Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 590
  • Перегляди Перегляди 14K
Крипси мне в ТГ прислало мое фото с паспортом, и пишут, ну что, готовить рассылку пишут...
Женщинам хуже. Там делают пopнo-коллажи, а тут всего лишь фото с паспортом.

Від ниття і від того, що ти жалієш себе нічого не зміниться
Тут еще на человека давит то, что его зарплата (60.000 грн) маленькая для такого объёма долгов. Примерно 2.5 млн грн, если все сложить. По моим расчётам.

Даже если отдавать тупо всю зарплату, то это 42 месяца. 3.5 года.
Это если все долги вместе: мфо, банки, люди.

Останнє редагування:

Тут еще на человека давит то, что его зарплата (60.000 грн) маленькая для такого объёма долгов. Примерно 2.5 млн грн, если все сложить. По моим расчётам.

Даже если отдавать тупо всю зарплату, то это 42 месяца. 3.5 года.
Это если все долги вместе: мфо, банки, люди.
Та тут банкрутство тільки розглядати або «втеча з шоушенка»
Якщо перейде кордон, то уже можна і не віддавати, якщо не планує повертатись))
Бо інших варіантів я тут не бачу. Я тут свої 6 к$ 4 роки віддавав і ще не повністью розібрався, але у мене дохід не стабільний був перших 2 роки війни, тай умови не дуже підходили, тай не хотів рвати на собі волосся бо ситуація в країні не на часі, щоб за таке переживати)))

«втеча з шоушенка»
Это хороший вариант :)
Но тут стоит вопрос, насколько будет легко не возвращаться в Украину после окончания боевых действий. Ибо бытуют разные мнения на этот счёт. Но вообще мне кажется, что об этом рано думать, ибо война будет еще года 2.

Я тут свої 6 к$ 4 роки віддавав
Долго, конечно, для такой суммы. Но зато не рвал на себе волосы, тоже плюс. Думаю, если бы это была цель всей твоей жизни, то справился бы гораздо быстрее)

Это хороший вариант :)
Но тут стоит вопрос, насколько будет легко не возвращаться в Украину после окончания боевых действий. Ибо бытуют разные мнения на этот счёт. Но вообще мне кажется, что об этом рано думать, ибо война будет еще года 2.
Є певні фактори які можуть свідчити і про довго-очікуваний «договорнячок», але є фактори і за продовження війни, в моєму випадку я надіюсь на закінчення, тому що тут за цей час зʼявилось багато проблем всередині, які потрібно вирішувати, але не про це.
Я гарну можливість на початку війни не використав, а зараз ставити все на кон, щоб на заводі працювати, не бачу сенсу, але якщо чесно, я б не відмовився переїхати в умовну європку на пів року, для перезавантаження голови. Хоть моя дівчина буде повертатись, тому що її умовна Польща нормально так підза**ала)) Тому скажу по іншому, краще там, де нас немає😁
Ну, а для автора щоденника, хай обирає реальні варіанти і думає, що робити далі

Долго, конечно, для такой суммы. Но зато не рвал на себе волосы, тоже плюс. Думаю, если бы это была цель всей твоей жизни, то справился бы гораздо быстрее)
Проблема в тому, що був дуже не стабільний час, я вибрав для себе інший варіант, я просто відкладав кошти і жив нормальне життя, не дуже обмежуючи себе, бо під час війни, від того, що я закрию свої борги, чи не закрию, особисто для мене мало, що зміниться)))Оно в грудні 25 думав всіх закрити, але ті хто остався не хочуть брати гроші, тому, буду боржником, суворим бандітом і махінатором😎

Мне в 2019 сделали пopнoколлаж
Гроші всім, кажется)

Фото из паспорта книжечкой, где мне 16 лет, и пририсовали МПХ

Как говорится, какой коллаж, такая и оплата. Теперь диджики в Вайбер скулят, шо надо оплатить 8000 с долга 5000, пугают Миньковской!

ставити все на кон, щоб на заводі
Пусть открывают границы
Чтоб половина форума поехала на завод, чтобы отработать долги МФО относительно быстро )

Мне в 2019 сделали пopнoколлаж
Гроші всім, кажется)

Фото из паспорта книжечкой, где мне 16 лет, и пририсовали МПХ

Как говорится, какой коллаж, такая и оплата. Теперь диджики в Вайбер скулят, шо надо оплатить 8000 с долга 5000, пугают Миньковской!
Скоро будут делать ИИ-видео с движениями туда-сюда, отвечаю. Какой-то там условный bitcapital

Пусть открывают границы
Чтоб половина форума поехала на завод, чтобы отработать долги МФО относительно быстро )
Хахахах, таки да, но я уже на свій борг заробив, гроші просто не хочуть брати))
оберу завод, лише для того, щоб перезагрузити свої мізки, які уже за 4 роки добре так підвисли😁

Хахахах, таки да, но я уже на свій борг заробив, гроші просто не хочуть брати))
Фантазеры, которые хотят миллионы с трех копеек? Ну и пошли они к черту. Это мое мнение на этот счёт.

Блин, офигеть, конечно, как быстро время летит. Я помню был в Украине во время войны год или чуть больше, но мне это казалось целой вечностью, а тут уже 4 года. Это жесть просто.

Фантазеры, которые хотят миллионы с трех копеек? Ну и пошли они к черту. Это мое мнение на этот счёт.
Саме якраз і такі остались, у мене кількість була трішки менше автора, приблизно 35-40 штук вроді
Остались Кк, діджики і свеа, ну і ще пару договорів, які чи то списані, чи то хз, но їх я не бачу і не бачив як декілька років, тому я точно такої же думки, буде щось адекватне, поговорю з ними, я уже нікуди не поспішаю😁

Блин, офигеть, конечно, как быстро время летит. Я помню был в Украине во время войны год или чуть больше, но мне это казалось целой вечностью, а тут уже 4 года. Это жесть просто.
Да, плавить нормально тут, я не скажу, що час довго іде, бо Україна зараз - свого роду Клондайк😁 Тут не скучно, бо постійно в ах*ї😎

Саме якраз і такі остались, у мене кількість була трішки менше автора, приблизно 35-40 штук вроді
Остались Кк, діджики і свеа, ну і ще пару договорів, які чи то списані, чи то хз, но їх я не бачу і не бачив як декілька років, тому я точно такої же думки, буде щось адекватне, поговорю з ними, я уже нікуди не поспішаю😁

Да, плавить нормально тут, я не скажу, що час довго іде, бо Україна зараз - свого роду Клондайк😁 Тут не скучно, бо постійно в ах*ї😎
КК - это кредит касса? Они, вроде, редко соглашаются на норм условия.

КК - это кредит касса? Они, вроде, редко соглашаются на норм условия.
У мене від кредит каси було «на все»(це по суті одна фірма
То я їх закрив за тіло +800 грн(20800)
КК - кредит капітал)

я завжди повертав.. ЗП була трохи більше середнього і до цього дня не було просрочек, а тут за 1 день мені кріпсі+бткапітал накинули штрафів по 500$, тільки за 1 день.. далі навіть думати не хочу що буде і як жити, в таблиці я показав які далі у мене мфо і що з ними, але вони наче лояльні якісь, а ці прям на пофіг такі нереальні відсотки..
я би ще взям МФО якщо міг би. щоб якось подовжити життя без штрафів, але все, і людей не залишилось хто допоможе, навпаки всі чекають що я почну віддавати.. а я не придумав ще що їм сказати(

CreepSee48000
bitCapital50000
Procent8400
Cashtan6000
RocketMoney8500
FreeStyle3800
Limon8000
techno-finance.com19000
tengo25000
miloan13000
Finmarket25000
Smartiway21000
myCredit21500
e-groshi42000
beeCredit9000
MisterMoney7000
AeroCash8000
Slon11500
selfie15000
clickCredit12500
lehkoCredit18000
trebaCredit18000
Superium7000
FinClick6800
UnexBank(FreshCash)22000
suncredit2800
FunnyMoney7000
швидко гроші25000
finbert8000
FinX25000
Lovilave12500
ewaCash12500
ranokUA3500
pango17000
creditPlus13000
AlexCredit15000
credit722000
naVse45000
top118000
sosCredit14000
lightcredo12000
Starfin16500
ТурбоГрощі8500
CashPoint11000
microCash6000
Fcredit15000
Monto11500
Amigo5000
новакредит9000

якось так.. це суми з відсотками, яке чисте тіло я не знаю якщо прямо зараз віддати б.. але поки штрафи тільки в кріпсі і біткапітл.. їх суму не оновлював
И новоприбивших МФО успели взять

Скоро будут делать ИИ-видео с движениями туда-сюда, отвечаю. Какой-то там условный bitcapital
Так можно будет отвечать соседям, близким и знакомым, что это все IPSO
Около 5% подтвержденных случаев, остальное - російський слід

как кто-то писал выше, я бы наверно и 100 взял если бы была возможность, но больше не могу, как я не искал, больше нет и слава Богу
Взял бы долгов на такую сумму, какая есть, и поставил бы всё на красное/чёрное. Всё или ничего, так сказать.

как кто-то писал выше, я бы наверно и 100 взял если бы была возможность, но больше не могу, как я не искал, больше нет и слава Богу
Узнаю себя, если бы мне в 2018 дали еще больше МФО, я бы взял еще
Мозгов не хватило хоть квартиру под залог, точнее, просто побоялся, мне 23 года было, испугался последствий

Мозгов не хватило хоть квартиру под залог, точнее, просто побоялся, мне 23 года было, испугался последствий
Тоже лудка? Поборол?

Да, трудотерапией и осознанием, что дальше - петля или форточка

Дневник
Расскажи вкратце, как поменялась твоя жизнь за годы чистоты. Думаю, автору дневника будет полезно. Насколько стало лучше без лудки, чем было с ней?)

Сколько было долгов, мфо? и как вышел из них? Ты тоже был в просрочках, коллекторы, угрозы и всё вот это и сейчас всё нормально у тебя?

Та тут банкрутство тільки розглядати або «втеча з шоушенка»
Якщо перейде кордон, то уже можна і не віддавати, якщо не планує повертатись))
Бо інших варіантів я тут не бачу. Я тут свої 6 к$ 4 роки віддавав і ще не повністью розібрався, але у мене дохід не стабільний був перших 2 роки війни, тай умови не дуже підходили, тай не хотів рвати на собі волосся бо ситуація в країні не на часі, щоб за таке переживати)))
Банкруцтво не варіант я консультувався - треба по місцю реєстрації їхати і фізично йти до суду, чого я не можу зробити через тцк.
У мене анулюється ФОП, а це єдине моє джерело доходу, я віддалено працюю
Ну і це теж коштує нормально 40к-80к
це самі такі фактори чого банкроцтво не варіант(

Останнє редагування:
Назад
Угорі