6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Я тут один унікальний кому моно не заблокували картки?
Встречал информацию, что 450000 таких уникальных уже.
А, стоп, без очков не рассмотрел, что речь о том, кому НЕ заблокировали, сорри

Скільки тепер коштує відправити рекомендованим листом?
[POSTS=1000]Зроби КЕП (5+10хв... якщо досі не маєш), напиши заяву, завантаж і підпиши через дію ( ссилку кидав в темі ), скачай архів і пульни своєму виконавцю. Як на мене швидше ніж чекати поки олені рекомендованого донесуть.[/POSTS]
Я тут один унікальний кому моно не заблокували картки?
Не один.
Спеціально сьогодні їх дражнив. 10 раз кидав сотку на карту і пробував в банкоматі зняти.. все ок
Тут один.

Дід, Я дзвонила виконавцю. Це його вимоги.
У мене комп гавкнув, я на мобільному заяву написала і скинула на емейл, але підписати не могла. Завтра на роботі роздрукую, сфотографую і відішлю.
Я стара гвардія у мене дії немає.

Дід, Я дзвонила виконавцю. Це його вимоги.
Биздест просто. Взагалі очпуїли. В кожного свої "вимоги" бл...
Добре що хоч не так як в темі : блокує рахунок а потім питає довідку з банку що цей рахунок дійсно належить людині ... і ще й довідку з роботи кєр знає навіщо... придуркі.
Я стара гвардія у мене дії немає.
В тому то і справа))
Я теж. І мені ніг шкода. Тому познйомився і з КЕП і з Дія і з Електронним судом.
Але знову ж : хто як хоче так і ****

Та ні, там було фото з ванни.
1499349996192432970.jpg

Та почекай ти :попкорн:

Скажите пожалуйста чтобы отправить в електроном виде нужно писать на вручную или просто в сообщении?
Вам нужно написать Заяву про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Заявления можно отправить почтой, занести лично, либо отправить электронной почтой (если отправляете электронной почтой, то с наложениям электронной цифровой подписи)

Подскажите пожалуйста а если я с Харькова суд назначен но ещё не было и допустим суд примет решение взыскать Я подподаю под закон (відкриття виконавчих проваджень та вжиття заходів примусового виконання рішень на території територіальних громад, що належать до територій, на яких ведуться активні бойові дії, або тимчасово окупованих територій відповідно до переліку, затвердженого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику з питань тимчасово окупованої Російською Федерацією території України (з дати віднесення територій до таких, на яких ведуться активні бойові дії, або тимчасово окупованих територій до моменту виключення таких територій з переліку).

Добрий день,це тепер виходить що якщо зарплата більше 13400 грн то в тебе надлишок забирають і плюс вирахування з зарплати якщо є,тобто на руки 6700,00 ( якщо 50% стягують) ?

Добрий день,це тепер виходить що якщо зарплата більше 13400 грн то в тебе надлишок забирають і плюс вирахування з зарплати якщо є,тобто на руки 6700,00 ( якщо 50% стягують) ?
Не обязательно.
Бывает и так

Назад
Угорі