Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти ще місцеву газеПу згадай![]()
Оффтоп
районка то страшна сила!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ще місцеву газеПу згадай![]()
067172?063112?Телефонує якась Марта Іванівна. Говорить по-хамськи. Не каже з якої компанії. Може єгроші. Також телефонує до третіх осіб.
Сто процентов егрошиТелефонує якась Марта Іванівна. Говорить по-хамськи. Не каже з якої компанії. Може єгроші. Також телефонує до третіх осіб.
Так вона не тільки мені дзвонила. Дзвонить до всіх. Навіть до дитини, до військових. Погрожує.Сто процентов егроши
Мне и родителям звонила Жанна Ивановна?
067 171 9214067172?063112?
Так такі теж є , ну cyku точно е грошіТак вона не тільки мені дзвонила. Дзвонить до всіх. Навіть до дитини, до військових. Погрожує.
067 171 9214
Я грішила на кредит плюс. Ну ще на маніфою. А тут он як.Так такі теж є , ну cyku точно е гроші
Давайте на ці номера усі напишемо в мене їх по усіх родичам більше 30 і все в НБУ , якщо декілька людей одні і ті ж номера напишуть і скаже що то евоші, може це доказ хоч якийсьВот уявіть ця Марта навіть ім'я не змінює
Та я непроти)Вот уявіть ця Марта навіть ім'я не змінює
Давайте на ці номера усі напишемо в мене їх по усіх родичам більше 30 і все в НБУ , якщо декілька людей одні і ті ж номера напишуть і скаже що то евоші, може це доказ хоч якийсь
Ви звичайно мене не пошліть , а може маніфою, бо після звінка відразу їх смс що ухиляюсьТа я непроти)
Вона не каже ні компанію, розмовляє кацапською, хамить, погрожує. Навіть до дітей має діло, що вони якісь не такі. Вже обдзвонила усіх родичів, збирається сусідам дзвонити))). Навіть до знайомого колишнього чоловіка ця мразота дзвонила). Ну я сказала хз хто це і що хоче. Мало лі які в неї там бажання.
Просто Марту пам'ятаю з е гроші так підписана була у вайбері чоловіку писалаВи звичайно мене не пошліть , а може маніфою, бо після звінка відразу їх смс що ухиляюсь
Та з маніфою я вчора закрила питання. А сьогодні був дзвінок. То ж маніфою відпадає.Ви звичайно мене не пошліть , а може маніфою, бо після звінка відразу їх смс що ухиляюсь
Просто Марту пам'ятаю з е гроші так підписана була у вайбері чоловіку писала
Та Марта дзвонила до мене вроді в перші дні прострочки.Ви звичайно мене не пошліть , а може маніфою, бо після звінка відразу їх смс що ухиляюсь
Просто Марту пам'ятаю з е гроші так підписана була у вайбері чоловіку писала
Егроши... потому что у меня нет манифою, а такие номера заонилиТа з маніфою я вчора закрила питання. А сьогодні був дзвінок. То ж маніфою відпадає.
Та Марта дзвонила до мене вроді в перші дні прострочки.
067 179 2715 ось номер компанії маніфою.
Тут вже просто ????!!!!! Більш нема слів. От і думай хто.
Мені тепер треба думати як з егроші розібратися?. Це надовгоЕгроши... потому что у меня нет манифою, а такие номера заонили
Я буду ждать пока предложат тело, а не предложат значит не судьбаМені тепер треба думати як з егроші розібратися?. Це надовго
У Вас велика прострочка?Я буду ждать пока предложат тело, а не предложат значит не судьба
Полтора месяца примерноУ Вас велика прострочка?
Думаю ещё не скоро они что то предложат...хотя уже предлагали минус три тысячи от процентов...но жду тело не большеУ Вас велика прострочка?
Мені запропонували оплатити половину і іншу частину боргу вони реструктуризують.Полтора месяца примерно
Думаю ещё не скоро они что то предложат...хотя уже предлагали минус три тысячи от процентов...но жду тело не больше
Мені запропонували оплатити половину і іншу частину боргу вони реструктуризують.
Много хотят...будем ждать)Мені запропонували оплатити половину і іншу частину боргу вони реструктуризують.
Учитывая, что они натворили со звонками, коллажами, то пускай идут лесомМного хотят...будем ждать)
Я-то буду щось вирішувати.Много хотят...будем ждать)
Учитывая, что они натворили со звонками, коллажами, то пускай идут лесом