Щоденник 41 МФО + 2 Банка та борг по ЄСВ

• Автор теми Автор теми Artem.mmg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 8K
О, дякую, почитаю. Хоча вже читав багато про це. Цікаво просто який метод вийде дешевше - закрити тіла чи частини тіл усіх кредиторів, чи обанкротитися. Бо приблизний прорахунок усіх моїх кредитів здається мені буде більшим у декілька раз ніж банкротство. Хоча читав тут, що деякі форумчани при сумах тіл 370к виходили з боргової ями за 80+к. Також не дуже тішать наслідки банкротства. Тому поки зважую - що буде краще) Ще раз дякую за відгуки до моєї проблеми. Це підтримка, і вона на даний час - безцінна!

Та ладно вам) Руки ноги є. Голова теж. Значить - все буде гуд) Все інше тимчасове))))))
Чистими коштами банкрутство вийде для вас дешевше, але потів 5 років ви будете дуже серйозно обмежені в правах скажімо так.
Тому почитайте про наслідки і думайте, треба воно вам чи ні.

На мою думку - ні.

А якщо за 4 роки нічого не зробили МФО від слова зовсім, ні виконавчих нічого просто поміняв сімку і забив на них то що вони зараз можуть зробити цікаво?!

Чистими коштами банкрутство вийде для вас дешевше, але потів 5 років ви будете дуже серйозно обмежені в правах скажімо так.
Тому почитайте про наслідки і думайте, треба воно вам чи ні.
это в каких? то что кредиты не дадут?

это в каких? то что кредиты не дадут?
Суд может запретить выезд за границу, всякие покупку-продажу недвижимости и транспортных средств, также невозможно будет занимать руководящие должности, если человек захочет быть директором или открыть свою фирму. Насколько это все реально ограничивают или нет сейчас, я не знаю. Но потенциально могут наверное. Юристы лучше знают.
Лично я не хотела бы иметь статус банкрота на 5 лет. Все же в жизни многое может поменяться, кто к чему-то стремится и планирует какие-то проекты.
Тут надо исходить из анализа личной жизни и планов.

На налогову тут єдине не заб'єш. Інше - то таке. Супутні втрати))))))
Геть не факт. Якось (роки 3 назад) податкова зробила амністію, і у кого не було фінансових рухів за скількі-то років, просто списала всі борги по ЕСВ.
Так шо все може бути.

Soscredit в этом году предлагал всем
Просто отличные скидки. У вас очень большой долг по ним. Попробуйте им написать и попросить за 20% тела. Они могут реально сейчас согласиться. Они сами присылали смс с акциями. Может и сейчас они действуют.

Бистрозайм могут и на 5 месяцев разбить. С ними вообще не проблема договориться.
Добрий день. Хотіла б у вас спитати пораду. Як їм писати на їх пошти? Треба звертатись до адвоката, щоб грамотно склав звернення на можливість закриття за тіло. Чи писати їм просто своїми словами. Завчасно дякую ))

Добрий день. Хотіла б у вас спитати пораду. Як їм писати на їх пошти? Треба звертатись до адвоката, щоб грамотно склав звернення на можливість закриття за тіло. Чи писати їм просто своїми словами. Завчасно дякую ))
У зв"язку зі складною ситуацією у країні, та значним погіршенням мого фінансового стану, прошу Вас
надати можливість закрити борг у суммі ХХХ грн,
та надати мені гарантійного листа, що підтвердить закриття боргу у повному обсязі.
Сплату гарантую.
З повагою,
Остап Бендер

Я писала своими словами. Но писала уважительно, как письмо юристу. И в теме письма указывала в юридический отдел или руководителю.

У зв"язку зі складною ситуацією у країні, та значним погіршенням мого фінансового стану, прошу Вас
надати можливість закрити борг у суммі ХХХ грн,
та надати мені гарантійного листа, що підтвердить закриття боргу у повному обсязі.
Сплату гарантую.
З повагою,
Остап Бендер
??

Я писала своими словами. Но писала уважительно, как письмо юристу. И в теме письма указывала в юридический отдел или руководителю.
Я прошу СHAT GPT писать им такие письма. Нужно только правильно рассказать чату, что именно написать, зачем, кому и куда))
Блин, автор, мы часом не родичи?! ?
А шо, у вас схожа ситуація життєва?))

Я прошу СHAT GPT писать им такие письма. Нужно только правильно рассказать чату, что именно написать, зачем, кому и куда))
Зачем вам чат бот для этого, я не очень поняла. Все мфо разные в переписках по электронке. Особенно, когда отвечают юристы. По эл. Почте отвечают пару раз в неделю в лучшем случае и ответы не ботом составленные.
Некоторые мфо вообще отвечают не текстом, а прикрепленным официальным письмом на бланке.

Зачем вам чат бот для этого, я не очень поняла. Все мфо разные в переписках по электронке. Особенно, когда отвечают юристы. По эл. Почте отвечают пару раз в неделю в лучшем случае и ответы не ботом составленные.
Некоторые мфо вообще отвечают не текстом, а прикрепленным официальным письмом на бланке.
Я имел ввиду, если не знаешь как писать письмо или страшно писать - то можно попросить бот написать.

Можно вопрос. А куда и что вы писать собрались?)
Я , наприклад, хочу подивитись в убкі кому що винна, бо не памʼятаю з 19 року. І потім писати їм та закривати борги. Бо вони нікуди не дінуться. Хочеться від них нарешті відмитися і забути як жахливий сон

Я , наприклад, хочу подивитись в убкі кому що винна, бо не памʼятаю з 19 року. І потім писати їм та закривати борги. Бо вони нікуди не дінуться. Хочеться від них нарешті відмитися і забути як жахливий сон
Если не помните, то может и не стоит вспоминать))
Ну тогда закрывайте долги и отмывайтесь. Странное желание спустя 4 года, начать очищение, а раньше такого желания не было

Начало положено. Только что заплатил первую часть по телу за Мистер Кеш - Финфорсу. Так что с почином!

Назад
Угорі