20-30-40-50%???

• Автор теми Автор теми Рамхат
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
А точніше?)
Типові заяви якісь бувають?
Просто зараз нічим платить адвокатам...

Типові заяви якісь бувають? Хоч на що увагу звертати? Я так розумію що такому барану як я тільки юристи допоможуть. Я закона не знаю, а щоб розібратись то це не 10 і не 100 днів мабуть піде...
может и бывают)) но это не ко мне)))
у вас какой регион прописки и кто исполнители?

Цього буде достатньо?
для отмены ИП? да)) только обосновать надо)))
только..у вас Киевская область((( если вы выиграете суд и кто то подаст апелляцию, из исполнителей, то будет все печально.
вам таки выгоднее сразу ИНН сносить

Уже три...
За півтора тижні...
За півтора тижні...
У юристи в середньому за послуги просять 3500-5000грн.
Я вже не знаю оскаржувати чи забить на все і шукать нелегальну роботу....
А на роботу так швидко листи прийшли? Мені тільки вчора лист на роботу прийшов, а вп відкрито 19.06.

У юристи в середньому за послуги просять 3500-5000грн
Важливо, щоб оплата послуг була оформлена належним чином, тоді є хороші шанси що витрати на правову допомогу будуть відшкодовані за рахунок відповідача (якщо виграєте справу і подасте відповідне клопотання).

для отмены ИП? да)) только обосновать надо)))
только..у вас Киевская область((( если вы выиграете суд и кто то подаст апелляцию, из исполнителей, то будет все печально.
вам таки выгоднее сразу ИНН сносить
А почему с Киевской областью печалька? Ведь у этих недобизнесменов округ город Киев, а область уже не входит туда, так как это административно другая единица.

А почему с Киевской областью печалька? Ведь у этих недобизнесменов округ город Киев, а область уже не входит туда, так как это административно другая единица.
Я же написал)) если подадут апелляцию))
6й апелляционный суд, в основном, на стороне исполнителей

Понял, просто сам прописан в области, в случае ИНН тогда наверное, проще сразу сносить ИНН тогда.
Так.
Тому що останнім часом в суддів 6 апеляційного "дивна" позиція і вони вважають,що приватні виконавці працюють "правильно"...
Тому,щоб не витрачати час і кошти на знесення ВП,краще відразу зносити ВНН.

Так.
Тому що останнім часом в суддів 6 апеляційного "дивна" позиція і вони вважають,що приватні виконавці працюють "правильно"...
Тому,щоб не витрачати час і кошти на знесення ВП,краще відразу зносити ВНН.
Да наслышан об этом суде, просто не знал, что он именно к Киевской области имеет отношение. Тогда да, проще будет сразу ИНН сносить.

Да наслышан об этом суде, просто не знал, что он именно к Киевской области имеет отношение. Тогда да, проще будет сразу ИНН сносить.
Декілька областей мають до нього відношення.
Ми хоч і не з Київської області,але в "акцію" попали...

Доброго вечора.
Шановні юристи, поясніть будьласка!
Прийшли від 3-х виконавців подарунки в бухгалтерію роботодавця.
В кожному пишуть "вирахувати 20%".
Бухгалтер говоре що буде першим двом по 20 а третьому тільки 10 відраховувати.
На форумі бачив що пишуть не більше 20% взагалі.
Так все-таки скільки ж і чому? Чи маються якісь закони? Скажіть які саме!
Не мають права вираховувати 50%. Можуть вираховувати ТІЛЬКИ 20% - розділить на всіх кому скільки хвате))) Можуть комусь одному почати по 20% вираховувати, а інших повернути. У нас так роблять.

Назад
Угорі