Тара
Форумчанин
- Дописи
- 43
- Реакції
- 37
- Бали
- 33
Тара не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А что спрашивать то? Мы на себе уже всё испытали. Кроме судов правда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что спрашивать то? Мы на себе уже всё испытали. Кроме судов правда
Доброго времени суток, интересует с кем то договорились о списании пени? Если да то с кем?Прівет усім у мене около 25 мфо і прострочка по них більше 4 місяців,скажу чесно нерви вони мені попомотали.Спрашуйте може комусь поможу чимось або советом якимось.І буду канешно писать вам шо буде далі.
а если все занести в черній список,то как будет?они ведь все достают звонками!Нет! НЕ БУДЕТЕ НЕСТИ УГОЛОВНУЮ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ. Но если будете все время пролонгацию делать, то вам придётся идти грабить, а это уже уголовная статья. Вы им уже все заплатили, Теперь забудьте и живите дальше. Правда придется год перетерьпеть их телефонные наезды.
Ksushka,Доброго времени суток, интересует с кем то договорились о списании пени? Если да то с кем?
Давайте я вам розкажу сначяла як нанімав адвокатів з адвокацікого обєднання захист шоб ніхто ниробив ошибок таких як я,ну тут же понятно шо гроші я заплатив нималі,заключив із ними договір мені сказали шо ваша проблема рішина бо ви її передали нам.Сразу скажу адвокатів мфо бояться бо общяться з ними нихочуть.Десь через місяць я вже поняв шо ніхто нічого неробить,мені сказали ми зними видем гражданську переписку.Мов платіть іще за місяць наших услуг.А коли я нащитав за сутки 180 пропущиних то я розірвав з ними договор.А поповоду шоб скимось договориться можна буде через місяців 7-8 як це було у мого знакомого.Доброго времени суток, интересует с кем то договорились о списании пени? Если да то с кем?
У меня сегодня аншлаг просрочки по 5мфо месяц родным незвонили сегодня незнаю кто с этих убл*дков нашел всех родных и давай угрожать чтоб отдали за меня деньги придумали историю что я инвалид брал денег на операцию по удалению грыжи но они не знали что мой племянник работает в прокуратуре правда к сожалению не прокурор а секретарь они ему сказали что вечером сегодня приедут выбивать денег или заберут квартиру он сказал приезжайте и назвал имя прокурора на которого работает сказал что будем ждать они бросили трубку он им перезвонил они сказали извините ошиблись телефономУ меня с Центрокредит получилось договориться через 2 месяца просрочки. Тело было 3500, набежало до 9000, сошлись на 5000 одним платежом. Проверяю периодически статус кредита в кабинете - погашен, и стоит блок на получение нового займа до 2060 годаЕще получилось с Динеро договориться тоже через 2 месяца. Тело было 7500, набежало 12000, выплатила им 10000 под честное слово менеджера Анастасии, что еще 2000 они спишут в течение недели. Списали. Не грандиозно кончено, но я и по этим займам всего по одной пролонгации делала, хоть не так обидно. Манибум были готовы списать, но мы не договорились по сумме, много хотели. Манивео предлагали списать 4000 из 16000 (тело 8000), но я, д*pa, сделала реструктуризацию, которую уже бросила платить.
Их только так на место и ставить!У меня сегодня аншлаг просрочки по 5мфо месяц родным незвонили сегодня незнаю кто с этих убл*дков нашел всех родных и давай угрожать чтоб отдали за меня деньги придумали историю что я инвалид брал денег на операцию по удалению грыжи но они не знали что мой племянник работает в прокуратуре правда к сожалению не прокурор а секретарь они ему сказали что вечером сегодня приедут выбивать денег или заберут квартиру он сказал приезжайте и назвал имя прокурора на которого работает сказал что будем ждать они бросили трубку он им перезвонил они сказали извините ошиблись телефоном
Із центрокредит я ниопщяюся,а от дінеро у них нима ліцензій то може тепер вони і ідуть на уступки.Кстаті ліцензію забрали і в компаньйон фінанс.Их только так на место и ставить!
И вообще племянник сказал что разговаривал с прокурором на эту тему тему МФО что хозяева этих шарашкины контор сидят в НБУ с ними шутить не надо но и или у них на поводу не стоит сделать они ничего не смогут кроме угроз и террора потому надо обращаться не в милицию а в прокуратуру писать жалобы на конкретную контору предоставлять все сообщения записи разговоров чтоб четко было слышно с какой конторы звонят и угрожают.да ещё однмомент он сказал чтоб не в коем случае неделали пролангации или полностью отдать или полный игнор полный пускай подают в суд.и опять же сказал чтоб суда никто не боялся это наруку.Их только так на место и ставить!
У меня в данный момент самый проблемный creditup, просрочка больше месяца, тело 8, насчитали 22, пока тока реструктуризацию предлагают, с первым страховым взносом в 9тыс., я не соглашаюсь.. как их уговорить пеню списать, или еще времени просто мало прошло..
Безумовно якщо на всі контори 5 хозяев і всі вони одне і теж як під копірку говорять.доречі я маю 10 мфо так мені сьогодні штук 20 повідомлень приходило взяти кредит вони це роблять спеціально щоб ми брали ще кредити і робили пролонгації.люди добрі закликаю вас який би у вас не був страх неберіть нічого краще боротись с 10 конторами чим потім с 20Вони мене нитрогали всі 4 місяця прострочки а сьогодні начялися дзвоник і смс.Там пишуть про шахрайство.Договоряться з ними я пока нибуду думаю ще рано.Ну а ви можете попробувать може получиться.Тут діло в тому ШО кажне мфо знає скільки у вас кредитів і на яку суму.Вони здають нас один одному.
я сьогодні дебілці з KF запропонувала подать на суд то вона як почала орать,обзивать,в мою сторону ще ніхто не дозволяв собі такого ну й звичайно ж і мене також понесло(була вона і шкура попрошайка і пітушка)а її рве і всьо!!!Почала обзивать ніщєбродом бодзаборним,короче кім я тільки не була,а в кінці послала її(в прямому смислі цього слова)передзвонює ця чупакабра знову і каже:посаджу за оскорблєніє достоїнства(якого в неї немає)подасть на суд мене,кажу впєрьод,хоч вилізеш зі свого подвалу,поприказувала мені трохи і дала срок до завтра все оплатить ато всіх на уши підніме,ще й спитала чи я всосала,мене від злості аж розпирає,тепер вони в мене хєр шо побачать,мразіВы боитесь судов? Это шутка такая? Суд - это наилучшее решение проблемы. Мы все тут ждём этих судов. Да ни кто не подаёт
ця бидлота стільки всього наговорила,що вони в мене нічого не побачать,більше тижня ніхто не дзвонив а сьогодні активувались нєдочєловєкі,почала говорити про моїх родичів що подзвонить про участкового,я їй кажу про розголошення інфи,то вона поржала ще й тупою обізвала,ну побачимо хто чм0 тупе а хто вам дибілам нічого не дасть.Бубєн в клешні і впєрьод с пєснєйГостья без улыбки, я також хотів по доброму домовитись но мені подзвонив якийсь Андрій сьогодні не знаю правда з якого сараю в мене їх 10 почав погрожувати мені а потім на вайбер моїй сестрі що її вивезуть в ліс щоб збирала чемодан бо в Україні їй пі...ц і твердо вирішив нічого взагалі після їх дій віддавати не буду
Да, мне все мфо с кем я говорила сказали сколько у меня займов, и как они это узнают...Вони мене нитрогали всі 4 місяця прострочки а сьогодні начялися дзвоник і смс.Там пишуть про шахрайство.Договоряться з ними я пока нибуду думаю ще рано.Ну а ви можете попробувать може получиться.Тут діло в тому ШО кажне мфо знає скільки у вас кредитів і на яку суму.Вони здають нас один одному.
Какое там нахрен достоинство и в каком месте???я сьогодні дебілці з KF запропонувала подать на суд то вона як почала орать,обзивать,в мою сторону ще ніхто не дозволяв собі такого ну й звичайно ж і мене також понесло(була вона і шкура попрошайка і пітушка)а її рве і всьо!!!Почала обзивать ніщєбродом бодзаборним,короче кім я тільки не була,а в кінці послала її(в прямому смислі цього слова)передзвонює ця чупакабра знову і каже:посаджу за оскорблєніє достоїнства(якого в неї немає)подасть на суд мене,кажу впєрьод,хоч вилізеш зі свого подвалу,поприказувала мені трохи і дала срок до завтра все оплатить ато всіх на уши підніме,ще й спитала чи я всосала,мене від злості аж розпирає,тепер вони в мене хєр шо побачать,мразі
Оп-оп-оп! Уже что-то знакомое по почерку)) Не могу вспомнить, кто это такое обещал. Было уже.Гостья без улыбки, я також хотів по доброму домовитись но мені подзвонив якийсь Андрій сьогодні не знаю правда з якого сараю в мене їх 10 почав погрожувати мені а потім на вайбер моїй сестрі що її вивезуть в ліс щоб збирала чемодан бо в Україні їй пі...ц і твердо вирішив нічого взагалі після їх дій віддавати не буду
я їй так і сказала шо не ори тому що матку на стулі залишиш,а її ще більше поперло,зараз сиджу і складаю лист в Нацкомфінпослуг,от тільки ще не придумала як гарно обрісовать картіну,основну частину склала а от про приниження і погрози ще ніКакое там нахрен достоинство и в каком месте???
Вот у кого после оскорблений и всего тому подобного будет желание этим е..анным мр*зям платить? У меня лично такое желание отпало сразу, как посыпались такие звонки.
Может ее там вынесли уже вперед ногами после разрыва матки?)))
Оп-оп-оп! Уже что-то знакомое по почерку)) Не могу вспомнить, кто это такое обещал. Было уже.
Запись разговора есть?я їй так і сказала шо не ори тому що матку на стулі залишиш,а її ще більше поперло,зараз сиджу і складаю лист в Нацкомфінпослуг,от тільки ще не придумала як гарно обрісовать картіну,основну частину склала а от про приниження і погрози ще ні
даЗапись разговора есть?
є дві частини,третю забула від злості записать
Приложите ее к письму. Отправляйте на электронную почту. Адреса у них на сайте есть. Приложите скрины, запись разговора и договор.