5 виконавчих надписів і декрет

• Автор теми Автор теми S-2010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

S-2010

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
8
Бали
5060
S-2010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім доброго дня!
Маю 10 прострочок в МФО вже як 1,5 року.По них відкрито 5 виконавчих,останні 3 відкрили 2 тижні тому.
В травні зробили першу надпис,Баршацький,відразу заблокували рахунки в приват.ЗП отримую на кредіагріколь,поки не чіпають.Працюю офіційно,листи на відрахування поки не надходили .
Але,мені через 4 тижні в декрет,якщо і будуть листи,Не буде з чого відрахрвувати.
Чи може відрахування торкнутися декретних?

Можуть заблокувати карту на яку будете отримувати декретні виплати і ви не зможете ними скористатися. А зняти арешт з неї чи ні це все залежить від доброї волі виконавця. Враховуючи що у вас 5 ВП, навряд чи у всіх буде добра воля. Раджу перевести отримання декретних на укрпошту.

Можуть заблокувати карту на яку будете отримувати декретні виплати і ви не зможете ними скористатися. А зняти арешт з неї чи ні це все залежить від доброї волі виконавця. Враховуючи що у вас 5 ВП, навряд чи у всіх буде добра воля. Раджу перевести отримання декретних на укрпошту.
Дякую

Дитячі виплати знімають та виплата за бейьі бокс не чіпають

Вкладення

• 20211029_152633.webp
    20211029_152633.webp
    92 Кб · Перегляди: 94
Переводьте на почту, у мене карту розблокували, але так спокійніше...відраховувати не буде з чого, будуть висіти і все,в цей час можна почати зносити через суд

Так,Ви праві я це розумію.
РАХУНОК МАЛЮКА також чіпають?
Здравствуйте. У меня походу сегодня затронули. Сняли последние 164 грн
Дитячі виплати знімають та виплата за бейьі бокс не чіпають
Трогают

Назад
Угорі