4 месяца спустя

• Автор теми Автор теми Irish
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
ООО. Це у вас Джек пот. Я з 2-а совладать не можу. Киплять мізки.
Та то не то що джекпот, то *********!!!!! Сьогодні контрольні і проекти???. І першачок-лівша! Господи, коли це все закінчиться???

я считаю... государство должно отдать 3 зарплаты учителя за домашнюю педогогику)
Вы сделали мой день!!!)))
Тоесть, за то, что Вы учите Своего ребенка, Вам государство должно ещё доплачивать??? Гениально!!!

Та то не то що джекпот, то *********!!!!! Сьогодні контрольні і проекти???. І першачок-лівша! Господи, коли це все закінчиться???
4uE88gaEUC4.webp

Можна із першого місяця)))

главное,понять себя и простить))))
Ну перші місяця я ще стовби оглядала,дзвінків знайомих шарахалася.Йшла на роботу і додому з думкою:,,Кого дістали?,,Тепер можу сміливо заявити,що хоч до випуску мені ще далеко,але в середню групу можна переводити.На горшок вмію ходити і ложкою сама навчилася їсти!!!В цьому справді немає нічого страшного,головне себе правильно налаштувати.

Ну перші місяця я ще стовби оглядала,дзвінків знайомих шарахалася.Йшла на роботу і додому з думкою:,,Кого дістали?,,Тепер можу сміливо заявити,що хоч до випуску мені ще далеко,але в середню групу можна переводити.На горшок вмію ходити і ложкою сама навчилася їсти!!!В цьому справді немає нічого страшного,головне себе правильно налаштувати.
Перевести))))

Назад
Угорі