Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А яким чином вони надсилають в банки інформацію, що треба заблокувати рахунок того чи іншого клієнта? Чи у них якийсь свій сервіс є, де показані рахунки всіх людей?Моно ідіоти, не втомлююсь це повторювати.
щодо інших банків, ніхто вам не скаже, пощастить або ні.
Все може бути.
Виносять постанову про арешт, і направляють в банки. Вибір банків залежить від натхнення виконавця.А яким чином вони надсилають в банки інформацію, що треба заблокувати рахунок того чи іншого клієнта? Чи у них якийсь свій сервіс є, де показані рахунки всіх людей?
Переживаю, бо скоро зп, рахунок поки відкритий, але що далі чекати
чи АСВПВиносять постанову про арешт, і направляють в банки. Вибір банків залежить від натхнення виконавця.
Вчора прилетіли ВП за березень 2023 та за травень 2022 року, тож можуть.Чи можуть вони відкривати ці виконавчі на кредити взятих під час війни ?
Чи це тільки тих що до війни були виконавчі ?
Як показує практика, не всі підключені банки, блокують рахунки, без постановичи АСВП
А что вы конкретно указывали в заявке? Мне нужно чтобы разблокировал карту для мтнимальной зарплатыВідніс особисто в офіс виконавцязаяву. Сказали, зі мною зв'яжуться. Чекаю два дні, в п'ятницю зателефоную.Хоча по факту до п'ятниці він вже повинен повідомити банк, і розблокувати карту. Чекаємо.
Tarass, все так?
Та ее только заполнить нужно!!! В ней все уже указано!!! Внесите только только данные своего исполнителя, и свои данные (с номером карты и названием банка).А что вы конкретно указывали в заявке? Мне нужно чтобы разблокировал карту для мтнимальной зарплаты
Понял,спасибо!Та ее только заполнить нужно!!! В ней все уже указано!!! Внесите только только данные своего исполнителя, и свои данные (с номером карты и названием банка).
И эксперементально, подписав, отправьте на электронку, и (по закону) заказным письмом или лично. Я бы даже не тратился на заказное письмо.Понял,спасибо!
отмена с "отправить на электронку"((((И эксперементально, подписав, отправьте на электронку, и (по закону) заказным письмом или лично. Я бы даже не тратился на заказное письмо.
отмена с "отправить на электронку"((((
исполнители становятся в позу и просят подписывать ецп(((
три отказа пришло, с утра
Ну а лично можно ведь принести? В его офисИ эксперементально, подписав, отправьте на электронку, и (по закону) заказным письмом или лично. Я бы даже не тратился на заказное письмо.
Я бы понес (ничего не потерял бы). А за практикой будем наблюдать.Ну а лично можно ведь принести? В его офис
конечно.Ну а лично можно ведь принести? В его офис
В чому проблема з підписанням? Максимум дві хвилини часу на завантаження, накладання КЕП, завантаження архіву на гаджет.отмена с "отправить на электронку"((((
исполнители становятся в позу и просят подписывать ецп(((
можливо, в тому, що не у всіх є КЕП, та бажання його робити. Це питання не до мене))))В чому проблема з підписанням? Максимум дві хвилини часу на завантаження, накладання КЕП, завантаження архіву на гаджет.
Є інформація по таких листах?
Маю на увазі чи вже хтось відправляв і чи виконавці приймали цей лист до виконання.
КЕП делается бесплатно за несколько минут)можливо, в тому, що не у всіх є КЕП, та бажання його робити. Це питання не до мене))))
ні, по таких інфи, поки, не має
Я знаю как он делается))КЕП делается бесплатно за несколько минут)
вчера вечером сделал, отправил исполнителю, он попросил справку из банка о номере счёта
посмотрим, что оно выйдет
p.s. а если исполнителя два - обоим письмо слать?
второй что-то ещё ничего не ответил
p.p.s. monobank...