Звонки на работу от кредиторов МФО

У меня ко всем приколам со звонками был звонок в отдел кадров якобы из полиции от какой то из шараг и тоже там басни рассказывали

Кто и в какое министерство звонил..?
Швыдко воши точно. Смарты даже до начальства добрались.. Кешбери .По остальным не помню. Если нужно могу уточнить Человек в мин инфраструктуры работает аудитором

Как вы пережили звонки на работу? Что говорили своим коллегам? Я работаю в крупной компании и у нас идёт по типу колл центра. Я думаю калы побоятся звонить на такую линию так как у нас записываются разговоры, или это их вообще не остановит?
Просрочке уже месяц, думаю что скоро начнут долбить работу. со знакомых никому тьфу тьфу не звонили, только подруги маме (соседке) смс одну прислали Таллион.
мой шеф в курсе всего. У нас так же есть лицензия на запись разговоров. Звонили и не один раз, пока никуда не писали заявлений, но тут как кому повезет

Я не уявляю, як би я пережила дзвінки на роботу із своєю чутливістю. Перші місяці просрочки хтось під вікнами заговорить голосно - і я думала, що мене обговорюють сусіди :crazy:

Воно то, звичайно, неприємно, але краще хай буде неприємно із грошима в кишені, ніж приємно з пустим холодильником. В цій ситуації з боргами 2 шляхи - або маслати на 3-х роботах, щоб накормити тих ублюдків і не допустити витікання інформації про борги, або ж мати гроші в своїй кишені і стати найпопулярнішим жителем будинку.
Це істинна правда,скількі грошей поклала і іхні кармани???,собі відмовляла,дітям,теж я була така,що все близько до серця брала,що скажуть люди,хоча зараз живемо в іншому районі,але як зустрічаю колишніх сусідів,то здається вони вже мабуть знають все,хоча мені ніхто і словом непромовив,але такій погляд?В мене відчуття,що все місто знає про моі гріхі,вчора була з малими в поліклініці,ходять люди,якось дивляться на мене дивно?може хтось і десь впердикнув колажа,а я нічого незнаю?Але я вже не та ,яка була 1рік тому,форум розуму навчив.Тепер самих негарних хлопчіків і дівчаток посилаю в ліс по ландиші,закривати після іхніх слів несобираюсь.

Швыдко воши точно. Смарты даже до начальства добрались.. Кешбери .По остальным не помню. Если нужно могу уточнить Человек в мин инфраструктуры работает аудитором
ШВ и мне рабочий телефон обрывали,до жалобы в НБУ

Назад
Угорі