6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Це все фігня... 9 чи 39... Ця падлюка (виконавець) замість того щоб вираховувати з офіційної ЗП заблочив всі рахунки, і це повний фініш...
Ви не захищалися на суді?Що таку суму вліпили?

Доброго дня, спробуйте зв'язатись з виконавцем і попросити його/її надіслати в Банк Постанову про закриття провадження, або спробуйте надати в Банк вказану Постанову, хоча більшість всього, вони вимагатимуть саме Постанову від виконавця
Добрий день, так я не зрозуміла, це уже відкриті постанови знову наклали арешт. Чи банки та мікрозайми почнуть звертатись до виконавців щоб ті відкрили провадження і заблокували рахунки?

ну ось вам і відповідь кому платити.
або виконавцю, і він сам перерахує кошти, або на рахунок ЄАПБ, і направити викоанвцю квитанцію про сплату
А виконавцю по реквізитам, які він надасть? Які гарантії, що він закриє ВП??? Коли розбл. рахунки??? З якого рахунку платити? Чи можна скинути на забл. карту і сказати щоб списав з неї????
Ви не захищалися на суді?Що таку суму вліпили?
По-перше проти ЄАПБ ніхто не попре, а по-друге, мені не бажано "маячить" в суді...

А виконавцю по реквізитам, які він надасть? Які гарантії, що він закриє ВП??? Коли розбл. рахунки??? З якого рахунку платити? Чи можна скинути на забл. карту і сказати щоб списав з неї????

По-перше проти ЄАПБ ніхто не попре, а по-друге, мені не бажано "маячить" в суді...
так, на реквізити виконавця.
це його обов'язок.
як закриє вп, так і пропадуть арешти.
з якого зручно.
можна звичайно

Это только по открытым ВП? Нотариусам же не разрешили делать ИНН?

Честно не знаю, можно ли ссылки на форуме, если что не баньте, я не специально)

хах, мені credit7 прислали смс з посиланням на прийняття цього закону. але підуть далеко, бо вп і напису нема, і в просрочці я лише місяць)

Честно не знаю, можно ли ссылки на форуме, если что не баньте, я не специально)
этот законопроэкт, уже давно полноценный закон.
петиция не актуальна
Это только по открытым ВП? Нотариусам же не разрешили делать ИНН?
не разрешили

так, на реквізити виконавця.
це його обов'язок.
як закриє вп, так і пропадуть арешти.
з якого зручно.
можна звичайно
Величезне Дякую!!! Завтра зранку вирішу цю невеличку прикрість і поділюсь враженнями...??

Дивно але моно досі не в блоці.

ВП було відкрито рік тому.
Постанова про арешт рахунків є

Ні,ну діло ваше звісно...Кожен сам обирає,але це особисто моя думка,я захищала б себе.Хороший юрист і хоча б за тіло і відсотки до прострочки,можна було б вибити....Але подарувати 39 з 9....це занадто жирно для них,....

Моно Моно, у меня Сенс банк заблокировал счёт 5.05 в 20.00 видимо уходя на выходные, решили не откладывать на завтра,
а вас всех ещё балуют))

Ні,ну діло ваше звісно...Кожен сам обирає,але це особисто моя думка,я захищала б себе.Хороший юрист і хоча б за тіло і відсотки до прострочки,можна було б вибити....Але подарувати 39 з 9....це занадто жирно для них,....
Згоден, просто закон 6-го травня невчасно прийняли...

І мені також знов заблочив рахунки Моно...
Заяву напишу,подивимосьсь що воно буде,однак у мене питання
В мене змінився приватний виконавець...і на кого писати заяву,на того який був,чи вже на нового?
Вельми дякую!

І мені також знов заблочив рахунки Моно...
Заяву напишу,подивимосьсь що воно буде,однак у мене питання
В мене змінився приватний виконавець...і на кого писати заяву,на того який був,чи вже на нового?
Вельми дякую!
На нового

Назад
Угорі