6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

У мене приват. Постанову виконавець сформував 24 травня, відправив укр.поштою 26 травня. Банк ще не отримав, принаймні так відповідає. Хоча і перевірити чи дійсно відправив виконавець постанову про визначення рахунку для видаткових операцій теж не має можливості. Замкнуте коло
Так попросіть трекер укрпошти у виконавця і подивіться де той лист

У мене приват. Постанову виконавець сформував 24 травня, відправив укр.поштою 26 травня. Банк ще не отримав, принаймні так відповідає. Хоча і перевірити чи дійсно відправив виконавець постанову про визначення рахунку для видаткових операцій теж не має можливості. Замкнуте коло
У мене виконавець 24 травня відправив лист у Приватбанк і також банк відповідає, що ще не отримав листа

Так попросіть трекер укрпошти у виконавця і подивіться де той лист
Просила. Сказав, що надсилав багато листів й номери не зберігав, чек викинув.
У мене виконавець 24 травня відправив лист у Приватбанк і також банк відповідає, що ще не отримав листа
Сподіваюся, що з понеділка рахунок буде розмороженим.

Останнє редагування:
Просила. Сказав, що надсилав багато листів й номери не зберігав, чек викинув.

Сподіваюся, що з понеділка рахунок буде розмороженим.
Я також дуже на це надіюся, бо на цей рахунок приходить соціальна допомога на дитину-інваліда

12 травня постанова від виконавця а банк Восток ще не розблокував.

А в кого ощад? Як він розблоковує ці 13400 - теж тільки через касу чи поністью знімає блок?

У Сенсбанка такаж фігня.

А в кого ощад? Як він розблоковує ці 13400. Теж тільки через касу чи повністью знімає блок?
В моєму місті взагалі їх відділення немає, цікаво, що вони мені відповідати будуть.
В моєму місті взагалі їх відділення немає, цікаво, що вони мені відповідати будуть.
Восток банк немає в моєму місті

Скажіть будь ласка, може хтось уже пройшов цю процедуру), якщо вчора постанова зареєстрована в примат банку, скільки приблизно чекати на зняття блокування, на практиці.

Моя виконавиця відправила лист в ПриватБанк ще 24 травня. Лист ще й досі не надійшов їм. Дзвонила сьогодні до неї, то трекера, щоб відслідкувати листа в неї нема і вона зараз взагалі у відпустці. Що робити?
Нам з дитиною потрібно лягати в лікарню, а кошти арештовані.

Скажіть будь ласка, може хтось уже пройшов цю процедуру), якщо вчора постанова зареєстрована в примат банку, скільки приблизно чекати на зняття блокування, на практиці.
Чекаю 3 день , сказали від 3-10 днів.

Восток банк немає в моєму місті
Скажуть, що це ваші проблеми. Мені в Сенсі відповіли, що можу змінити банк, якщо щось не подабається. Тут також писали, що Спортбанк працює по такій же схемі - гроші тільки через касу, а те що їх відделення немає в місті, їх не цікавить.

Добрий день.
А рахунки блокують зразу після суду,чи пройде якись час поки рішеннч суду вступить в силу.

Вкладення

• IMG_2570.webp
    IMG_2570.webp
    42.7 Кб · Перегляди: 40
Добрий день.
А рахунки блокують зразу після суду,чи пройде якись час поки рішеннч суду вступить в силу.
Рахунки блокують, коли кредитор з рішенням суду звернеться до виконавця і той відкриє віконавче провадження. І звичайно, рішення суду повинне вступити в силу.

Рахунки блокують, коли кредитор з рішенням суду звернеться до виконавця і той відкриє віконавче провадження. І звичайно, рішення суду повинне вступити в силу.
Тобто 30 днів для всупу в силу + 10 днів на добровільне погашення.
Добрий день.

Назад
Угорі