2 одинакові номери.

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 582

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні стикаюся з такою ситуацією.Тато вирішив змінити номер.Водафон.Вибрали номер.Все користується.Тато продає запчастини на олх.Тому старий акаунт видалила а новий хотіла зареєструвати.Як же я здивувалася коли при введені номеру при реєстраціі мені вибило -такий номер вже зареєстровано.Я спробувала відносити акаунт новоі сімкарти.І в мене це вдалося.Якийсь хлопчик займається продажею телефонів з Києва а ми в Полтавській області проживаємо.Телефоную на техпідтримку водафон,пояснюю ситуацію.А мені сказали що активності сімки до початку користування тобто до 7 листопада не зафіксовано.Хоча оголошення додано 6 листопада і номер телефону указаний новий татовий в оголошенні цього хлопчини.Написала на олх підтримку.Чекаю відповіді.Коли телефоную з інших номерів то потрапляю на татовий номер новий яким він почав користуватися.Тепер знову номер змінювати???чи як бути???я розумію що ним можливо не користувалися давно а потім ввели в продажу знову,але тоді б я не натрапила на оголошення а воно тільки вийшло 6 листопада з указаним номером новим.

Сьогодні стикаюся з такою ситуацією.Тато вирішив змінити номер.Водафон.Вибрали номер.Все користується.Тато продає запчастини на олх.Тому старий акаунт видалила а новий хотіла зареєструвати.Як же я здивувалася коли при введені номеру при реєстраціі мені вибило -такий номер вже зареєстровано.Я спробувала відносити акаунт новоі сімкарти.І в мене це вдалося.Якийсь хлопчик займається продажею телефонів з Києва а ми в Полтавській області проживаємо.Телефоную на техпідтримку водафон,пояснюю ситуацію.А мені сказали що активності сімки до початку користування тобто до 7 листопада не зафіксовано.Хоча оголошення додано 6 листопада і номер телефону указаний новий татовий в оголошенні цього хлопчини.Написала на олх підтримку.Чекаю відповіді.Коли телефоную з інших номерів то потрапляю на татовий номер новий яким він почав користуватися.Тепер знову номер змінювати???чи як бути???я розумію що ним можливо не користувалися давно а потім ввели в продажу знову,але тоді б я не натрапила на оголошення а воно тільки вийшло 6 листопада з указаним номером новим.
Напиши тому пацанюре в сообщения может он тупит там маленько?)

Та я не можу гаписати йому....на олх я потрапляю на його сторінку,а звінки на татовий телефон
не пробовали пробить папин новый номер в гугле/труколлере/гетконтакте на наличии каких- то иных записей?

Он то может и тупит, но как-то ж зарегил номер на ОЛХ, а там же надо какую-то авторизацию номера телефона провести
От і я про це думаю...як....пакет ми купували новий у магазині Водафон у. Кременчуці.Як раз були проіздом і заіхали обрали номер
На олх написать в сообщения, или ему нельзя?
Я відновила акаунт на цей номер і потрапила до чужого
От і я про це думаю...як....пакет ми купували новий у магазині Водафон у. Кременчуці.Як раз були проіздом і заіхали обрали номер

А тепер усі смс ідуть до тата у вайбер ....на телефон і звінки

А тепер усі смс ідуть до тата у вайбер ....на телефон і звінки
А чужий акаунт під номером тата висить на олх.Мені татові треба.А там якийсь хлопчига телефонами торгує і запчастинами до телефонів.

От йоли пали....це ж тепер треба уболтать .....я 2 місяці просила змінити і от коли нарешті це відбулося на тобі.....сюрпрайз
Так просто видишь муть какая-то :dntknw:
Как не мфо задалбывали так теперь будут хр.н знает кто и хр.н зачем звонить)
Ну подожди что олх ответит. Может и не будут названивать)

попробуйте связаться с парнем с ОЛХ, там же наверное не только номер, но и электронка подвязана должна быть
Чисто из интереса, чтобы расставить все по местам и к Эркюлю Пуаро не обращаться :big_boss:

Так просто видишь муть какая-то :dntknw:
Как не мфо задалбывали так теперь будут хр.н знает кто и хр.н зачем звонить)
Ну подожди что олх ответит. Может и не будут названивать)
Та почекаю
попробуйте связаться с парнем с ОЛХ, там же наверное не только номер, но и электронка подвязана должна быть
Чисто из интереса, чтобы расставить все по местам и к Эркюлю Пуаро не обращаться :big_boss:
Ааап...зараз подивлюся
Подивилася.Нема нічого крім номера.І указано місто Киів.А також смс йому приходили ще з 30 липня.23 вересня.21 жовтня.А активували його ще раз 6 листопада.А 7 ми купили пакет і замінили сімки

Останнє редагування:
Та почекаю

Ааап...зараз подивлюся

Подивилася.Нема нічого крім номера.І указано місто Киів.А також смс йому приходили ще з 30 липня.23 вересня.21 жовтня.А активували його ще раз 6 листопада.А 7 ми купили пакет і замінили сімки
ну всё, прикрыли вы бизнес парню))
попробуйте еще гугл и труколлер по этому номеру)

ну всё, прикрыли вы бизнес парню))
попробуйте еще гугл и труколлер по этому номеру)
Гугл не знає...труколер видає як тато.
Я не хотіла прикривати бізнес хлопцю....само так вийшло...я не со зла

Ну ви везучі))!

Блін не те слово везуча.....вже як везе так везе
Ні щоб трохи грошенят хто підкинув або наприклад родичі з'явилися десь на морі та запросили....так ніт же....і тут не змогла пройти мимо....

Останнє редагування:
Блін не те слово везуча.....вже як везе так везе

Ні щоб трохи грошенят хто підкинув або наприклад родичі з'явилися десь на морі та запросили....так ніт же....і тут не змогла пройти мимо....
Може то пороблено?)

от не задача у меня есть обьявления на оликс с разными аккаунтами и разными телефонами , но мне иногда звонят от МФО и говорят вы знаете такого то такого то и кем он вам приходится , хотя эти телефоны к мфо никакого отношения не имеют и ко мне не привязаны лично , но кто то в анкете указывает тел как контактного от фанаря а вось прокатит и не проверят , если вы купили симку и пытаетесь на ней создать аккаунт что бы продовать и в подтверждении телефона оликс вам говорит что данный телефон уже существует по другому логину то то действительно он на оликс зарегистрирован но сам по себе был не активный и его перевыпустили , поэтому на этот номер уже не получиться там зарегистрироваться

Назад
Угорі