6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Мне тоже прислали что оригинал справки и на почту, но моно не даёт оригинал на бумаге ссылаясь что электронная справка имеет туже силу.
Поясніть тим ідіотам, що електронний документ з монобанку можна перевірити на дійсність. На довідках монобанку є код, по якому можна перевірити

Чи мається на увазі, що наприклад в мене відраховується на ВП 50% ЗП, а ЗП складає 20000.
Раніше в такому випадку з мене знімали би 10000, я би користувався 10000 оскільки неможна блокувати зарплатний рахунок.
Зараз при ЗП 20000 та 50% вони можуть забрати лише 6600 на погашення, а інші кошти залишаються мені і рахунок також не може бути заблокований??
А наприклад ЗП складає 100к??
Згідно з законом більше 50% не мають права знімати. Отже я зможу користуватися 50к чи всеодно 13400?? І чи буде заблокований ЗП рахунок?

Взагалі щось заплутався

Ох які новини. Мені от прислали гади смс, що відновлено масове блокування рахунків. Зразу забігла на форум. І таки справді відновили. Добре, що в мене ще немає ніяких написів, проваджень, судів. Тобто, наскільки я розумію, зараз не треба ні про що переживати ✨

Останнє редагування:
Ох які новини. Мені от прислали гади смс, що відновлено масове блокування рахунків. Зразу забігла на форум. І таки справді відновили. Добре, що в мене ще немає ніяких написів, проваджень, судів. Тобто, наскільки я розумію, зараз нічого не треба ні про що переживати ✨
Гарний привід для залякування в смс
Vidnovleno masove blokuvannya kartkovykh rakhunkiv cherez borgy. Terminovo zakryyte kredyt v.......

Сегодня ходил в офис к исполнителю.Отдал заявление секретарю ,она на втором экземпляре поставила печать в получение.Буду ждать что из этого получится.
блін, а я віддавав в однлиу екземплярі..

Не должны, если выберете банк который не подключен к асвп и в этот банк исполнитель не отправлял постановление.
Но..вы должны понимать, что в любой момент исполнитель может "діять" или измениться на другого.
А если банк подключен к асвп, но ему исполнитель не отправлял постановление, откроют счет? не заблокируют его?

У меня материалы передали в другое подразделение ДВС. Старый исполнитель зараз "не діє", а кто новый не понятно. В последней постанове на асвп нет имени нового исполнителя. ДВС не отвечает на запрос. Хотела подать заявление на разблокировку 13 400, но непонятно к кому обращаться :( Вот, думаю, может пока новую карту оформить в другом банке...

закрыто по невозможности взыскания?

В тому, що будуть стягувати із зп

Не должны, если выберете банк который не подключен к асвп и в этот банк исполнитель не отправлял постановление.
Но..вы должны понимать, что в любой момент исполнитель может "діять" или измениться на другого.
Спасибо огромное вам за ответ )

Не можу зайти на сайти, переглянути інформацію, до реєстру виконавчих проваджень та до реєстру боржників. Доступ до них відкрито? Не можу зрозуміти причини. Може хтось стикався з такою ситуацією, заздалегідь дякую за відповідь.

А мне вообще исполнитель не отвечает 3 день ))отправил ему все, а он молчит)

Доброго дня. А на карту для соціальних виплат також накладається арешт? Я користуюся тільки нею.

Подскажите, почитало тему так до конца на 100% и не понял
У меня до военного положения небіло никаких ВП
Влез в МФО уже после военного положения
Могут ли МФО сейчас сделать ВП?А то пишут на почту пугают? Или если до войны небыло, то можно не переживать?

заяву писала в паперовому вигляді,відсканувала і відправила.
а якщо електронним підписом,то требе через Дію?
А відскановані заява вважається
Через дію підпишете, завантажите архів і відправите вашому "дєятєлю".

А відсканована заява вважається чинною чи потрібно обов'язково через електронний підпис робити?

Тоді Ви матимете можливість корисуватись всією заробітньою платнею, оскільки Ваша заробітна плата не перевищує 13400 грн.
А к кому обратиться ,что бы можно было пользоваться хотя бы этими 13 400??? Потому что карты заблокированы все

Назад
Угорі