Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вам вище вже відповідав з цього приводу.якось шось можна в такій ситуації зробити чи не можна ?
є чутки що деякі виконавці не бояться і навіть в таких ситуаціях розблоковують. людський фактор, в ціломуякось шось можна в такій ситуації зробити чи не мож
В темі писали багато раз.добрый день. Отправила заявление исполнителю почтой. Она его получила, сколько дней у них на ответ?
Можно глянути на цей документ? В особисте, свої пд можете затерти.Дід, може ви знаєте
вліпили вп, блоканули майже всі рахунки
зідзвонився з кредитором і домовились за тіло +50%
а вп було тіло +700%
сказав, щоб дали якісь гарантії
вони прислали мені і виконавцю документ, що після сплати домовленої суми закриють вп і спишуть решту боргу
виконавець підтвердив отримання
варто вірити чи можуть зробити якусь западлянку?
надіслав. ДякуюМожно глянути на цей документ? В особисте, свої пд можете затерти.
Думаю що не кинуть, але
Там є оплата виконавця + за вчинення виконавчих дій... хто це оплочує?
Ну дивіться. То стандартний гарантійний і ні слова про закриття провадження.надіслав. Дякую
З виконавцем я сам розберусь. Просто хочу повністю позбутись боргу, а не тільки знести ВП
Я говорив з виконавцем. Вони сказали, що якщо узгоджу фінансовий спір з ними, то їм оплачу їхні ті оплати і вони одразу закривають провадження. Ніби все ясно і сподіваюсь все буде окНу дивіться. То стандартний гарантійний і ні слова про закриття провадження.
З гарантійним ніби все добре... але. Аби потім не було з виконавцем "качєлєй".
Якщо з виконавцем розмовляли і він погоджується, то все буде ок.Я говорив з виконавцем. Вони сказали, що якщо узгоджу фінансовий спір з ними, то їм оплачу їхні ті оплати і вони одразу закривають провадження. Ніби все ясно і сподіваюсь все буде ок
дякую за консультацію
Я знайшла хто заміняє Микитин- Говоров П.В.
Доброго дня. Хто підскаже, де в законі йдеться, що виконавець повинен винести постанову протягом 2-х днів з моменту отримання заяви? В мене виконавець вже місяць робить усілякі Вимоги і звернення, а постанови немає. Хочу йти сваритись до них, не можу знайти підгрунтя)))
zakon.rada.gov.ua
Я прихований текст не бачу, але в інтернеті читала про причину іі відсторонення від роботи на 1 міс. А я все не можу дочекатися розблокування рахунку від привата. Вони кажуть до 10 днів, це робочих ?*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Мені розблокував сьогодні нарешті приват. Отримали постанову 14 липня. Сказали, щоб чекала до 25, то виходить, що календарних днівЯ прихований текст не бачу, але в інтернеті читала про причину іі відсторонення від роботи на 1 міс. А я все не можу дочекатися розблокування рахунку від привата. Вони кажуть до 10 днів, це робочих ?
Як там у майбутньому?Мені розблокував сьогодні нарешті приват. Отримали постанову 14 липня. Сказали, щоб чекала до 25, то виходить, що календарних днів