Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так і має бути.Доброго вечора написав заяву про визначення рахунку !постанова є в дії,але пише постанове без затвердження!так має бути?
Але що саме дивно вчора був супровідний лист а сьогодні заходжу вже немаєТак і має бути.
Вот как у меня все выглядит. Так что у Вас все нормально.Але що саме дивно вчора був супровідний лист а сьогодні заходжу вже немає
а скільки чекали після того як постанова зявилась?Вот как у меня все выглядит. Так что у Вас все нормально.
Я чекаю з 23 травня.а скільки чекали після того як постанова зявилась?
С 24 постанову она отправила, в банк пришло вчера. Может и раньше. Нужно позвонить исполнителю и спросить номер накладной которой они отправили документ в банк. Я вчера позвонил, сообщил в банк и через два часа счёт разблокирован.а скільки чекали після того як постанова зявилась?
Зрозумів бо приват каже що нічого не отримував
Проблема в том что они отправляют специально укр почтой, хотя могут и Эл.а скільки чекали після того як постанова зявилась?
Сьогодні писатиму в виконавчу щоб повторно надіслали постанову і продублювали на ел.адресу.Проблема в том что они отправляют специально укр почтой, хотя могут и Эл.
Мне так же говорили. В самом банке сказали позвонить и спросить номер накладной чтобы они быстрее ее нашли. Правда у меня райфф банк, они адекватные, не то что приват.
Да так и нужно. Их веником подгонять нужно. Но все же попробуйте спросить номер накладной тем более у них должен быть кабинет укр почты и они видят получил ли адресат письмо. Так что отказать не имеют вам права, а там уже банк будет тянуть резину или нет зависит от них. Соболезную тем у кого приват, сам когда-то имел "удовольствие" находится в их банке.Сьогодні писатиму в виконавчу щоб повторно надіслали постанову і продублювали на ел.адресу.
Розглянуть її тільки в понеділок, але це краще ніж ніколи.
Тем более старожилы форума знают откуда "звонилки" получают номера всех ваших соседей и родственников и так далее.Да так и нужно. Их веником подгонять нужно. Но все же попробуйте спросить номер накладной тем более у них должен быть кабинет укр почты и они видят получил ли адресат письмо. Так что отказать не имеют вам права, а там уже банк будет тянуть резину или нет зависит от них. Соболезную тем у кого приват, сам когда-то имел "удовольствие" находится в их банке.
У меня в дії только виконавче провадження.Хотя моно разблокировали счёт на две минималки.звичайно
Стосовно того, що вони щось там розбили на 12 місяців - їх мокра мрія. Тепер все вирішує виконавець, а не кали.Дзвонили кали, які вліпили ВП і по яких блок. Почали наїжджати щоб сплачував. ВП на 48к. Казали, що підуть на зустріч і розіб'ють цю суму на 12 місяців. За ці 2 дні переговорів згадав всі теми форуму, трохи почав грузити їх і вдалося домовитись, що закрию за 2 тіла (а це 11к) з розбивкою на 3 місяці, в 5 раз менше ніж хочуть.
---------
Якщо може хтось знає, як домогтися від них хоч якогось підтвердження, що після того як заплачу ці 11к, вони таки виконають свою обіцянку і закриють, а не впадуть на мороз і скажуть далі платити??
Я б теж оскаржив. Це на кілька тисяч дешевше. Але хочу позбутись боргу як такого і жити з норм кредитною історією через півроку-рік. А оскарження хіба зніме арешти.Стосовно того, що вони щось там розбили на 12 місяців - їх мокра мрія. Тепер все вирішує виконавець, а не кали.
Треба хитра гарантійка якщо не всю суму будете закривати.
В ній має бути вказано, що вони відкличуть виконавчий документ і закриють борг.
Я б не вірив на слово. Навіть з папірцями сумніви були б.
Якщо це напис нотаріуса, то я б оскаржив.
Так. Не буде підстав для відкриття вп. Ціна питання 5-6 тисяч, які потім контора поверне, якщо скасування буде з адвокатом.А оскарження хіба зніме арешти.
Щось типу того.Тобто кажете, щоб прислали якийсь гарантійнийлист з мокрою печаткою, що відкличуть ВП в разі оплати домовленої суми, вірно?
Тоді краще в понеділок зателефоную виконавцю і запитаю, що їй потрібно для закриття ВП, якщо домовились про зменшення боргу. І потім вже подзвоню калам, хай присилають гарантійку і все, що виконавець скажеТак. Не буде підстав для відкриття вп. Ціна питання 5-6 тисяч, які потім контора поверне, якщо скасування буде з адвокатом.
Щось типу того.
Можуть морозиться. Типу "ми дамо довідку про закриття, а Ви несіть до виконавця і покажете що більше не винні нічого". Виконавець скаже сплатити залишок і виконавчий збір, бо йому пофіг на довідку.