20 МФО. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 813
  • Перегляди Перегляди 69K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Приложите ее к письму. Отправляйте на электронную почту. Адреса у них на сайте есть. Приложите скрины, запись разговора и договор.
договор не відкривається,в цьому і проблема

какой сарай напомните, будь ласка
KF

в конторі Нацком як почують як я з нею розмовляла,ще й пошлють мене з моїм листом,але ж вона перша почала,ще й дітей зачепила,що я і мої діти жерли за їх рахунок і пики повіджерала(хоча я 62кг)то вона глянула в дзеркало і думає що то я

Пришло такое смс отINF GARANT"NATALIYA.podano zapyt do banku na blokuvanna vashogo kartkovogo rahunku v zvyzku z pidozroyu na vchynenna shahrayskih diy scho do E-CASH" а они что имеют на это право или уже был суд через неделю просрочки и вообще как быть

Информ Гарант... мpaзu редкие

я сьогодні дебілці з KF запропонувала подать на суд то вона як почала орать,обзивать,в мою сторону ще ніхто не дозволяв собі такого ну й звичайно ж і мене також понесло(була вона і шкура попрошайка і пітушка)а її рве і всьо!!!Почала обзивать ніщєбродом бодзаборним,короче кім я тільки не була,а в кінці послала її(в прямому смислі цього слова)передзвонює ця чупакабра знову і каже:посаджу за оскорблєніє достоїнства(якого в неї немає)подасть на суд мене,кажу впєрьод,хоч вилізеш зі свого подвалу,поприказувала мені трохи і дала срок до завтра все оплатить ато всіх на уши підніме,ще й спитала чи я всосала,мене від злості аж розпирає,тепер вони в мене хєр шо побачать,мразі
Я як начинають кричять,так ввежлево отвічяю,ви никричіть так ато імфаркт або інсульт схвате.

Я як начинають кричять,так ввежлево отвічяю,ви никричіть так ато імфаркт або інсульт схвате.
ахахаха а я її спитала що може вона недавно гланди вирвала що так оре,чи може її з підвала погано чують?То її аж перло

Самое противное на бабульку мою долги вешают...Я ее конечно предупредил что это все афера...Ну всеравно старенькая переживает, говорит что ж это будет в тюрьму заберут...А как амбалов троих увидела так вообще чуть сознания не потеряла!!!
Что за амбалы?

Да нечего..вручили досудебное решение и сказали если будет суд то сумма будет 27000 (сейчас должна 3000 ) Просили хоть какую то проплату...но пока не угрожали даже не грубили...

Да нечего..вручили досудебное решение и сказали если будет суд то сумма будет 27000 (сейчас должна 3000 ) Просили хоть какую то проплату...но пока не угрожали даже не грубили...
Шо думаєте робить?Я так думаю шо серед них там був тіпа юрист.

может не в тему
прочел одну фишку не кто не пробовал такое
как по мне интересно завтра хочу испытать

Есть способ борьбы и игнора! Первое - один знакомый сделал просто переадрессацию на один из их номеров
Звонят Сисилон поставить переадр.... на БыстроЗайм и пусть друг друга матерят ))))

Нет никаких досудебных решений,плохо что бабушка дома..будете вы,посылайте юриста культурно в суд,взявши бумажечку и сказавши спасибо за информирование..ну или вообще не открывать двери..

может не в тему
прочел одну фишку не кто не пробовал такое
как по мне интересно завтра хочу испытать

Есть способ борьбы и игнора! Первое - один знакомый сделал просто переадрессацию на один из их номеров
Звонят Сисилон поставить переадр.... на БыстроЗайм и пусть друг друга матерят ))))
Фишка фишкой,но все,кто не сможет дозвониться будут переадресованы,т.е фишка совсем не фишка..

Гостья без улыбки, я також хотів по доброму домовитись но мені подзвонив якийсь Андрій сьогодні не знаю правда з якого сараю в мене їх 10 почав погрожувати мені а потім на вайбер моїй сестрі що її вивезуть в ліс щоб збирала чемодан бо в Україні їй пі...ц і твердо вирішив нічого взагалі після їх дій віддавати не буду
до мене Андрій з Кредит+ дзвонив і до батьків, погрожував

nadian2103, я так і зрозумів що це кредит +бо в мене лиш там з тіла6000за
Admin, мені сьогодні позвонила сестра і сказала що якийсь Андрій їй дзвонив погрожував вивезти в ліс я передзвонив йому а він мені каже що з 6000тисяч він вибье з мене 250000щоб я збирав речі бо він всю сім'ю на вулицю викинеш я йому відповів щоб він приїхав за грошима я зроблю каву з коньяком лимон торт він сказав що я ніщероб і кинув трубку ось сижу і до цих пір його чекаю весь коньяк уже випив

Пєрчік у нього маленький мабуть, ось і телефонує з погрозами. Більше нічого не залишається. Що хоч казав?
чого тільки не говорив, і квартиру спалять, і в ліс вивезуть і т.д........потім смс написав на вайбер, шо зі мною "базар окончен", тільки з батьками буде все рішати, якщо не заплачу то "нанесем визит к твоим старикам"....

мені сьогодні позвонила сестра і сказала що якийсь Андрій їй дзвонив погрожував вивезти в ліс я передзвонив йому а він мені каже що з 6000тисяч він вибье з мене 250000щоб я збирав речі бо він всю сім'ю на вулицю викинеш я йому відповів щоб він приїхав за грошима я зроблю каву з коньяком лимон торт він сказав що я ніщероб і кинув трубку ось сижу і до цих пір його чекаю весь коньяк уже випив
Точно перчик маленький у него:lol:

чого тільки не говорив, і квартиру спалять, і в ліс вивезуть і т.д........потім смс написав на вайбер, шо зі мною "базар окончен", тільки з батьками буде все рішати, якщо не заплачу то "нанесем визит к твоим старикам"....
"базар окончен" - бригаду посмотрел наконец-то?!)))

В лес вывезет... да он жoпy свою не может на пикник в лес вывезти, так как в рабстве находится. Вывезет он..

Шо думаєте робить?Я так думаю шо серед них там був тіпа юрист.
нуда юрист был...договорились что оплачу 500грн потом он посмотрит что можно списать...остановить проценти и что бы частями его закрить..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі