Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поклади запальнічку на місце, це не іграшкаце ужас.

Ти графік бачив?у мене мова пропала))І очі по 10 грн стали)Поклади запальнічку на місце, це не іграшка![]()
![]()
І таке буває?у мене мова пропала)
на Л0ХАШо это за развод ??
Показати???І таке буває?
Мітла хоч на місці?
Казав тобі відкривай шарагу, досвід маєш... а тиТи графік бачив?у мене мова пропала))І очі по 10 грн стали)
пілімєні,пілімєні... от і жуй тепер)Обов'язковоПоказати???
Літо скоро?які пілімєні))Казав тобі відкривай шарагу, досвід маєш... а типілімєні,пілімєні... от і жуй тепер)
ПляжніЛіто скоро?які пілімєні))
Варіант забити Вас не влаштував. Спробуйте дізнатись в шаразі на якому китайському калькуляторі вони рахувалиМне ответьте что мне делать ?? Шо вы не по теме переписуетесь
Ви платити витягуєте?Платіть.Мне ответьте что мне делать ?? Шо вы не по теме переписуетесь
Послать їх на х@й і помінять номери телефонів. Це просто жесть. Блін,у мене від побаченого мову відібрало.Мне ответьте что мне делать ?? Шо вы не по теме переписуетесь
У мене теж є селфі. Я з ними 5 місяців воюю. То вони щось хочуть, а я не хочу. А те що я хочу,вони не хочуть. Але я з ними спілкуюсь тільки по електронці. Задовбують рідню. Якось так.Мне ответьте что мне делать ?? Шо вы не по теме переписуетесь
А вам самому не зрозуміло?Мне ответьте что мне делать ??
Скорее всего, шарагины огенды и писали. Из нас, 190-х, такое могли наваять только в состоянии сильно измененного сознания. Да и то сомневаюсь. По сабжу: вариантов аж два - платить или не платить. Я за второй больше, с таким "графиком" всю жизнь платить можно хз за что.А тут писали что селфикредит нормальная контора где нормально ?? Не идут на уступки не делают реструкторизацию
Ні. Я дотого як вийти в просрочку їх дофіга прлонгувала. А останні 5 місяців я їм нічого не платила. Буде адекватна пропозиція і можливість фінансова то сплачу. Мабуть.И шо вы за 5 месяцев не заплатили им ??
Це абсурд. Може вони нуликом помилилися ? І платіж 1300? Ви у них уточніть. Бо це ну вже просто на голову не налазить