Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А с чего вы решили , что это тварина?Підкажіть що за тварина дзвонить 0932145781?
Ага це ще та тварина пише і дзвонить у вайбер з погрозамиА с чего вы решили , что это тварина?
Может это ваша поклонница или фанатка?
Минуточку...Ага це ще та тварина пише і дзвонить у вайбер з погрозами
Підкажіть що за тварина дзвонить 0932145781?
Ні це точно ні))Може колишня дівчина звонить
хоче повідомити Вам новину, що Ви будете батьком, а Ви не берете трубку
Пишет, что мошенники.Ага це ще та тварина пише і дзвонить у вайбер з погрозами
Дякую зрозуміло, ці мошенніки відбиті на всю голову, є підозра що це смартівейПишет, что мошенники.
Хз...
Минуточку...
Пишет, что мошенники.
Хз...
?А вы не пробовали контакт просто заблокировать?И не читать этот бред????Ага це ще та тварина пише і дзвонить у вайбер з погрозами
Я так і роблю але мої мама і сестра дуже хвилюються через цеА вы не пробовали контакт просто заблокировать?И не читать этот бред????
Ви мене заспокоїли не буду вже нічого боятись )))Васьок,
Светик пробила-- Це мошенники
Можеш спать спокійно, нічого не бійся------------ Це не Бабайка звонить, все добре )
Ага це ще та тварина пише і дзвонить у вайбер з погрозами
сказав сіренький вовчок,шо може вкусити за бочок ...?Васьок,
Светик пробила-- Це мошенники
Можеш спать спокійно, нічого не бійся------------ Це не Бабайка звонить, все добре )
Це добре що в них все так добре склалось. В цьому житті все може бути)Згадав ситуацію про Тварину
Колись років 15 назад, я и 2 мої знайомі в парку зустрічалися з дівчатами
нас було 3 і повинно було прийти 3 дівчини, Аня і Віка повинні були взяти з собою 3 подругу, яку ми хлопці ніхто не знав
і коли вони йшли ми їх побачили і один з нас Віталік, сказав дивіться пацани з Аньой і Вікой йде якась Не гарна тварина, я ще запамятав навіщо він так про не знайому дівчину, -------------- Але------------- зараз Віталік живе з цієї "Негарною Твариною" і вних вже 2 дівчаток.
Ось так, буває )
Можу, но не Васькасказав сіренький вовчок,шо може вкусити за бочок ...?
навіть не маю сумнівів.....Можу, но не Васька
Ще можу і шлепнуть по бочку легенько
і потриматися за бочок і не тільки за бочок )
Вот про лизунов и лизух не нужно))). А то опять меня Admin обвинит в пошлости)))