095 341 15 69 - колектори в овечій шкурі

• Автор теми Автор теми Найкраща
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 709

Найкраща

Only read
Дописи
22
Реакції
35
Бали
28
Найкраща не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подруга залишилася без роботи і погодилася на реструктуризацію позики в МФО. Те, що брала вже віддала за фактом. Надзвонювали їй, потім стали турбувати мене, говорили дуже грубо, як малолітні алкоголіки з околиці міста. Потім в вайбер прийшло запрошення в групу безкоштовної юридичної допомоги. Я подзвонила і мене почали запевняти, що за 3000 гривень питання закриють, і всі записи в УБКІ витруть. Запросила подругу, передзвонили разом. Потім подруга мені каже, що це не адвокат, а колектор з відділу стягнення. По голосу його впізнала. Запевняє, що помилитися не могла. Ось такі справи.

Колектори в овечій шкурі? Скоріше, вівці в колекторській))
Подруга залишилася без роботи і погодилася на реструктуризацію позики в МФО
Досить дивний вчинок, як на мене. Погоджуватись на нові умови, по суті переукладаючи договір, коли не маєш джерела доходу? Чи мала вона на той момент впевненість у власній платоспроможності і чіткий план погашення за новими умовами?

Сама по собі реструктуризація є справа сумнівна. Має багато очевидних і прихованих недоліків, про що висловлювався раніше: Реструктуризация долга в МФО. Займы, кредиты, долги., там в цілому тема присвячена цьому питанню - якщо цікаво, раджу ознайомитись. Те ж повідомлення українською, якщо зручніше: Реструктуризация: кто как ее воспринимает?.
Також стаття від адвоката: http://easydebts.blogspot.com/2016/...ti-boyus-danaytsev-i-dary-prinosyashchih.html
за 3000 гривень питання закриють, і всі записи в УБКІ витруть
Це не під силу жодному юристу, більше того навряд чи справжній і кваліфікований юрист став би надавати гарантію на свої послуги і обіцяти певний результат. "Видалення з баз МФО" і т.п. - взагалі класичний вид шахрайства.
Потім в вайбер прийшло запрошення в групу безкоштовної юридичної допомоги
Коли пропонують реальні послуги безкоштовно, постає доречне питання - з якою подальшою метою і хто спонсор? Та й не стане спеціаліст нав'язувати свої послуги спамом у месенджерах.

Подруга залишилася без роботи і погодилася на реструктуризацію позики в МФО. Те, що брала вже віддала за фактом. Надзвонювали їй, потім стали турбувати мене, говорили дуже грубо, як малолітні алкоголіки з околиці міста. Потім в вайбер прийшло запрошення в групу безкоштовної юридичної допомоги. Я подзвонила і мене почали запевняти, що за 3000 гривень питання закриють, і всі записи в УБКІ витруть. Запросила подругу, передзвонили разом. Потім подруга мені каже, що це не адвокат, а колектор з відділу стягнення. По голосу його впізнала. Запевняє, що помилитися не могла. Ось такі справи.
а че вас так смущают малолетние алкоголики.....

а че вас так смущают малолетние алкоголики.....
Можливо відігравали роль малолітніх алкоголіків, я не знаю. У будь-якому випадку спілкування з ними було неприємним. Зробила відбій виклику, а номер 093 170 84 00 занесла до чорного списку.

номер 093 170 84 00 занесла до чорного списку
Якщо телефон підтримує таку функцію, заблокуйте всі номери з префіксом 093 170 ** **. З цих номерів телефонують абсолютно різні МФО, банки, колектори, що навіть і не визначиш однозначно хто саме.

Можливо відігравали роль малолітніх алкоголіків, я не знаю. У будь-якому випадку спілкування з ними було неприємним. Зробила відбій виклику, а номер 093 170 84 00 занесла до чорного списку.
Будьте готовы к тому, что будут и с других номеров наяривать

У будь-якому випадку спілкування з ними було неприємним
Висновок - не спілкуватись із ними взагалі, це стосується як Вас, так і подруги. Нічого цікавого від них не дізнаєтесь і важливого не пропустите)

Вот такие дела и случаются с неверующими и доверчивыми овцами, добровольно идущими на вертел, раз Вы уж начали языком фольклора говорить. Ведь сколько раз здесь говорили одно и то же и по сто раз....

Нахрена вестись на такой бред, да ещё и людям предлагать?
Решать должен тот кто брал и тот у кого взяли. И это не с звонарем решать. А если и с ним, то в бумажном виде.

Назад
Угорі