Junna
Перевірений
- Дописи
- 19410
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46863
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вы ответили?0993407993 чей номер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы ответили?0993407993 чей номер
Я перезвонила,на что мне ответили,извените ошибся цыфрой)Вы ответили?
Бывает)Я перезвонила,на что мне ответили,извените ошибся цыфрой)
Хз ХЗБывает)
Не несите бред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Фишка калоподобных , что бы не устанавливали и можно было Вас "кошмарить" !Хто підскаже хороший визначник номера тільки так щоб колектора не змогли шарити по телефону та книзі,встановила Get contact а там виявляється можуть користувачі проглядати твою телефонну книгу ,підскажіть будьласка?
В get contact про це повідомляється,і про це не однократно писали на форуміНе несите бред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Фишка калоподобных , что бы не устанавливали и можно было Вас "кошмарить" !
Одне і теж саме пишуть,гроб готов и т.д,бред,не слухай,гроші всім або топ кредит063 737 5453 звонит и пишут бред маме сказал гроб готовить (Подскажите кто сталкивался
може кредит капітал+380332741550 подскажите кто
кредит ап+380676121265
Чей номер?
Виртуалка.IP-телефония.Динеро промышляют (ну у меня лично так)+380332741550 подскажите кто
А кто такие L Losik?Виртуалка.IP-телефония.Динеро промышляют (ну у меня лично так)