+38 0671723534

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K
Нічого собі кредит плюс , так вони ж задовбали усіх і шоу таке влаштовують по сусідах що типу я кредит на них беру і не виходить , типу я шахрайка
Ну мені грозилися листа з вимогою повністю закрити кредит вислати за адресою реєстрації
Ну мені грозилися листа з вимогою повністю закрити кредит вислати за адресою реєстрації
14 днів прострочки.

Точно з цього номера? 067172 Кредит плюс ?
В них їх багато. Всі починаються так. Труколор нічого не видав. Я підписала. В егроші 067102 або 067103
В них їх багато. Всі починаються так. Труколор нічого не видав. Я підписала. В егроші 067102 або 067103
067 172 3850 ось ще номер кредит плюс

067 172 3850 ось ще номер кредит плюс
Офігіти вот так , то це Кредит плюс гади такі

А навіщо їх слухати? Від звонарів в принципі нічого не залежить. Вам би та й не знати)
Мені цікаво було хто телефонує. Заодно й послухала що треба. Дама спочатку була агресивною, потім вже спокійно якось говорила. Ну треба було їй поговорити, така робота виговоритися.

Ото я ї

Ото я їм завтра жалоб накидаю. Звері срані. Сьогодні мамі дзвонили.
І я в шоці що це кредит плюс , просто мені гарантійний лист на тіло прислали десь пару днів, і відразу цей треш почався , навіщо цей терор якщо типу домовилися, але то по пошті , я не розмовляла

Мені цікаво було хто телефонує. Заодно й послухала що треба. Дама спочатку була агресивною, потім вже спокійно якось говорила. Ну треба було їй поговорити, така робота виговоритися.
Виговоритись? Хай до психоаналітика сходить

Виговоритись? Хай до психоаналітика сходить
Ми в них замість психоаналітиків)))
Screenshot_2023-01-18-14-20-18-331_app.source.getcontact.jpg

Nastya_1322, встановіть собі додаток і дивіться по кожному номеру самостійно.В день інколи по 50 дзвінків різних надходять,ви по кожному номеру будете створювати тему?
Важливіші теми через ваші опиняються внизу,і форумчани можуть важливіше щось пропустити.
Візьміть це до уваги, будь ласка!
Мені гетконтакт видав, що 2 людини шукають мене. Що це означає?

Останнє редагування:
Ми в них замість психоаналітиків)))

Мені гетконтакт видав, що 2 людини шукають мене. Що це означає?
Що хтось продивляється ваші теги(не треба зразу стресувати,це можуть бути і хтось з ваших знайомих)видаліть всі які вас не влаштовують.

Що хтось продивляється ваші теги(не треба зразу стресувати,це можуть бути і хтось з ваших знайомих)видаліть всі які вас не влаштовують.
Я взагалі з переляку видалила додаток.

Я взагалі з переляку видалила додаток.
Я видалила теги. Сіла почитала розібралася. Але спочатку додаток з нервів теж видалила. Але без нього погано. Труколор не завжди визначає. В шетконтакті більше інфи.
Я просто навіть подумати на кредит плюс не могла. Мамі сьогоднінаярювпла зла жіночка раз п'ять. Вчора на чоловіка робочий номер дзвонила теж раз п'ять. Це після того як і там і там їй сказали що мене не знають

Я видалила теги. Сіла почитала розібралася. Але спочатку додаток з нервів теж видалила. Але без нього погано. Труколор не завжди визначає. В шетконтакті більше інфи.

Я просто навіть подумати на кредит плюс не могла. Мамі сьогоднінаярювпла зла жіночка раз п'ять. Вчора на чоловіка робочий номер дзвонила теж раз п'ять. Це після того як і там і там їй сказали що мене не знають
Подзвонить і перестане?

Я тоже плюсую за кредит плюс. Глянула свои списки по этому номеру. Совпадений нет, но 067172...совпадают и 067171

Назад
Угорі