Щоденник 41 МФО + 2 Банка та борг по ЄСВ

• Автор теми Автор теми Artem.mmg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 8K
Ну таке... Сам п"ятий рік пінаю їх... поки що.
Але в світлі гарних нововведень і загальної тенденції щодо "регулювання" цих г0внокантор ... та ще й в умовах війни... шото мій оптимізм не таку ерекцію вже має
А за цих 5 років на вашу роботу телефонували
Як себе в такій ситуації поводити

А за цих 5 років на вашу роботу телефонували
Як себе в такій ситуації поводити
Не в курсі. Мені нічого ніхто не казав.
Я попереджав на той момент своє керівництво про можливі дзвінки цих ідіотів.
Мене зрозуміли і дещо навіть підтримали.

Не в курсі. Мені нічого ніхто не казав.
Я попереджав на той момент своє керівництво про можливі дзвінки цих ідіотів.
Мене зрозуміли і дещо навіть підтримали.
А через який проміжок після початку протермінування
У мене нажаль так про керівництво не мкажу
А через який проміжок після початку протермінування
У мене нажаль так про керівництво не мкажу
Зрозуміла дякую

Вчора наткнувся на цей форум - це просто ВАУ. Моєму щастю немає меж. Тож трохи про мою історію.

Я працюю у сфері відеопродакшну, працював як з великими проектами (кіно, телебачення, кіберспорт) так і з маленькими (youtube), працюю давно. Сфера така - де ненормований час і переробітки - це норма. Ну і по своїй же тупості та недалекоглядності почав вживати стимулятори для більш ефективної роботи. Ну і підсів. Вживав плотно - років 7. За цей час втратив багато чого - і нормальні проекти, і відносини і здоров'я, а головне здоровий глузд. Десь на початку пандемії вліз у кредит у Моно, втратив роботу. Потім до цього кредиту додався кредит у ІZІ, потім, щоб перекрити Мono взяв перший мікрозайм. Роботи вже не було, речовини вживав сильно + треба було годувати сім'ю. З ментальним здоров'ям у той час було дуже погано - кукуха поїхала сильно. Ну і почалось. Кредитна піраміда - перекриття одних МФО іншими і так трохи більше року. Потім почалася війна. І хоч би як це не страшно звучало - це для мене стало поштовхом. Я різко кинув наркотики. Не вживаю півтора роки нічого, навіть пиво не п'ю.
Перестав брати мікрозайми, бо вже не давали)))) Змінив сімку та номер карти і пішов у глухий ігнор. Рідні за кредити знають. Друзі також. Просрочки більше 1.5 року. Через деякий час кали знайшли мій другий номер - трохи почали задовбувати. Мені чесно кажучи побарабану на їх погрози - бо кредитна яма порівняно з наркотичною - то ніщо. Зараз знайшов роботу на парт тайм приблизно на 500-700 долларів у місяць. І вирішив потроху вибиратися з кредитно-боргової ями.
Ось мій вражаючий послужний список.
  1. moneyveo 17500
  2. ccloan 16000
  3. ukrpozika 19000
  4. Bistrozaim 5000
  5. gofingo - 6000
  6. Alexcredit 9500
  7. shvidkogroshi 6500
  8. credit casa 15360
  9. Neocredit 3000
  10. my credit 16000
  11. credit on 2800
  12. zecredit 4500
  13. credit pro 1750
  14. kviku 1500
  15. Money4you 4100
  16. Dinero 12500
  17. cashberry 13000
  18. moneyboom 6500
  19. kachay groshi 6500
  20. eurogroshi 7500
  21. kf.ua 8680
  22. selfie 6900
  23. credit 7 1300
  24. loany 8100
  25. kumo 3200
  26. credit 1 - 7000
  27. mrcash 12000
  28. lovilave 2000
  29. tengo 27000
  30. Vashagotivochka 1500
  31. mr money 3000
  32. sweetmoney 2000
  33. miloan 13300
  34. loany 3500
  35. forza 10500
  36. koshelok - 7500
  37. oncredit 1500
  38. cashkf - 1500
  39. soskredit 20500
  40. cashinskij 2300
  41. topcredit 3000
Це суми тіл та % які я повинен був віддати у перший місяць (з урахуванням що це не перші кредити у цих шарагах - то тіла там приблизно 60% від вказаних сум)

42. IZI BANK - 15 000 тіла
43. OTP BANK - 1000 тіла
44. Борг по ФОП 3 группи по ЄСВ - 15100 грн, по ЄП - все норм

Почитавши форум зрозумів принцип роботи шараг та калів, наслідки та варіанти як вирішувати питання з цим всім.
Хотілося б поцікавитися - чи хтось вирішував питання через процедуру банкротства фіз особи, чи краще виносити по списку кожного кредитора по черзі? Ну і як підкорегувати свій план виходу, я вирішив платити поки тим, хто лояльніше. Можливо якісь ще підводні камені є.

P.S. Дякую ще раз форуму, що допомогли мені зрозуміти, що всі ці шараги - то хрінь яка не коштує ні нервів, ні здоров'я - ні навіть уваги. Але хочеться очиститись від цього всього. І НІКОЛИ не повертатися в це страшне минуле. Кредити - зло! Але наркотики - це просто АРХІЗЛО. Не вживайте і не беріть кредити, бо будете як я))))) Дякую вам)
У вас уже просрочка такая, что многие мфо пойдут на нормальные уступки. Пролонгации платили кому-то?

По поводу банкротства, тут только взвесить, насколько вас зацепят по жизни его последствия. Кто знает, как жизнь пойдет. Все же это не самый лучший ярлык.

Вы бы все таки выписали чистое тело по каждому. Так понятнее, чего ожидать, на что расчитывать и за сколько требовать закрытие. Плюс если были пролонгации, лучше их выписать сколько кому. При существенных суммах их можно использовать как аргумент и некоторые мфо минусуют их из тела...

Основную информацию по телу и кому, кто продал удобно смотреть в убки.

Мой взгляд - лучше сначала закрыть как можно больше мелких. Уменьшить количество контор. Больших просить разбивку на части. И, конечно, же начинать разговор со всеми с просьбы закрыть за 20% тела)). Никто не согласится (хотя soscredit может), но это помогает обозначить свою позицию и начать переговоры, при условии, что решите закрывать и будет доход на это.

Удачи вам! Раз выбрались из наркодерьма, то из долгов точно выберетесь! Хорошо, что остановились и не про..рали свою жизнь полностью.

У вас уже просрочка такая, что многие мфо пойдут на нормальные уступки. Пролонгации платили кому-то?

По поводу банкротства, тут только взвесить, насколько вас зацепят по жизни его последствия. Кто знает, как жизнь пойдет. Все же это не самый лучший ярлык.

Вы бы все таки выписали чистое тело по каждому. Так понятнее, чего ожидать, на что расчитывать и за сколько требовать закрытие. Плюс если были пролонгации, лучше их выписать сколько кому. При существенных суммах их можно использовать как аргумент и некоторые мфо минусуют их из тела...

Основную информацию по телу и кому, кто продал удобно смотреть в убки.

Мой взгляд - лучше сначала закрыть как можно больше мелких. Уменьшить количество контор. Больших просить разбивку на части. И, конечно, же начинать разговор со всеми с просьбы закрыть за 20% тела)). Никто не согласится (хотя soscredit может), но это помогает обозначить свою позицию и начать переговоры, при условии, что решите закрывать и будет доход на это.

Удачи вам! Раз выбрались из наркодерьма, то из долгов точно выберетесь! Хорошо, что остановились и не про..рали свою жизнь полностью.
Смотрел по убки почти все мфо продали калам. Вот по одному уже предложили выплатить тело по частям Mister Cash - ФинФорс, но они нагрубили другу перед этим, я сохранил скрины их переписок. В случае чего встречное предложение по второму от них (CCloan) буду просить скидку от тела иначе будет жалоба в киберполицию на них) Переговоры я вести умею)
Никаких пролонгаций небыло ни у кого. Я брал новый МФО и перекрывал старый. Потому такое количество этих шарашек. Пожалуй начну с того, что закрою сейчас одну по частям и паралельно ФОП прикрою. Дальше буду раз в месяц убирать маленькие - до 3 тысяч и паралельно платить частями за какой-то большой. Во всяком случае так пока рассчитал.
По поводу банкротства - не особо боюсь последствий, единственное что останавливает - это сумма, такую собрать за несколько месяцев смогу)
Спасибо за советы)
Прорвемся)))))
Artem.mmg, ну, и за такой настрой в подарок Premium.
Оу, хоть где-то я знак отличия за свои косяки получил))))

Смотрел по убки почти все мфо продали калам. Вот по одному уже предложили выплатить тело по частям Mister Cash - ФинФорс, но они нагрубили другу перед этим, я сохранил скрины их переписок. В случае чего встречное предложение по второму от них (CCloan) буду просить скидку от тела иначе будет жалоба в киберполицию на них) Переговоры я вести умею)
Никаких пролонгаций небыло ни у кого. Я брал новый МФО и перекрывал старый. Потому такое количество этих шарашек. Пожалуй начну с того, что закрою сейчас одну по частям и паралельно ФОП прикрою. Дальше буду раз в месяц убирать маленькие - до 3 тысяч и паралельно платить частями за какой-то большой. Во всяком случае так пока рассчитал.
По поводу банкротства - не особо боюсь последствий, единственное что останавливает - это сумма, такую собрать за несколько месяцев смогу)
Спасибо за советы)
Прорвемся)))))

Можна забить. Зовсім. Повністю.

Так это же хорошо))
У нас тут вообще все отличаются). Зашёл на форум в панике, почитал, понял, что "должник" - это звучит гордо, и послал всех тупоголовых звонилок далееееккоооооо)

Вот по одному уже предложили выплатить тело по частям Mister Cash - ФинФорс, но они нагрубили другу перед этим, я сохранил скрины их переписок
Вот и я на них огорчился. Они хамили, непристойностями занимались при мне по телефону. Решение было принято не платить им. В итоге такая цепочка: ссКлоун -> Примоколлект -> ФинПоц Финфорс -> В промежутке ещё парочка аналоконтор -> ОНЛаЙнФинАНС -> Инн -> суд -> причмок онлифанс ОНЛаЙнФинАНС - > занавес.

Вот и я на них огорчился. Они хамили, непристойностями занимались при мне по телефону. Решение было принято не платить им. В итоге такая цепочка: ссКлоун -> Примоколлект -> ФинПоц Финфорс -> В промежутке ещё парочка аналоконтор -> ОНЛаЙнФинАНС -> Инн -> суд -> причмок онлифанс ОНЛаЙнФинАНС - > занавес.
Я тоже огорчился на них. Но решил - раз это первый кал который добился того, что я за 1.5 года вышел с ним на связь, то пусть будет у него аччивка - заплачу им тело по 4 частям) Нужно с чего-то начинать)))

Soscredit в этом году предлагал всем
Просто отличные скидки. У вас очень большой долг по ним. Попробуйте им написать и попросить за 20% тела. Они могут реально сейчас согласиться. Они сами присылали смс с акциями. Может и сейчас они действуют.

Бистрозайм могут и на 5 месяцев разбить. С ними вообще не проблема договориться.

Назад
Угорі