Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні стикаюся з такою ситуацією.Тато вирішив змінити номер.Водафон.Вибрали номер.Все користується.Тато продає запчастини на олх.Тому старий акаунт видалила а новий хотіла зареєструвати.Як же я здивувалася коли при введені номеру при реєстраціі мені вибило -такий номер вже зареєстровано.Я спробувала відносити акаунт новоі сімкарти.І в мене це вдалося.Якийсь хлопчик займається продажею телефонів з Києва а ми в Полтавській області проживаємо.Телефоную на техпідтримку водафон,пояснюю ситуацію.А мені сказали що активності сімки до початку користування тобто до 7 листопада не зафіксовано.Хоча оголошення додано 6 листопада і номер телефону указаний новий татовий в оголошенні цього хлопчини.Написала на олх підтримку.Чекаю відповіді.Коли телефоную з інших номерів то потрапляю на татовий номер новий яким він почав користуватися.Тепер знову номер змінювати???чи як бути???я розумію що ним можливо не користувалися давно а потім ввели в продажу знову,але тоді б я не натрапила на оголошення а воно тільки вийшло 6 листопада з указаним номером новим.