6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

По одному из ип, которое закрыто (исполнитель закрыл сам, без отмены ин через суд), тоже прилетела блокировка в моно, но как я понял исполнитель сам документы в банк про остановку производства не направил...

Это только по открытым ВП? Нотариусам же не разрешили делать ИНН?
Тобто якщо немає
Это только по открытым ВП? Нотариусам же не разрешили делать ИНН?
Тобто якщо немає вп, то зараз його відкрити не може виконавець, зараз арешт рахунків тільки по уже відкритим ВП відбувається?

Мені одне не зрозуміло. З заробітньої плати будуть знімати по вп чи ні?

Заборонено знімати з пенсій та стипендій, але далі пише "крім рішень про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю внаслідок кримінального правопорушення, та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації та особи, стосовно яких вироки суду набули законної сили)". Тут немає ні слова про заробітню плату, в чому підступність?

По одному из ип, которое закрыто (исполнитель закрыл сам, без отмены ин через суд), тоже прилетела блокировка в моно, но как я понял исполнитель сам документы в банк про остановку производства не направил...
закрыто по невозможности взыскания?
Мені одне не зрозуміло. З заробітньої плати будуть знімати по вп чи ні?

Заборонено знімати з пенсій та стипендій, але далі пише "крім рішень про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю внаслідок кримінального правопорушення, та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації та особи, стосовно яких вироки суду набули законної сили)". Тут немає ні слова про заробітню плату, в чому підступність?
В тому, що будуть стягувати із зп
Подскажите пожалуйста, в связи с последним законом.
Если например я решу открыть счёт в банке, который подключён к АСВП и при этом в реестре возле моего исполнителя стоит надпись - "не действует", могут ли мне заблокировать только что новый открытый счёт или все банки которые подключены к АСВП, автоматически блокируют счета и надо смотреть банк который не подключён к АСВП и открыть счёт там ?
Не должны, если выберете банк который не подключен к асвп и в этот банк исполнитель не отправлял постановление.
Но..вы должны понимать, что в любой момент исполнитель может "діять" или измениться на другого.

по идее архива достаточно

я отправил подписанный файл, неподписанный и файл-валидацию подписи

файл с подписью у Вас и не должен открываться
можете проверить его на портале Дия Подпись

но у моего исполнителя, видимо, немного глуповатые деффочки сидят в офисе, т.к. написал им в вайбер и они захотели оригинал справки о номере счёта в банке и заявление по почте)))

были, скажем так, направленны по всем известному курсу известного корабля, с ссылкой на Закон и цитатой о том, что можно подавать в электронном виде.
каково же было их удивление после того, как они заявили что да, так можно, но с цэп - и это всё было у них на почте ещё 9-го числа вечером)

завтра будет время, буду задалбывать дальше.

принципиально хочу решить без похода на почту или их офис
Благодарю за разъяснение!

написала заяву на держвиконавця на зняття арешту з карткового рахунку УКРГАЗБАНКУ (отримую зарплату на цю картку в межах 2 мінімалок) . Зателефонував держвиконавець, сказав, що цього банку нема в переліку, сказав вказати інший рахунок в іншому банку. Підкажіть, будь-ласка, як правильно вчинити? Хвилююсь за зарплату.

Доброго ранку! Всі рахунки заблоковані , скажіть будь ласка , чи може виконавець не розблокувати жодного рахунку . Бо хочу дзвонити до цього падлюка

Сегодня ходил в офис к исполнителю.Отдал заявление секретарю ,она на втором экземпляре поставила печать в получение.Буду ждать что из этого получится.

Теж сама ситуація. По 3 ВП арешт рахунків. Хотя лиш в одному прописано про арешт рах.

по идее архива достаточно

я отправил подписанный файл, неподписанный и файл-валидацию подписи

файл с подписью у Вас и не должен открываться
можете проверить его на портале Дия Подпись

но у моего исполнителя, видимо, немного глуповатые деффочки сидят в офисе, т.к. написал им в вайбер и они захотели оригинал справки о номере счёта в банке и заявление по почте)))

были, скажем так, направленны по всем известному курсу известного корабля, с ссылкой на Закон и цитатой о том, что можно подавать в электронном виде.
каково же было их удивление после того, как они заявили что да, так можно, но с цэп - и это всё было у них на почте ещё 9-го числа вечером)

завтра будет время, буду задалбывать дальше.

принципиально хочу решить без похода на почту или их офис
Мне тоже прислали что оригинал справки и на почту, но моно не даёт оригинал на бумаге ссылаясь что электронная справка имеет туже силу.

написала заяву на держвиконавця на зняття арешту з карткового рахунку УКРГАЗБАНКУ (отримую зарплату на цю картку в межах 2 мінімалок) . Зателефонував держвиконавець, сказав, що цього банку нема в переліку, сказав вказати інший рахунок в іншому банку. Підкажіть, будь-ласка, як правильно вчинити? Хвилююсь за зарплату.
Сказати виконавцю, що він *****, і ви маєте право обрати любий рахунок, в любому банку
Доброго ранку! Всі рахунки заблоковані , скажіть будь ласка , чи може виконавець не розблокувати жодного рахунку . Бо хочу дзвонити до цього падлюка
Не треба дзвонити, треба писати. Дзвінок не вирішить питання.
Мне тоже прислали что оригинал справки и на почту, но моно не даёт оригинал на бумаге ссылаясь что электронная справка имеет туже силу.
Божечки...які ідіоти(((

Сказати виконавцю, що він *****, і ви маєте право обрати любий рахунок, в любому банку
тобто заяву не переписувати, лишити все як є. Я відправила заяву на електронну адресу ДВС ,вказала свого держвиконавця,так як ДВС ЗНАХОДИВСЯ В ДОНЕЦЬКІЙ обл. і переїхав.Надсилати заяву цінним листом з описом?

тобто заяву не переписувати, лишити все як є. Я відправила заяву на електронну адресу ДВС ,вказала свого держвиконавця,так як ДВС ЗНАХОДИВСЯ В ДОНЕЦЬКІЙ обл. і переїхав.Надсилати заяву цінним листом з описом?
Заяву підписали електронним підписом?
Ні, не переписувати, якщо вам треба саме той рахунок

Заяву підписали електронним підписом?
Ні, не переписувати, якщо вам треба саме той рахунок
заяву писала в паперовому вигляді,відсканувала і відправила.
а якщо електронним підписом,то требе через Дію?

заяву писала в паперовому вигляді,відсканувала і відправила.
а якщо електронним підписом,то требе через Дію?
Через дію підпишете, завантажите архів і відправите вашому "дєятєлю".

На підставі змін, згідно вказаного вище Закону, є заборона на відкриття виконавчих проваджень на підставі виконавчих написів нотаріусів, вчинених на кредитних договорах, які не посвідчені нотаріально.
Але, перегляньте вказану тему

Доброго вечора, а для Вас раджу переглянути вказану тему⬇️
На час перебування Боржника на військовій службі, виконавче провадження (незалежно від того, відкрито воно на підставі виконавчого напису нотаріуса, чи на підставі Рішення суду) може бути зупинено на підставі ст. 34 Закону України "Про виконавче провадження".
+ у вказаній темі є зразок Заяви про зупинення виконавчого провадження

так, у межах 13400 грн. Ви маєте право вільно розпоряджатись вказаними коштами - знімати з картки, оплачувати покупки, комунальні послуги.
Все це Ви можете робити в межах 13400 грн.

Ви маєте право обрати 1 рахунок для здійснення видаткових операцій. Тобто, Ви звертаєтесь до державного/приватного виконавця із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Після цього, виконавець виносить Постанову про визначення поточного рахунку фізичної особи - боржника та надсилає вказану Постанову до Банку, у якому відкритий рахунок.
Далі, Банк здійснює видаткові операції на суму коштів у розмірі 13400 грн.
Тобто, Ви обираєте рахунок, яким будете користуватись. З цього рахунку Ви можете щомісячно використовувати 13400 грн. незалежно від кількості виконавчих проваджень та суми надходжень на Ваші рахунки

Згідно вказаного Закону, у разі накладення арешту на кошти, розміщені на декількох поточних рахунках фізичної особи - боржника в одному банку або на поточних рахунках у різних банках, для здійснення видаткових операцій має бути визначений лише один поточний рахунок фізичної особи - боржника в одному банку.
Тобто, Ви обираєте лише 1 рахунок, яким будете користуватись, на інший рахунок буде накладено арешт (можете уточнити, чи може Ваше підприємство перераховувати кошти на 1 рахунок)
А чи є якийсь зразок заяви до виконавця?

Чи я вже деградував чи я чогось не розумію.
Існує же заборона накладання арештів на заробітну платню відповідно до ч. 2 ст. 10 Конвенції про захист заробітної плати від 01.07.1949 No 95, заробітна плата повинна охоронятися від арештів.
Чи я щось пропустив в цьому житті?

Ну і за ці 13400… наприклад в мене є картка для ЗП. Я отримав ЗП в розмірі 20000. Я зможу зняти 13400 чи 6600?

Дякую і вибачте за дурні запитання

Назад
Угорі