Звонят с угрозами соседям и знакомым

• Автор теми Автор теми Tasi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 4K
Fox ep tvoy, а в прокуратурі казати що є долгі,чи казати мошенніки
Это уже Вы должны для себя решить...из нас никто не будет потом отвечать на вопросы в полиции, потому что я думаю прокуратура не будет этим заниматься, сомневаюсь что это в их интересах!

Якби тільки смс, сьогодні прийшла до мене знайома і передімною набрала номер з якого їй погрожують за мої борги в МАНІФОЮ, у мене в контактах її немає, і у неї також. Я їй раніше
казала що це шахраї, але сьогодні це було щось. Казала, якщо це шахраї, то, чому не пишу заяву до поліції,
Вони дзвонять тупо моїм однофамільцям, яких я навіть і незнаю. Написала звернення до Уповноваженого Верховної Ради, а також копію листа в компанію. Побачу що буде далі. ПОГРОЗИ ЛЮДИ ЗАПИСУВАЛИ НА ТЕЛЕФОН, Так ЩО ЯКЩО БУДЕ СУЛ, ТО Є ЩО ПРЕДЯВИТИ.

Справді відбиті. У мене половині колег розіслали смс , телефонують, погрожують. А Толя в них ........

Отбитые из отбитых, а их сирена уже веселит всех и вся, насколько люди к этим недоумкам привыкли))

В мене сьогодні ці дибіли, по іншому не можу назвати, за 4 дні прострочки вислали всім рідним, договір кредиту, навіть колишній свекрусі з якою я не спілкуюся майже 10 років!!! Написала скаргу в НБУ, незнаю чи допоможе, але хоч щось треба спробувати

Вони з часом хоч трохи втихають?В мене вже місяців 3 наярюють.

Мої сусіди в поліцію вже звертались, але їх там тільки висміяли і повідомили, що це не в їх компетенції розбиратись з телефонними дзвінками.
Напишіть письмову заяву і нехай приймаючий напише на ній, що це не в їхній компетенції. Потім сходіть в прокуратуру - там їм розкажуть про компетенції

Назад
Угорі