Перепрошую наперед, можливо хтось вже мав подібний досвід, але я маю виконавче впровадження ще фактично з початку 2021 р. (воно не стосується МФО).
Коли його вліпили, мені заблокували лише один банківський рахунок, інші, в інших банках були активні, потім ближче до кінці 2021 р., мені вліпили (через МФО) ще 2 і заблокували другий рахунок. Проте третій останній (всі в різних банках) залишався відкритим. Я тоді зв'язався з виконавцем, він не заблокував третій, і на протязі наступних 3-ох тижнів я вирішив питання з проваджень по МФО, і виконавець розблокував один з рахунків.
То ж в мене стало 2 з 3-ох активних (єдиним заблокованим залишався моно).
Почалася війна, як і всім, мені моно розблокували, я почав користуватись, і т.д.
Вранці 9.05, після того, як закон отримав силу, моно знов заблокували. Я подумав ок, там було пару тисяч грн, хай буде. Та сьогодні, ближче до кінця робочого дня, мені тупо ввалили в мінус (суми боргу по провадженню) по решту рахунках, і я лишився в ж*пі, і просто шокований.
Хоча в законі пише, що один з рахунків має лишитись активним.
Я віжразу почав переписуватись з виконавцем( бо слухавки він не брав), він мені скинув бланк заяви на те, що розблокувати один рахунок, але вибачте за таку довгу історія, питання - чи мав він право взяти і заблокувати решту рахунків , не халишивши жодного активного?
P.S. Нових впроаджень чи навіть позовів не знайшов ,все по старому впровадженню