6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Тобто якщо 2 ВП , то і різні виконавці, то заяву можна тільки одну написати одному виконавцю?

А що значить постанова без затвердження? Чи я рано зрадів?

Вкладення

Всім привіт. Сьогодні прийшло повідомлення про те що виконавець направив в банк запит на рахунок моїх рахунків. В дії не світитися що є ВП
Підскажіть після цього можуть заблокувати рахунки ?

Всім привіт. Сьогодні прийшло повідомлення про те що виконавець направив в банк запит на рахунок моїх рахунків. В дії не світитися що є ВП
Підскажіть після цього можуть заблокувати рахунки ?
а в реєстрі боржників/асвп себе дивились?
якщо є відкрите виконавче провадження, так, арешт може бути

А чи буде видно в АСВП чи подав виконавець запит на арешт рахунків?

Бачу 2 відкритих ВП в АСВП, але не бачу, чи відправлені запити на арешт рахунків. Як саме поглянути?
зайти в асвп за допомогою номеру виконавчого провадження та ідентифікатору доступу.
їх можна взяти в постанові про відкриття провадження, з ідентифікатором.
постанову можна отримати у виконавця або в Дії

зайти в асвп за допомогою номеру виконавчого провадження та ідентифікатору доступу.
їх можна взяти в постанові про відкриття провадження, з ідентифікатором.
постанову можна отримати у виконавця або в Дії
Дякую, але боюся вводити номер, а то раптом виконавець не направляв запити на арешт рахунків, я полізу, побачить і відправить ??? В дії я бачу, що є постанова на арешт коштів по одному ВП, по іншому немає. Ось і думаю, що робити)

Дякую, але боюся вводити номер, а то раптом виконавець не направляв запити на арешт рахунків, я полізу, побачить і відправить ??? В дії я бачу, що є постанова на арешт коштів по одному ВП, по іншому немає. Ось і думаю, що робити)
Як побачить? Ви йому в кишеню лізите?

не бійтесь))) вас за це не вб'ють)))

Назад
Угорі