Звідки у колекторів номери телефонів і телефони людей з якими я вже 100 років не спілкуюся

• Автор теми Автор теми Marinalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K

Marinalo

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
1
Marinalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні почалося пекло на землі для мене. Є кредити по дурості своїй взяла до війни. Загалом десь 6 МФО, деякі вже продані колекторським компаніям, платити зараз немає змоги взагалі, так як регулярного заробітку з початком війни не маю... Сьогодні купі людей телефонували з невідомого номеру з записом який прикріплюю нижче, що мені робити в даній ситуації куди звертатися мені вже жити не хочеться

Вкладення

Сьогодні почалося пекло на землі для мене. Є кредити по дурості своїй взяла до війни. Загалом десь 6 МФО, деякі вже продані колекторським компаніям, платити зараз немає змоги взагалі, так як регулярного заробітку з початком війни не маю... Сьогодні купі людей телефонували з невідомого номеру з записом який прикріплюю нижче, що мені робити в даній ситуації куди звертатися мені вже жити не хочеться
А у Вас які МФО? Випадково не має Сенс кредит чи Просто позика? ЧИ Монетка?

Ссloan, тенго, міолан, швидко гроші, k-kapital
І селфі кредит

Ссloan, тенго, міолан, швидко гроші, k-kapital

І селфі кредит
Можливо селфі? У мене їх не було, але наче тут писали, що вони обдзвонюють. Це треба пережити. Мені такий терор на два дня влаштували сенс кредит. З 8 ранку до 10 вечора, я думала умом поїду. Терпіння і сил Вам.

Можливо селфі? У мене їх не було, але наче тут писали, що вони обдзвонюють. Це треба пережити. Мені такий терор на два дня влаштували сенс кредит. З 8 ранку до 10 вечора, я думала умом поїду. Терпіння і сил Вам.
Та я за себе не хвилююсь, вони телефонують людям яких я навіть не знаю а в записі що вище, прикріплений мій номер телефону, і ці люди звонять мені з погрозами
В мене стоять блоки на всі спам номери, грошей гасити кредити в мене зараз немає, від слова взагалі, тому спілкуватися з МФО зараз просто немає ніякого сенсу, а от що з людьми робити я не знаю, мені навіть на вулицю страшно виходити

Marinalo, не виставляйте особисті дані...
Боятись нічого. Дзвінки - не саме гірше в житті. Але це максимальний рівень калів.

Marinalo, не виставляйте особисті дані...
Боятись нічого. Дзвінки - не саме гірше в житті. Але це максимальний рівень калів.
А вплинути якось щоб вони іншим дзвонити перестали можливо, я не знаю що мені людям говорити і реально дуже страшно

А вплинути якось щоб вони іншим дзвонити перестали можливо, я не знаю що мені людям говорити і реально дуже страшно
Нічого не говорити скажіть шахраї . До тепер нікому не звонили??

Ніяк. Тільки люди можуть вплинути. Зателефонувавши на номер з якого телефонують і сказавши їм "я не хочу отримувати більше дзвінків і повідомлень".

Нічого не говорити скажіть шахраї . До тепер нікому не звонили??
Рідним звонили( зараз вони зі мною не спілкуються) а зараз просто всім підряд я працювати нормально не можу я медик, а телефон постійно розривається, і відключити не можу так як можуть звонити по роботі

Рідним звонили( зараз вони зі мною не спілкуються) а зараз просто всім підряд я працювати нормально не можу я медик, а телефон постійно розривається, і відключити не можу так як можуть звонити по роботі
Антиспам Вам в допомогу

Так не хай не спілкуються у мене тоже кредити до війни зараз не знаю телефонують декому або ні до війни Фінфорс звонив до сусідів знайомих з якими я не опщалася давно але пережила зараз ніским із шарах не опщаюся рідні якщо хочуть пускай опщаються то їхні справи.

Так не хай не спілкуються у мене тоже кредити до війни зараз не знаю телефонують декому або ні до війни Фінфорс звонив до сусідів знайомих з якими я не опщалася давно але пережила зараз ніским із шарах не опщаюся рідні якщо хочуть пускай опщаються то їхні справи.
А на роботу через скільки дзвонять у мене Росвен здурів погрожують

Назад
Угорі