20-30-40-50%???

• Автор теми Автор теми Рамхат
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Мають. Вам вже юристи в темі писали про це вище.
До того ж на форумі вже були люди у яких так і вираховують.
у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;
за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, — 20 відсотків

Не мають права вираховувати 50%. Можуть вираховувати ТІЛЬКИ 20% - розділить на всіх кому скільки хвате))) Можуть комусь одному почати по 20% вираховувати, а інших повернути. У нас так роблять.
Було б добре...
Але гляньте повідомлення вище...

Мають. Вам вже юристи в темі писали про це вище.
До того ж на форумі вже були люди у яких так і вираховують.
Хіба що - у зв’язку із втратою годувальника - для МФО )))
Було б добре...
Але гляньте повідомлення вище...
Це странно. Я бухгалтером працюю - утримуємо не більше 20%! Якщо є утримання по одному із вл, і приходить ще, то повертаємо і вказуємо, що вже 20% з цієї людини утримують. Буває приходить від виконавця, що утримувати 20% на два вл, тобто ділим на двох. Якщо третє приходить, то принцип то й же - повертаємо виконавцю з наголошенням того, що з людини уже утримується 20% на два вл, а той пише, що діліть тепер на трьох. І так гасають туди сюди виконавчі листи. Може щось незрозуміло написала - вибачте.

Останнє редагування:
у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;
Ці норми я читав сто разів мабуть вже. Я вам пояснюю що є на справді. Як і юристи, які вже з цим стикались.
Не хочете вірити - ваше право.

А дальше статью почитать?))

Дальше,мабуть невигідно читать?
Що ви налітаєте постійно?! Я сказала так як роблять у нас на підприємстві. Це вже не перший раз так налітають! форум створили для того, щоб підтримувати один одного, а я вже майже місяць тільки й чую від багатьох, що вони самі розумні! я не юрист, я бухгалтер. і те, що я роблю і що знаю я кажу. якщо я не знаю чи не впевнена - то краще промовчу. Всім нехай щастить!

Що ви налітаєте постійно?! Я сказала так як роблять у нас на підприємстві. Це вже не перший раз так налітають! форум створили для того, щоб підтримувати один одного, а я вже майже місяць тільки й чую від багатьох, що вони самі розумні! я не юрист, я бухгалтер. і те, що я роблю і що знаю я кажу. якщо я не знаю чи не впевнена - то краще промовчу. Всім нехай щастить!
Я на Вас налітаю постійно???
Де і коли???Тикніть мені носом,будь-ласка...
Я відповіла навіть не на Ваш пост,це раз.
І,якщо Ви бухгалтер і у Вас на підприємстві вираховують 20% неважливо для якої кількості ВП,то це дуже добре,але потрібно було у своєму пості про це згадати,а не настоювати на своєму,що лише мають право відраховувати 20%,коли юрист скинув статті Закону не для Вас,а для іншого користувача...тому що на інших підприємствах бухгалтери вираховують до 50%,якщо проваджень декілька...Це два.
І форум створений не лише для того,щоб підтримувати друг друга,а й для того,щоб кожен міг висловити свою думку...Це три.
В мене все)))
Нехай щастить!!!

Назад
Угорі