6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Добрый день, подскажите пожайлуста, это касается только разблокировки зарплатной карты? У меня просто заблокирован счет на получение ВПО, вот хотелось быего разблокировать
Розблоковують лиш один рахунок який ви вкажете як видатковий.

Ого,щось дуже довго. Якій,ще розгляд?
Сьогодні у мене свято! Дочекалися, розблокували карту, вже спробувала зняти кошти, навіть не списали. Але, щоб сама сьогодні не перетелефонувала на гарячу лінію, не дізналася б. Вони тихо зняли обмеження, а смс відправити забули.

Сьогодні у мене свято! Дочекалися, розблокували карту, вже спробувала зняти кошти, навіть не списали. Але, щоб сама сьогодні не перетелефонувала на гарячу лінію, не дізналася б. Вони тихо зняли обмеження, а смс відправити забули.
Мені повідомили ,що замочок буде на карті, А користуватися можно
Скільки чекали від банку на розблакіровку?

Мені повідомили ,що замочок буде на карті, А користуватися можно
Скільки чекали від банку на розблакіровку?
Так замочок і буде. Поки не розрахуєтесь по виконавчому напису, але 13400 можете знімати. Цей замочок мені наприклад не мішає. Я можливо не так написала, мені розблокували тільки карту для видаткових операцій.
Так замочок і буде. Поки не розрахуєтесь по виконавчому напису, але 13400 можете знімати. Цей замочок мені наприклад не мішає. Я можливо не так написала, мені розблокували тільки карту для видаткових операцій.
Якщо банк постанову отримав від виконавця, то розблокування від 3-10 днів.

Якщо банк постанову отримав від виконавця, то розблокування від 3-10 днів.
Я Вас зрозуміла. Просто в мене вже 6 день іде і тиша.

але мені Приват відповів, що треба від кожного
Правильно відповів.
Мій пост був про виконавця взагалі то.
Боржник направляю одну заяву на розблокування виконавцю, а той відправляє всім решта виконавцям.

Правильно відповів.
Мій пост був про виконавця взагалі то.
Боржник направляю одну заяву на розблокування виконавцю, а той відправляє всім решта виконавцям.
Але навіщо тоді Привату від кожного виконавця, якщо перший виконавець всіх оповіщає сам?

Але навіщо тоді Привату від кожного виконавця, якщо перший виконавець всіх оповіщає сам?
Тому що всі виконавці мають розблокувати один лишень рахунок.
Бо хтось припустим має 5 виконавчих і подумає що "самий розумний" і відправить кожному з виконавців розблокувати різні рахунки.

У мене відкрито 3 виконавчі провадження у різних виконавців, але вистачило однієї постанови від одного виконавця на часткове розблокування рахунку у ПриватБанку

У мене відкрито 3 виконавчі провадження у різних виконавців, але вистачило однієї постанови від одного виконавця на часткове розблокування рахунку у ПриватБанку
скоріше за все у банку не одна людина цим займається. кому як повезе з професіоналізмом оператора

Перепрошую наперед, можливо хтось вже мав подібний досвід, але я маю виконавче впровадження ще фактично з початку 2021 р. (воно не стосується МФО).
Коли його вліпили, мені заблокували лише один банківський рахунок, інші, в інших банках були активні, потім ближче до кінці 2021 р., мені вліпили (через МФО) ще 2 і заблокували другий рахунок. Проте третій останній (всі в різних банках) залишався відкритим. Я тоді зв'язався з виконавцем, він не заблокував третій, і на протязі наступних 3-ох тижнів я вирішив питання з проваджень по МФО, і виконавець розблокував один з рахунків.
То ж в мене стало 2 з 3-ох активних (єдиним заблокованим залишався моно).
Почалася війна, як і всім, мені моно розблокували, я почав користуватись, і т.д.
Вранці 9.05, після того, як закон отримав силу, моно знов заблокували. Я подумав ок, там було пару тисяч грн, хай буде. Та сьогодні, ближче до кінця робочого дня, мені тупо ввалили в мінус (суми боргу по провадженню) по решту рахунках, і я лишився в ж*пі, і просто шокований.
Хоча в законі пише, що один з рахунків має лишитись активним.
Я віжразу почав переписуватись з виконавцем( бо слухавки він не брав), він мені скинув бланк заяви на те, що розблокувати один рахунок, але вибачте за таку довгу історія, питання - чи мав він право взяти і заблокувати решту рахунків , не халишивши жодного активного?

P.S. Нових впроаджень чи навіть позовів не знайшов ,все по старому впровадженню

вибачте за таку довгу історія, питання - чи мав він право взяти і заблокувати решту рахунків , не халишивши жодного активного?
Так, він має право блокувати всі рахунки.
P.S. Нових впроаджень чи навіть позовів не знайшов ,все по старому впровадженню
Так і є. У всіх.
Нових вп поки що не було.
Поблочили по старих, навіть по закритих.

Може хтось знає чи можна якось пришвидшити розблокування банком картки для видаткових операцій? Постанову отримали ще 16.06, але відповідь по ній в банку обіцяють аж протягом цілих 30 днів (Ощадбанк).

ліниві і мін юст і виконавці
що робити - а що тут зробиш. процедура крива. може юристи придумають якийсь лайфхак саме по завершеному
Хотілось би! А я тепер не знаю, що робити(

Доброго всім дня. Мені отаке надіслав виконавеце, може хто зтикався, що робити?!

Вкладення

• FD1028FB-7EC6-46F7-9339-B4A1742A7947.webp
    FD1028FB-7EC6-46F7-9339-B4A1742A7947.webp
    41.7 Кб · Перегляди: 86
Доброго всім дня. Мені отаке надіслав виконавеце, може хто зтикався, що робити?!
У вас ВП закрите але з реєстру боржників вас не видалено.
Тобто вирішувати з ВП, або його першопричиною ( думаю що це напис ).
По закритому провадженню виконавець не може розблокувати рахунок... отака уйня бл.

Доброї ночі. У Приват банк постанова про часткове зняття арешту з рахунку в розмірі 13.400грн надійшла ще 01.06., в а рахунок і досі не розблоковано. Як можна Приватбанк трохи пришвидшить?
Я подала заяву 26.05,розблокували аж 12.06

По закритому провадженню виконавець не може розблокувати рахунок... отака уйня бл.
Там ВП завершене…

Назад
Угорі