Звернулись на СТБ

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня своеобразное понимание ситуации)
С одной стороны хорошо, с другой плохо :)
Да, все-таки хорошо, что в один прекрасный момент я не стал искать спасения в перекредитовании для пролонгаций и оплаты штрафов.
А как разрулили ситуацию с этими конторами? Простили им :D?

Така ситуація, в знайомої 15 мфо , прострочка 1-2 місяці, ті чмoшнuкu почали доставати сусідів, родичів, рідних... Рідні зробили такий кіпіш, вірять що це все правда (мої також), так от , вони записують всі розмови , зберігають смс, і звернулися на передачу Один за всіх, на СТБ , їм уже відписали , і сказали що готові зняти передачу, але якшо ще буде 2-3 такі ж історії . Як думаєте вони можуть допомогти? І ще хотіла спитати , чи хто знає про цю жінку в якої було 22мфо на стосується кожного, недавно йшло, і чи її допомогли, бо шукала її в фб неможу знайти.
Я с удовольствием снимусь в такой передаче. Можно мне в личку поподробнее пожалуйста!! Тоже письмо написать надо или как??

Артем, так там ещё за съёмку и деньги заплатят и питание и жильё предоставят бесплатно. У меня как то знакомая участвовала на съёмке так ей все оплатили

EvgeniyaS, ага ок , дайте будь ласка знати мені

Nastya1977, та шукаєте в неті один за всіх , пишете письмо, все подробно, я непитала в неї всі подробиці, бо я на теке не наважусь ніколи , це для мене страшний позор, хотіла подзвонити до тієї дівчини , але я так зрозуміла , що вона номер поміняла. Сторінку у фб давно видалила, теж хочу її побачити і спитати що там

EvgeniyaS, ага ок , дайте будь ласка знати мені

Nastya1977, та шукаєте в неті один за всіх , пишете письмо, все подробно, я непитала в неї всі подробиці, бо я на теке не наважусь ніколи , це для мене страшний позор, хотіла подзвонити до тієї дівчини , але я так зрозуміла , що вона номер поміняла. Сторінку у фб давно видалила, теж хочу її побачити і спитати що там
Спасибо вам за информацию!!! Я уже в таком отчаянии, что мне все равно позор ни позор!! Я хочу, чтобы об этом задумались все и кто то это остановил

smeh.gif
але якшо ще буде 2-3 такі ж історії .
251.gif

lol.gif
ну та й що якщо хлів горить, але якщо горітимуть ще 2-3 то приїдуть гасити :facepalm: капець
Так вообще не против, с камерой работаю отлично, смогу поговорить с журналистами, только ЗА! Сюжет снимут отличный!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі