Tengo Звонки в субботу. Можно ли?

• Автор теми Автор теми hak87ia7ys89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

hak87ia7ys89

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
0
Бали
276
hak87ia7ys89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Согласно закону 4241 - МФО не имеют права звонить в выходные дни. Но есть у меня тут кадры (Tengo), которые любят это делать по субботам в том числе. Говорят, согласно КЗоТ - единственный выходной в Украине - воскресенье. Кто что скажет по этому поводу? Имею право или нет?

Согласно закону 4241 - МФО не имеют права звонить в выходные дни. Но есть у меня тут кадры (Tengo), которые любят это делать по субботам в том числе. Говорят, согласно КЗоТ - единственный выходной в Украине - воскресенье. Кто что скажет по этому поводу? Имею право или нет?
Вони багато на що не мають права і роблять.
Погрожувати теж не мають права, їх це спиняє?
То риторичні запитання.

Могут

Тенно і мілоан дзвонять по суботам. Але, як виявляється є і інші такі

забороняється
3) з власної ініціативи взаємодіяти із споживачем, його близькими особами, представником, спадкоємцем, поручителем, майновим поручителем або третіми особами, взаємодія з якими передбачена договором про споживчий кредит та які надали згоду на таку взаємодію, та/або з їхніми близькими особами у період з 20 до 9 години, а також у вихідні, святкові і неробочі дні;

В суботу могут, в воскресенье нет. Я когда-то даже в НБУ на эту тему писала жалобу на МФО - ответ был, что не могут только в воскресенье

В суботу могут, в воскресенье нет. Я когда-то даже в НБУ на эту тему писала жалобу на МФО - ответ был, что не могут только в воскресенье
кзопп.webp

Ну все вірно. Ті, МФО, що працюють в суботу і дзвонять. Їх не багато, декілька, але по закону мають на це право. Я просто не знайду вже відповідь з НБУ на цей рахунок, це давно було, близько року тому. Але приблизно так вони і відповіли - типу якщо МФО працює в суботу, то мають право. Лише в неділю ніхто не має права турбувати

Ну все вірно. Ті, МФО, що працюють в суботу і дзвонять. Їх не багато, декілька, але по закону мають на це право. Я просто не знайду вже відповідь з НБУ на цей рахунок, це давно було, близько року тому. Але приблизно так вони і відповіли - типу якщо МФО працює в суботу, то мають право. Лише в неділю ніхто не має права турбувати
ви ж розумієте що це тупа відповідь від НБУ - бо в людини вихідний, а те що у мфо не вихідний - то проблеми мфо

ви ж розумієте що це тупа відповідь від НБУ - бо в людини вихідний, а те що у мфо не вихідний - то проблеми мфо
Та звісно, що це тупо. Але , оскільки вони підпорядковуються НБУ, то цим і керуються. Єдиний вихід - просто з ними не спілкуватися.

В неділю теж дзвонять.
Статті і вся інша хрінь дуууже допомагає :lol:

А хто ,забороняє Вам з ними не спілкуватись ? Особисто в мене всі йдуть в блок ,а у вихідні ще й у додатковий блок
В неділю теж дзвонять.
Статті і вся інша хрінь дуууже допомагає :lol:
Знаеш привчив ,якраз в неділю ні одного ))))

Назад
Угорі