Звонят ли КредитПлюс на работу и родным? Есть ли угрозы?

• Автор теми Автор теми Mrs. Margo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K
В неї було фото з велосипедом на аві, сказала та тьотя, що знайде її і зламає велосипед:rolleyes:😭 і купу всякого брєда.. що в мене будуть проблеми, що мені жити не довго.. і таке всяке. Але саме дивне, що про суд або виконавчі ні слова не було сказано)
Некоторые коллекторы вообще любят нести всякий бред поэтому лучше с ними вообще не общаться)

Звонили всей родне, рабочий телефон мужа ставили на прозвон 🤦‍♀️ писали в вайбере, кидали ссылку на кабинет
Вас прям "любят" у меня кроме меня никому не звонили а вот пишут звонят на два телефона сразу и ссылки тоже кидают постоянно

Вас прям "любят" у меня кроме меня никому не звонили а вот пишут звонят на два телефона сразу и ссылки тоже кидают постоянно
лояльные предложения поступали ? Реструктуризация, списание ?

Контора неадекватна , через деякий період перед продажем часто пропонують тіло ! Але до того моменту винесуть мізки всім кого знайдуть , в моєму випадку телефонували на телефон родичів яких вже в живих немає . А одного разу навіть набрала мені невідома людина із претензією чому їй телефонують за якийсь кредит хоча вона мене навіть в очі не бачила . Я звісно посміявся але сказати точно що перші три місяці з моменту просрочки треба бути емоційно готовим інакше можна залишитись без здорового сну , але в такому випадку задовбують не тільки кредит плюс , а і родичі яких теж не залишають без уваги !

Какой период просрочки ?
3 года почти. Впервые тело преложили месяца через 3-4 наверное. Там пропали, бо война началась. Через год уже 50% от тела. В итоге денег не было и я не оплатила. Продали в финтраст

И то и другое) но списание до 1.5 тела только
Так зрозуміло , їм дальше списувати не хочеться бо лицем в бруд впадуть . А репутація важлива , адже вони такі великі і страшні .......

Вітаю! Отримала таке повідомлення Так як Ви не виходите на зв'язок.Отримано додаткові контактні номери телефонів з БКІ, інфо: 0672221720,прострочка 16 днів,підскажіть вони дійсно дістають оточення чи тепер вже стали лояльніші?

Вітаю! Отримала таке повідомлення Так як Ви не виходите на зв'язок.Отримано додаткові контактні номери телефонів з БКІ, інфо: 0672221720,прострочка 16 днів,підскажіть вони дійсно дістають оточення чи тепер вже стали лояльніші?
Добрий вечір , звичайний спам щоб залякати але номера дійсно можуть десь дістати . В мене дуже багато кому із оточення телефонували з приводу боргу у цієї контори ! Але в любому випадку моя вам порада ( як людини яка взяла кредит уже після війни в 2023 та успішно закрила його за тіло ) максимально не ведіться на їх провокації , щоб не писали та як би не задовбувати головне стояти на своєму і в решті решт отримаєте те так потрібне вам сповіщення про пропозицію за тіло . В мене особисто навіть на платежі розбили )

Если найдут номера то позвонят

Добрий вечір , звичайний спам щоб залякати але номера дійсно можуть десь дістати . В мене дуже багато кому із оточення телефонували з приводу боргу у цієї контори ! Але в любому випадку моя вам порада ( як людини яка взяла кредит уже після війни в 2023 та успішно закрила його за тіло ) максимально не ведіться на їх провокації , щоб не писали та як би не задовбувати головне стояти на своєму і в решті решт отримаєте те так потрібне вам сповіщення про пропозицію за тіло . В мене особисто навіть на платежі розбили )
А скільки часу прострочка? Ну вони мені два рази пкцію присилали))сплатити всю суму і гарантовано на наступний кредит знижка 70% на відсотки нарахувань))
Если найдут номера то позвонят
Телефонували раз чоловіку,но він послав їх за кораблем)

А скільки часу прострочка? Ну вони мені два рази пкцію присилали))сплатити всю суму і гарантовано на наступний кредит знижка 70% на відсотки нарахувань))

Телефонували раз чоловіку,но він послав їх за кораблем)
У мене просрочка почалась ще з 09.23 а закрив місяць тому . Розбиття на платежі запропонували після нового року . Спочатку хотіли все тіло . Доречі в певний період меня прийшло сповіщення автоматичне на 90% від тіла . Але так як вже домовився на тіло і вніс перший платіж то сенсу реагувати на це повідомлення від них вже не було .

У мене просрочка почалась ще з 09.23 а закрив місяць тому . Розбиття на платежі запропонували після нового року . Спочатку хотіли все тіло . Доречі в певний період меня прийшло сповіщення автоматичне на 90% від тіла . Але так як вже домовився на тіло і вніс перший платіж то сенсу реагувати на це повідомлення від них вже не було .
Зрозуміло,бо вони наче і не телефонують,тільки можуть смс надіслати,але вчора телефонували і тільки твердили,що реструктуризація не передбачена

Зрозуміло,бо вони наче і не телефонують,тільки можуть смс надіслати,але вчора телефонували і тільки твердили,що реструктуризація не передбачена
Позже сами предложат)

Назад
Угорі