Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Звернулась до компанії, яка обіцяла вирішити питання по кредитам, але надурили
А що може такого жахливого бути на ньому?
І для суда є адвокати і юристи ,які можуть допомогти все вирішити.
Не біжіть в переді потяга.
Вивчайте краще форум.І страх мине .
І будете зовсім по іншому міркувати.
А що може такого жахливого бути на ньому?
І для суда є адвокати і юристи ,які можуть допомогти все вирішити.
Не біжіть в переді потяга.
Вивчайте краще форум.І страх мене .
І будете зовсім по іншому міркувати.
Я навіть не подумала про це,ніколи не приховувала свого імені. Але все ж порадьте мені що робити. Я взагалі не знаю як себе поводити в такій ситуації. Я знаю ,що завинила. Але на той час виходу у мене іншого не було. Можливо написати їм листи з проханням про канікули та подальшу реалізацію.
Я з маленького містечка ,якщо прийде позов до суду на мене.... Життя мені і матері не буде
І що як ви з маленького містечка?Ви думаєте,що всі чекають інформації про ваші суди?Якщо в людей куча своїх проблем,особливо зараз,то їм поx*й на ваші проблеми.З чого ви взяли що вам і мамі життя не буде?Вас хтось покусає,?Образить?Я теж з невеликого селища,де кожен знає один одного.Чи чи думаєте одна така на все село з кредитами? Перестаньте страдають фігнею.А тим більше писати їм про канікули чи щось інше. Якщо навіть і дійде діло до суда,припустимо,ці писульки можуть зіграти не на вашу користь.Тому читайте форум,тут інформації,вагон і маленька тєлєжка...І перестаньте думати,що комусь є справи до ваших проблем.
Доброго дня. У мене 20 мікрозаймів. Почала виходити на просрочку. Дзвінки цілодобово . Звернулася до однієї контори,що обіцяла допомогти,добитися реструктуризації,вести перемовини із МФО,але по суті все даремно. Порадьте що мені робити. Благаю вас.
Наталія
Наталія
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.