Звернулась до компанії, яка обіцяла вирішити питання по кредитам, але надурили

А що може такого жахливого бути на ньому?
І для суда є адвокати і юристи ,які можуть допомогти все вирішити.
Не біжіть в переді потяга.
Вивчайте краще форум.І страх мине .
І будете зовсім по іншому міркувати.

А що може такого жахливого бути на ньому?
І для суда є адвокати і юристи ,які можуть допомогти все вирішити.
Не біжіть в переді потяга.
Вивчайте краще форум.І страх мене .
І будете зовсім по іншому міркувати.
Га?)))

Я навіть не подумала про це,ніколи не приховувала свого імені. Але все ж порадьте мені що робити. Я взагалі не знаю як себе поводити в такій ситуації. Я знаю ,що завинила. Але на той час виходу у мене іншого не було. Можливо написати їм листи з проханням про канікули та подальшу реалізацію.
Я з маленького містечка ,якщо прийде позов до суду на мене.... Життя мені і матері не буде
І що як ви з маленького містечка?Ви думаєте,що всі чекають інформації про ваші суди?Якщо в людей куча своїх проблем,особливо зараз,то їм поx*й на ваші проблеми.З чого ви взяли що вам і мамі життя не буде?Вас хтось покусає,?Образить?Я теж з невеликого селища,де кожен знає один одного.Чи чи думаєте одна така на все село з кредитами? Перестаньте страдають фігнею.А тим більше писати їм про канікули чи щось інше. Якщо навіть і дійде діло до суда,припустимо,ці писульки можуть зіграти не на вашу користь.Тому читайте форум,тут інформації,вагон і маленька тєлєжка...І перестаньте думати,що комусь є справи до ваших проблем.

Доброго дня. У мене 20 мікрозаймів. Почала виходити на просрочку. Дзвінки цілодобово . Звернулася до однієї контори,що обіцяла допомогти,добитися реструктуризації,вести перемовини із МФО,але по суті все даремно. Порадьте що мені робити. Благаю вас.
Наталія
Наталія
Нужно сделать такую же компанию. Зарабатывать, и закрывать долги :) Это идеальный план.

Назад
Угорі