Звонить родичам чи ні

• Автор теми Автор теми Makson999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 5K
Це зараз таке? Чи декілька років тому?
у мене прострочки трохи більше місяця, поставила блок на всі невідомі номери і не спілкувалась ні з ким з шараг, тому почали прозвон всього оточення...мабуть я така везуча

у мене прострочки трохи більше місяця, поставила блок на всі невідомі номери і не спілкувалась ні з ким з шараг, тому почали прозвон всього оточення...мабуть я така везуча
Це загальна хибна думка, що третім особам дзвонять як наслідок того, що боржник сам не спілкується.
Їм потрібні гроші, а не спілкування.

Без поняття. Мої всі їх посилали далеко і глибоко, не виясняючи хто дзвонить і що хоче
А мені листів написали сотні. Роки три, по 2 листи на тиждень. На конвертах були прозорі частини, через які можно було побачити мої ПІБ, та суму боргу.
Але нікому не дзвонили.

Це загальна хибна думка, що третім особам дзвонять як наслідок того, що боржник сам не спілкується.
Їм потрібні гроші, а не спілкування.
моєму сусідові на питання чому ЙОМУ дзвонять за мої борги сказали,що я ігнорую їхні дзвінки...це факт , а не думка

моєму сусідові на питання чому ЙОМУ дзвонять за мої борги сказали,що я ігнорую їхні дзвінки...це факт , а не думка
А шо вони мали сказати?;)
Шо вони хочуть знайти собі безкоштовних агентів по впливу та передачі інформації?;) Замість того, шоб просто подати позов до суду...
І таким дурачком вони вважають якраз вашого сусіда?;)

А шо вони мали сказати?;)
Шо вони хочуть знайти собі безкоштовних агентів по впливу та передачі інформації?;) Замість того, шоб просто подати позов до суду...
І таким дурачком вони вважають якраз вашого сусіда?;)
та ще казали,що я вказала його контактною особою, а в мене навіть номера його телефону не було... все таки послав в їх цікаву подорож і заблокував вхідні з невідомих

Доброго дня передали їм кредит касса просрочака 500 днів роботи нема платити нема чим чи звонить родичам під час війни
Дзвонять при чому номера беруть хз звідки але моїй бабусі телефонували хоча я її номер нігде не подавав, то ще ті су4ки!

Давно вони у вас ?
Дебфорти - сама лайтова шарага. Почувши мат - одразу кидають трубку.
Відповідаєте на дзвінок і кажете слово з трьох букв. Через пару секунд повторюєте. І всьо...
Дзвонять тільки по тих номерах, які їм шарага дала. Бояться наїздів. Якщо їх починать димить за надання неактуальної суми боргу - вони заговорюються і зливаються...

Дебфорти - сама лайтова шарага. Почувши мат - одразу кидають трубку.
Відповідаєте на дзвінок і кажете слово з трьох букв. Через пару секунд повторюєте. І всьо...
Дзвонять тільки по тих номерах, які їм шарага дала. Бояться наїздів. Якщо їх починать димить за надання неактуальної суми боргу - вони заговорюються і зливаються...
Что ж ты сразу с мата начинаешь. А как же поболтать. Были они у меня, пропали. Наверное обиделись что трубку не беру))

Что ж ты сразу с мата начинаешь. А как же поболтать. Были они у меня, пропали. Наверное обиделись что трубку не беру))
Якщо не хочу говорити, то мат... Я трубку першим не кладу...

в мене кредит каса в них була, договір з 2018 року, вони не дзвонили ні до мене,ні до кого, тільки раз на міясць на пошту писали лист.
сьогодні прийшла пропозиція заплатити 655 грн (тіло 2700, з % 4027,так і заморозили). Подзвонила до них, заплатила тих 655, в особистому кабінеті пише що до сплати 0, але смс про оплату прийшла, що зараховано 655, і залишок. Як вони пояснили, що до кінця тижня має прийти довідка про закриття кредиту. Такщо можна сказати -1

Як вони зараз себе поводять?

На пошту прийшов лист від них стосовно кредиту в Майкредіт. В листі вимога сплатити борг в повному обсязі впродовж 3 днів. Звісно, я цього не робитиму.
Не знаю, чи дзвонили вони мені, бо в мене фільтр стоїть. З родичів поки ніхто не скаржився на дзвінки. Цікаво, як далі будуть діяти.
Чи є у когось з ними досвід за останній час?

На пошту прийшов лист від них стосовно кредиту в Майкредіт. В листі вимога сплатити борг в повному обсязі впродовж 3 днів. Звісно, я цього не робитиму.
Не знаю, чи дзвонили вони мені, бо в мене фільтр стоїть. З родичів поки ніхто не скаржився на дзвінки. Цікаво, як далі будуть діяти.
А-Банк передал им меня на прозвон. Писали мне на почту и смс, звонили - трубку с незнакомых номеров не беру. Предлагали списать часть суммы, но даже со списанием очень много хотят. Сегодня прислали смс , что ,если я не выйду с ними на связь- будут принимать меры по серьезнее.

Доброго дня передали їм кредит касса просрочака 500 днів роботи нема платити нема чим чи звонить родичам під час війни
Дзвонили всім кого знайшли,але я не брала у них кошти,шахраї або люди які дали мій номер

Оточення може сказати що не знає Вас.Якщо ні то не таке то оточення.

Останнє редагування:
Касса передала їм на прозвон 1.02.2024. Я то думаю хто це мені дзвонив в неділю. це перші кали за рік, які дзвонили в вихідний.

Назад
Угорі