6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Моно заблокував карту, пішла перевірять все - в реєстрі боржників виконавець, що сьогодні заблокував рахунок "не діє". Це як? і з ким домовлятися? і ще - виконавче провадження зупинене, це норм що по ньому блокують?
а де взнати працює виконпвець чи ні?

Не повірите, тільки що це зробила:ahaha:
Усю суму? Одним переказом? Треба було якось розбити: частину в нерухомість вкласти, частину в крипту. Хтож тримає вся яйця в одному кошику?;)

Цікаво, в межах 10 хвилин поблокувались всі картки. Приват ще живий. Можливо це бути, через те, що в мене ФОП на приваті?

немає інформації,хто заміщує. в моно написано виконавець Безмагоричних а він не діє

Вкладення

• IMG_20230509_095201.webp
    IMG_20230509_095201.webp
    49.9 Кб · Перегляди: 196

Вкладення

• 9F41032F-63C8-47A7-8960-7CF95EBC6E0D.webp
    9F41032F-63C8-47A7-8960-7CF95EBC6E0D.webp
    66.5 Кб · Перегляди: 193
Написав заяву на електронку державного виконавця щодо розблокування, тепер чекаю

Почитав темку і ситуацію у людей.
Виходить, що нові ВП відкривати мфо не можуть, виключно банки.
Але при цьому мфо більш активно насідають на ті написи, які не були знесені раніше, правильно?

Написав заяву на електронку державного виконавця щодо розблокування, тепер чекаю
Добрый день, не подскажите, как именно вы это написали, есть шаблон или просто в произвольной форме?

Добрый день, не подскажите, как именно вы это написали, есть шаблон или просто в произвольной форме?
Та в довільній. Шаблонів думаю немає. Згідно якого напису, хто я і який рахунок розблокувати
Я со вчерашнего дня жду ?
Я думаю, що то можна і місяцями нам чекати)))

Так. Я чуть чуть запуталась. Подскажите. У меня есть незакрытые МФО.

ВП только одно было до войны.
Мне новые могут влепить?

Или только по этому вп заблокировать карты? Другие точно не могут снимать?
Так. Я чуть чуть запуталась. Подскажите. У меня есть незакрытые МФО.

ВП только одно было до войны.
Мне новые могут влепить?

Или только по этому вп заблокировать карты? Другие точно не могут снимать?

Назад
Угорі