8днів просрочки почали звонити

• Автор теми Автор теми Сарра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
В мене
Кредит каса-8000
Є гроші-7715
Сслоан-6654
Дінеро-9000
Це пішли просрочки,

А 7березня будуть такі просрочки:
Кредит7-5000
Кредит+2050
Мілоан-7000
Кредит ир-5000
Маневео-15780
Єврогроші-2500
Myrdit-6850

Це що я реально брала щоб перекредитувати другі МФО і банки,а ще плюс до цього що я брала я не написала проценти
А ви думаєте, ви одна така перекредитовувались?
У мене окрім мфо, ще позичених грошей понад 10 тисяч доларів (вісім з яких під процент). Це так приблизно, я не рахувала дотошно, щоб зберегти нервові клітини.
На разі я не оплачую мфо, а віддаю людям і проценти по основній сумі.
І хто з нас ближчий до суєциду?
В мене
Кредит каса-8000
Є гроші-7715
Сслоан-6654
Дінеро-9000
Це пішли просрочки,

А 7березня будуть такі просрочки:
Кредит7-5000
Кредит+2050
Мілоан-7000
Кредит ир-5000
Маневео-15780
Єврогроші-2500
Myrdit-6850

Це що я реально брала щоб перекредитувати другі МФО і банки,а ще плюс до цього що я брала я не написала проценти
І скільки у вас часу ці МФО і як ви справляєтесь
Звонить будут,ко всем кого найдут(знакомые,соседи,родственники,возможно сельсовет).В полицию/прокуратуру/НАБУ/ГБР-это бред,чем они просто угрожают.Единственный вариант-суд,но в суд 90% этих шараг не подают,а если и подадут-суд в ваших интересах,спишет их космические незаконные "проценты","штрафы","пени" и т.д. Боятся вообще нечего абсолютно-они просто будут звонить и угрожать,а дальше угроз никто не пойдет,проверено на 20+ мфо.
Так что меняйте номер себе и близким,а соседям и знакомым,к кому будут звонить, попробовать объяснить-поймут-хорошо,нет-так нет.
И живите себе спокойно.Если будет желание и возможность-можно по одному закрывать за тело или меньше(но ТОЛЬКО за тело,максимум тело и %).Но главное спокойная реакция-тратить нервы на мфчмошников точно не стОит,проверено=)
Скажіть як ви справляєтесь
Де Ви взяли 75к для перекредитування? Ви в неділю писали, що у Вас 6 днів просрочки. Які у вас мфо?

Вкладення

• Screenshot_2020-02-21-16-35-04-792_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-02-21-16-35-04-792_com.android.chrome.webp
    60.6 Кб · Перегляди: 37
Останнє редагування:
Не так все страшно как кажется, но это вы поймёте со временем )у меня 25+ МФО , но из них давят лишь малая часть )Их тактика позвонить всем и опозорить со мной не работает ,так как я не начинаю метаться в поисках денег после очередных звонков всем ! Да могу поплакать ,достает все иногда (Но относительно у меня все хорошо !

Не так все страшно как кажется, но это вы поймёте со временем )у меня 25+ МФО , но из них давят лишь малая часть )Их тактика позвонить всем и опозорить со мной не работает ,так как я не начинаю метаться в поисках денег после очередных звонков всем ! Да могу поплакать ,достает все иногда (Но относительно у меня все хорошо !
А які саме у вас МФО і які суми які реально брали на руки,і хто звонить

Сарра, в мене істрія з мфо тривала два роки. Я брала, закривала, лонгувала, відкривала інші, пройшла то пекло по повній) один час у мене навіть було таке, що я закрила всі мфо (їх було більше 20-ти штук). Потім мене почали напрягати люди, в яких я позичила, і я знову взяла позики в МФО, правда, цього разу я щробила кілька пролонгацій і зрозуміла що діла не буде
Знайшла форум - прийшла до тями)
Не оплачую мфо вже більше п'яти місяців.
Не спілкуюсь з ними взагалі.
Родичам яких знайшли (їх не багато) сказала теж не спілкуватись
Шефа знайшли - сказала не спілкуватись, але як в шефа є настрій то він може з них поржати і дурню їм говорити всяку)
Решту мене не хвилює.
Якщо з цих МФО хтось доповзе до суду - то прапорець їм в руки.
На даний момент у мене 8 мфо...чи 10...
Ну точно 8 було восени)

У меня 7 дней уже в 4х конторах списку сменил карту перевыпустил .пошли нах.во думаю домой съездить всем симки тож поменять

Сарра, в мене істрія з мфо тривала два роки. Я брала, закривала, лонгувала, відкривала інші, пройшла то пекло по повній) один час у мене навіть було таке, що я закрила всі мфо (їх було більше 20-ти штук). Потім мене почали напрягати люди, в яких я позичила, і я знову взяла позики в МФО, правда, цього разу я щробила кілька пролонгацій і зрозуміла що діла не буде
Знайшла форум - прийшла до тями)
Не оплачую мфо вже більше п'яти місяців.
Не спілкуюсь з ними взагалі.
Родичам яких знайшли (їх не багато) сказала теж не спілкуватись
Шефа знайшли - сказала не спілкуватись, але як в шефа є настрій то він може з них поржати і дурню їм говорити всяку)
Решту мене не хвилює.
Якщо з цих МФО хтось доповзе до суду - то прапорець їм в руки.
На даний момент у мене 8 мфо...чи 10...
Ну точно 8 було восени)
Оффтоп
Якась ти підозріла :acute::acute: :sarcastic: Так 8 чи 10 ? Ти путаєшся в показах ))

Всего 11 МФО? Какой еще суицид? Устройте себе сушицид - закажите суши и объештесь чтобы прям вот до отвала. Ну или не суши, а что вы там любите.
У меня до 30 мфо чуток не дотягивает. Как справляюсь? Да просто забил болт на это все и уже перестал считать где я там что брал, ибо я уже никому ничего не должен. А кто не согласен - ссут. Ну, суд, то есть.
Только там тоже хрен что светит, ибо я чистый лист без имущества и оф.доходов.

Оффтоп
Якась ти підозріла :acute::acute: :sarcastic: Так 8 чи 10 ? Ти путаєшся в показах ))
Між 8 і 10...може, 9
ВаЛиКо, спешл фор ю, сіла, підняла архіви, розсекретила - рівно 10 вийшло)
Але долЯри шо людям маю віддавати рахувати точно не буду! Навіть заради тебе))))))

Останнє редагування:
Не знаю почали звонити до сестри і до чоловіка і кажуть щоб переказати щоб я оплатила кредит ,е кажуть моїй сестрі що вам не жалко сестри тіпа мене, я не знаю що робити бо це лише просрочка по 3 кредитам а що буде як піде з березня просрочка по 8остальних,я боюся що будуть звонити до сусідів,або в міліцію я вопше не знаю що робити я думаю що з такої ситуації виходу немає тим болі що в мене не 2мікрозайми а цілих 11мфо.
Вихід є завжди!В першу чергу потрібно прийняти ситуацію і вирішити, як діяти далі.
В мене теж більше десяти МФО, в п'яти з яких вже пішла просрочка, звонять і пишуть цілими днями, сьогодні всім пояснив, що грошей нема і запропонував почекати пару місяців, тоді заплачу, те що брав(без процентів), проте вони чомусь відмовилися)), сказали будуть звертатися до родичів і знайомих, сказав будь-ласка вперед і прапор вам в руки, а за гроші можете забути.Приємного звісно мало, проте бувають і гірші ситуації.Тому візьміть себе в руки і все буде добре!

Назад
Угорі