Звонки со скрытых номеров

• Автор теми Автор теми АннаКо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 10K
Телефонують протягом дня з прихованого номеру,говорять оплатити кредит не мій а чужої людини ,хто це не говорять . Хто може бути ? Що за МФО ?

Телефонують протягом дня з прихованого номеру,говорять оплатити кредит не мій а чужої людини ,хто це не говорять . Хто може бути ? Що за МФО ?
e102-90a1-b7f8-50c3-700x467.webp

Ну може Монетка бути з вашого опису

А мне не звонят, звонят моему мужу, сестре, куме и ещё людям которых я ещё знаю. Звонили ровно сутки, каждые 2-3 мин. У мужа за ночь 50 звонков, у мамы 180. Узнать бы кто?

в мене теж буває, що дзвонять з невідомих номерів, мовчать і одразу кидають слухавку.... шахраїв зараз вистачає(

Дружині телефонують за знайому щоб передала інформацію. Телефонує бот з 8 ранку до 8 вечора, кожні 7 хвилин. Контору не називає, номер прихований. Хто це може бути? Бо в мене купа МФО, але такого не зустрічав.

ну у мене з прихованого тільки вони такий прикол робили)
так само прозвон зранку і протягом всього дня
Походу Нові кредити, бо в тг розсилають фото і написи в їх стилі, краде, воняє всі діла😄

Назад
Угорі