Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вам на Фейсбук, там лохотроны гуляют,может кто и попадётся .Тут дypaков нет )Зараз бонус 60 грн для новачків відмінили, при реєстрації дається на рахунок 100 грн, надсилаючи які в роботу ви отримуватиме те на них 2% в день.
И мне можно ,3 копейкиМля... Хоч 3 копійки,аби на шару...

Хм...И мне можно ,3 копейки![]()
Де було сказано "ні"?Ну ,нет так нет![]()
В двадцать пятой степени ?И мне можно ,3 копейки![]()
?Ну,вам виднееВ двадцать пятой степени ?

Як в пісні? Ви не сказали ні, мадам...)))Там и не было сказано ,да
![]()
На жаль ціна на ринку данних людини всього кілька долларів,так ми їх ще і мфо безкоштовно передали)На данный момент сейчас в сети куча таких лохотронов. Да, вам могут выплатить эти несчастные 100-200 гривен, но вместо этого может быть сбор данных неизвестно кем и неизвестно для какой цели.
Так вот, предпочту лучше не соваться в такие штуки, особенно во время войны. Да и к тому же меня откровенно мучает моя меркантильная сторона. Мои данные - как и любого Украинца, стоят гораздо дороже.
З доплатою.На жаль ціна на ринку данних людини всього кілька долларів,так ми їх ще і мфо безкоштовно передали)
Скільки рефералів за весь час залучили?Сьогоднішня виплата з проектуПереглянути вкладення 121624
Трошки більше 100 на трьох рівняхСкільки рефералів за весь час залучили?