Звільнився з ЗСУ. Військовий квиток, УБД, витяг з наказу, пенсійний стаж, виплати.

Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ростиславович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Немає військового квитка. Немає УБД, а з витягу з наказу маю тільки фотографію. Поки що не отримав виплати, хоча за законом відпускні мали виплатити на дату виключення зі списків ЗСУ.
Контактні особи ігнорують.
Які мої дії? Пробував підписати договір із юристами. Але відмовився, бо запропонували заплатити понад 40 тисяч гривень за інформаційно-консультаційні послуги.
Чи зможу я сам щось зробити?

Доброго дня.
Немає військового квитка. Немає УБД, а з витягу з наказу маю тільки фотографію. Поки що не отримав виплати, хоча за законом відпускні мали виплатити на дату виключення зі списків ЗСУ.
Контактні особи ігнорують.
Які мої дії? Пробував підписати договір із юристами. Але відмовився, бо запропонували заплатити понад 40 тисяч гривень за інформаційно-консультаційні послуги.
Чи зможу я сам щось зробити?
виплати можуть прийти аж в наступному місяці. а щодо втрати УБД та військового, то треба подавати оголошення про їх втрату та через місцевий РТЦК та СП востановлювати. якщо я не правий, то поправьте мене

Замість військового квитка в мене довідка на аркуші А4, бо не було бланків.
УБД мені так і не зробили. Але я брав участь у бойових діях.
Стаж мені записали тільки календарний. Без пільгового.

До речі, в Пенсійному фонді не бачать моїх відрахувань. Можливо, тому, що частина не подавала звіти.

До речі, в Пенсійному фонді не бачать моїх відрахувань. Можливо, тому, що частина не подавала звіти.
ПФУ - найтоксичніша державна установа в Україні, що обслуговує населення - органи соцзабезпечення курять бамбук. Там може бути що тільки...

Назад
Угорі