6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Там ВП завершене… Так завершене без виконання. Не знятий арешт

добрый день. Отправила заявление исполнителю почтой. Она его получила, сколько дней у них на ответ?

Сегодня разблокировали жене карту, очень быстро и оперативно. За 3 дня разблокировали. Нордио В.В выходил на связь,писал на почту. Ну вообщем спасибо форуму и всем форумчанам.

Дід, може ви знаєте
вліпили вп, блоканули майже всі рахунки
зідзвонився з кредитором і домовились за тіло +50%
а вп було тіло +700%
сказав, щоб дали якісь гарантії
вони прислали мені і виконавцю документ, що після сплати домовленої суми закриють вп і спишуть решту боргу
виконавець підтвердив отримання
варто вірити чи можуть зробити якусь западлянку?

Дід, може ви знаєте
вліпили вп, блоканули майже всі рахунки
зідзвонився з кредитором і домовились за тіло +50%
а вп було тіло +700%
сказав, щоб дали якісь гарантії
вони прислали мені і виконавцю документ, що після сплати домовленої суми закриють вп і спишуть решту боргу
виконавець підтвердив отримання
варто вірити чи можуть зробити якусь западлянку?
Можно глянути на цей документ? В особисте, свої пд можете затерти.
Думаю що не кинуть, але
Там є оплата виконавця + за вчинення виконавчих дій... хто це оплочує?

Можно глянути на цей документ? В особисте, свої пд можете затерти.
Думаю що не кинуть, але
Там є оплата виконавця + за вчинення виконавчих дій... хто це оплочує?
надіслав. Дякую
З виконавцем я сам розберусь. Просто хочу повністю позбутись боргу, а не тільки знести ВП

надіслав. Дякую
З виконавцем я сам розберусь. Просто хочу повністю позбутись боргу, а не тільки знести ВП
Ну дивіться. То стандартний гарантійний і ні слова про закриття провадження.
З гарантійним ніби все добре... але. Аби потім не було з виконавцем "качєлєй".

Ну дивіться. То стандартний гарантійний і ні слова про закриття провадження.
З гарантійним ніби все добре... але. Аби потім не було з виконавцем "качєлєй".
Я говорив з виконавцем. Вони сказали, що якщо узгоджу фінансовий спір з ними, то їм оплачу їхні ті оплати і вони одразу закривають провадження. Ніби все ясно і сподіваюсь все буде ок
дякую за консультацію

Я говорив з виконавцем. Вони сказали, що якщо узгоджу фінансовий спір з ними, то їм оплачу їхні ті оплати і вони одразу закривають провадження. Ніби все ясно і сподіваюсь все буде ок
дякую за консультацію
Якщо з виконавцем розмовляли і він погоджується, то все буде ок.
Успіхів

Доброго дня. Хто підскаже, де в законі йдеться, що виконавець повинен винести постанову протягом 2-х днів з моменту отримання заяви? В мене виконавець вже місяць робить усілякі Вимоги і звернення, а постанови немає. Хочу йти сваритись до них, не можу знайти підгрунтя)))

Доброго дня. Хто підскаже, де в законі йдеться, що виконавець повинен винести постанову протягом 2-х днів з моменту отримання заяви? В мене виконавець вже місяць робить усілякі Вимоги і звернення, а постанови немає. Хочу йти сваритись до них, не можу знайти підгрунтя)))
1687589644682.webp

1687589666616.webp

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я прихований текст не бачу, але в інтернеті читала про причину іі відсторонення від роботи на 1 міс. А я все не можу дочекатися розблокування рахунку від привата. Вони кажуть до 10 днів, це робочих ?

Я прихований текст не бачу, але в інтернеті читала про причину іі відсторонення від роботи на 1 міс. А я все не можу дочекатися розблокування рахунку від привата. Вони кажуть до 10 днів, це робочих ?
Мені розблокував сьогодні нарешті приват. Отримали постанову 14 липня. Сказали, щоб чекала до 25, то виходить, що календарних днів

Назад
Угорі