспокойтеся, читайте форум, по Ваших МФО, запитуйте!
Все буде добре!

я боюся що будуть звонити до сусідів,або в міліцію я вопше не знаю що робити я думаю що з такої ситуації виходу немає тим болі що в мене не 2мікрозайми а цілих 11мфо.
Цілком можливо, що будуть дзвонити і до сусідів, але нічого такого чого б було варто боятися в цьому немає! Поліція взагалі немає ніякого відношення до кредитних справ, забудьте за це.
Вихід є! І Ви знайдете його, коли заспокоїтесь.

Я просто живу у селі і це не буде життя ад буде,до чого з маленької без мами без тата,потом знайшла нормального чоловіка маю діточок але була серйозна хвора потом якось поборола хворобу а тепер кредити, мені здається що краще бути хворою бо ще хтось пожаліє,а за кредити ніхто

Виходу немає з підводної лодки під час занурення.
А в людей завжди є вихід.
2-3 дні читаєте поради на форумі і все стане на свої місця.
11 мфо - це не 30, як тут часто буває.
По-перше, не обціяєте ніяких пролонгацій і т.д.
Ідеально - це взагалі не спілкуватись з ними, блокувати номера.
Читаєте інфу по кожному мфо, яке у вас є.
На вивчення форуму знадобиться не одна година і навіть не олин день, але воно того вартує.
Все залежить від того що ви хочете зробити? Закривати на вигідних умовах, ігнорувати повністю, судитись?

Я як би мала можливість то одразу б заплатила,але на жаль попала в цю яму,і один вихід суїцид
Який суїцид, про що Ви говорите, Ви шо смертельно хворі, викеньте цю дуранину з головешки нічого страшного не сталося! Почитайте напрацюйте стратегію захисту та боротьби!
Немає проблем, які не можна вирішити!

Про суицид не стоить думать, этим вы проблему не решите, нужно бороться и отстаивать свою позицию

Я просто живу у селі і це не буде життя ад буде,до чого з маленької без мами без тата,потом знайшла нормального чоловіка маю діточок але була серйозна хвора потом якось поборола хворобу а тепер кредити, мені здається що краще бути хворою бо ще хтось пожаліє,а за кредити ніхто
Зрозумійте, що людям, насправді байдуже, це лише емоції, дехто поспівчуває, дехто осудить, а дехто має ще гіршу ситуацію.
Це чужі емоції, чужі думки і вони вас не мають хвилювати.
В селі завжди буде про що поговорити і без ваших кредитів.
Сарра, сума у вас приблизно яка? Якої глубини яма, я хочу зрозуміти...?

Але скажіть я взяла ці гроші 75000я реально взяла на руки щоб закрити інші такі МФО і тоді вони праві бо вони реально дали гроші,а я дурна що перекредитовувала а би був спокій

Але скажіть я взяла ці гроші 75000я реально взяла на руки щоб закрити інші такі МФО і тоді вони праві бо вони реально дали гроші,а я дурна що перекредитовувала а би був спокій
Де Ви взяли 75к для перекредитування? Ви в неділю писали, що у Вас 6 днів просрочки. Які у вас мфо?

А ви думаєте, ви одна така перекредитовувались?
У мене окрім мфо, ще позичених грошей понад 10 тисяч доларів (вісім з яких під процент). Це так приблизно, я не рахувала дотошно, щоб зберегти нервові клітини.
На разі я не оплачую мфо, а віддаю людям і проценти по основній сумі.
І хто з нас ближчий до суєциду?

Звонить будут,ко всем кого найдут(знакомые,соседи,родственники,возможно сельсовет).В полицию/прокуратуру/НАБУ/ГБР-это бред,чем они просто угрожают.Единственный вариант-суд,но в суд 90% этих шараг не подают,а если и подадут-суд в ваших интересах,спишет их космические незаконные "проценты","штрафы","пени" и т.д. Боятся вообще нечего абсолютно-они просто будут звонить и угрожать,а дальше угроз никто не пойдет,проверено на 20+ мфо.
Так что меняйте номер себе и близким,а соседям и знакомым,к кому будут звонить, попробовать объяснить-поймут-хорошо,нет-так нет.
И живите себе спокойно.Если будет желание и возможность-можно по одному закрывать за тело или меньше(но ТОЛЬКО за тело,максимум тело и %).Но главное спокойная реакция-тратить нервы на мфчмошников точно не стОит,проверено=)

Звонить будут,ко всем кого найдут(знакомые,соседи,родственники,возможно сельсовет).В полицию/прокуратуру/НАБУ/ГБР-это бред,чем они просто угрожают.Единственный вариант-суд,но в суд 90% этих шараг не подают,а если и подадут-суд в ваших интересах,спишет их космические незаконные "проценты","штрафы","пени" и т.д. Боятся вообще нечего абсолютно-они просто будут звонить и угрожать,а дальше угроз никто не пойдет,проверено на 20+ мфо.
Так что меняйте номер себе и близким,а соседям и знакомым,к кому будут звонить, попробовать объяснить-поймут-хорошо,нет-так нет.
И живите себе спокойно.Если будет желание и возможность-можно по одному закрывать за тело или меньше(но ТОЛЬКО за тело,максимум тело и %).Но главное спокойная реакция-тратить нервы на мфчмошников точно не стОит,проверено=)
Мне вот только что быстрозайм прислал смс, что если до 18.00 не уплачу, то на завтра у них будет заседание кредитного комитета. Вот же мне интересно что же они там будут заседать, и решать

Назад
Угорі