6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

отмена с "отправить на электронку"((((
исполнители становятся в позу и просят подписывать ецп(((
три отказа пришло, с утра
а если подписать заяву ецп, принимают на электронку?

Я знаю как он делается))

По закону, достаточно 1 письма, а дальше исполнитель должен другим исполнителям сам разослать свое постановление....но зная этих ребят, думаю, будет не лишним написать каждому письмо.

Вот..уже чудят. Справка то не требуется.
ну хз, может для перестраховки, мол точно ли твой счёт

посмотрим, второй исполнитель государственный, там видимо не всегда электронку смотрят ))))))

Подскажите, если нет постановления про блокировку счетов, то какие варианты? Как я понимаю, без нее не будет блокировки, верно?
Screenshot_20230510_133402.webp

Сьогодні роздрукувала Заяву на розблокування, підписала, поставила дату, відсканувала та відправила виконавцю на емейл з фото паспорта. Через пів години надав відповідь та постанову
про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій. Тож через емел також можна писати.

Сьогодні роздрукувала Заяву на розблокування, підписала, поставила дату, відсканувала та відправила виконавцю на емейл з фото паспорта. Через пів години надав відповідь та постанову
про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій. Тож через емел також можна писати.
зрозуміло))))
кожен д..ть як хочить)))) 0 системи.

Як ПІБ виконавця?

Як видно тут все теж залежить від прибабеханості виконавця в окремому випадку)

конечно.
только печатайте в 2х экземплярах, что бы на втором расписался исполнитель/его помощник, в получении
Завтра пойду к ним в офис с этим заявлением. Могут ли они отказаться взять?Мол присылайте на почту письмом

В мене зарплата трьома частинами на 3 різних банки по 5тис. Навіть не знаю, який рахунок вказувати((

А напишіть, у кого які банки вже відновили арешти? У мене поки що Альфа прилетіло ще на вихідні, і моно вчора.
Складається враження, що не всі банки поспішають накладати арешти, бо для них це теж виходить не дуже вигідно) комісії за перекази, за кредитні ліміти і т.д. Потрохи їм капало

В мене зарплата трьома частинами на 3 різних банки по 5тис. Навіть не знаю, який рахунок вказувати((
Якщо в вирішенні цього питання вам потрібна стороння допомога, візьму на себе відповідальність ;)
Шо завгодно, тільки не Приват;) Ну ще можна ОТП виключити, за погану міжнародну поведінку!;)

КЕП делается бесплатно за несколько минут)

вчера вечером сделал, отправил исполнителю, он попросил справку из банка о номере счёта

посмотрим, что оно выйдет
p.s. а если исполнителя два - обоим письмо слать?
второй что-то ещё ничего не ответил

p.p.s. monobank...
Вибачте, а можете детально розписати порядок своїх дій? Дуже дякую

Вибачте, а можете детально розписати порядок своїх дій? Дуже дякую
Якщо у вас є картка приват банку то в приват24 ви формуєте безкоштовний ЕЦП

Потім з тим ключем ви можете підписати зайву наприклад тут

Отриманий результат надіслати

Назад
Угорі