Lanson
Форумчанин
- Дописи
- 316
- Реакції
- 118
- Бали
- 3625
Lanson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, одне.Вітаю! Вибачте. А у Вас одне виконавче провадження?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, одне.Вітаю! Вибачте. А у Вас одне виконавче провадження?
І дваВітаю! Вибачте. А у Вас одне виконавче провадження?
У мене вже четвертий день не баче (((вітаю! банк "не баче" постанови в системі. є якісь терміни, бо вже 2 дні минули, а вони все не бачать
паразіти((У мене вже четвертий день не баче (((
О геніально придумали, відчувається креативність РайфуТак Аваль мені дає змогу зняти кошти, Тільки все і відразу, до 18:00 я повинна їх зняти, потім знову арешт, і так кожного місяця, я їм пишу коли мені потрібно зняти кошти вони знімають арешт, я біжу бігом до 18:00 знімати
я дзвонила до асоціації приватних виконавців, дівчина все підказала, спробуйтеДрузі, підкажіть що робити.
Та ж сама ситуація щодо блокування.
Відправив 17-го травня рек. лист до виконавця, до сих пір навіть ніхто не забрав.
Паралельно відправив на ел. пошту, з цифровим підписом лист - тиша.
Нещодавно ще відправив на минулих виконавців листи (щоб вже напевно) - теж тиша.
Дзвонив до ВДВС - слухавку ніхто не бере. Що порадите робити?
Я вже тут раніше піднімала питання про те, що одні банки знімають повністью блок, а іншу дурью маються. В Сенсі теж така сама фігня. Але якщо у аваля хоть багато відделень, то у сенса їх всього 2 на область. За дві години і не доїдеш по гроші. Короче банки подуріли(((Так Аваль мені дає змогу зняти кошти, Тільки все і відразу, до 18:00 я повинна їх зняти, потім знову арешт, і так кожного місяця, я їм пишу коли мені потрібно зняти кошти вони знімають арешт, я біжу бігом до 18:00 знімати
" Я художник. Я так вижу..."Так Аваль мені дає змогу зняти кошти, Тільки все і відразу, до 18:00 я повинна їх зняти, потім знову арешт, і так кожного місяця, я їм пишу коли мені потрібно зняти кошти вони знімають арешт, я біжу бігом до 18:00 знімати

У мене державний виконавець, для чого мені їх турбувати?я дзвонила до асоціації приватних виконавців, дівчина все підказала, спробуйте
вибачте, не побачилаУ мене державний виконавець, для чого мені їх турбувати?
Має ще бути номер в дії до самого виконавцявибачте, не побачила
Має ще бути номер в дії до самого виконавця
А якщо живете не подалік краще навідайтесь в гостіУ мене державний виконавець, для чого мені їх турбувати?
Я вже тут раніше піднімала питання про те, що одні банки знімають повністью блок, а іншу дурью маються. В Сенсі теж така сама фігня. Але якщо у аваля хоть багато відделень, то у сенса їх всього 2 на область. За дві години і не доїдеш по гроші. Короче банки подуріли(((
І доречі, тут відписувалась людина, в якої аваль розблокував картку для всіх операцій. Теж заява на 13 400. Тобто виходить, однім повністью розблоковують, а іншим тільки дають в касі.
Щось типу того. Це я живу поруч з банком, а якщо людям їхати до нього потрібно не одну годину, мутять вони там, самі не знають що. Ну кошти я вже зняла . Дякую за допомогу з заявою Тараса, а також групу за всі дії та підказки, без вас миб б не знали що робитиЯ вже тут раніше піднімала питання про те, що одні банки знімають повністью блок, а іншу дурью маються. В Сенсі теж така сама фігня. Але якщо у аваля хоть багато відделень, то у сенса їх всього 2 на область. За дві години і не доїдеш по гроші. Короче банки подуріли(((
І доречі, тут відписувалась людина, в якої аваль розблокував картку для всіх операцій. Теж заява на 13 400. Тобто виходить, однім повністью розблоковують, а іншим тільки дають в касі.
саме так.Доброго дня) Сьогодні вислала листи двом виконавцям - державному і приватному. Але аліменти надійдуть на карту в понеділок - вівторок. Є відскановані копії листів, але немає КЕП, то ж через Дію підписати їх не можу. Є сенс надіслати копії електронною поштою, щоб пришвидшити розблокування рахунку? Чи все залежить від параду планет, астрологічного прогнозу і настрою виконавців? 1 приватний, 1 державний
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи може приватний виконавець відмовитися від мого листа заяву для розблоку рах. Я відправляла його по почті .
А якій термін рекомендований лист може знаходитися на почті? Тому що мені сьогодні прийшло повідомлення про повернення.Друзі, підкажіть що робити.
Та ж сама ситуація щодо блокування.
Відправив 17-го травня рек. лист до виконавця, до сих пір навіть ніхто не забрав.
Паралельно відправив на ел. пошту, з цифровим підписом лист - тиша.
Нещодавно ще відправив на минулих виконавців листи (щоб вже напевно) - теж тиша.
Дзвонив до ВДВС - слухавку ніхто не бере. Що порадите робити?
У мене приват. Постанову виконавець сформував 24 травня, відправив укр.поштою 26 травня. Банк ще не отримав, принаймні так відповідає. Хоча і перевірити чи дійсно відправив виконавець постанову про визначення рахунку для видаткових операцій теж не має можливості. Замкнуте коловітаю! банк "не баче" постанови в системі. є якісь терміни, бо вже 2 дні минули, а вони все не бачать