Звернулась до компанії, яка обіцяла вирішити питання по кредитам, але надурили

Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Ковальчук Наталія Ігорівн не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. У мене 20 мікрозаймів. Почала виходити на просрочку. Дзвінки цілодобово . Звернулася до однієї контори,що обіцяла допомогти,добитися реструктуризації,вести перемовини із МФО,але по суті все даремно. Порадьте що мені робити. Благаю вас.
Наталія
Наталія

Доброго дня. У мене 20 мікрозаймів. Почала виходити на просрочку. Дзвінки цілодобово . Звернулася до однієї контори,що обіцяла допомогти,добитися реструктуризації,вести перемовини із МФО,але по суті все даремно. Порадьте що мені робити. Благаю вас.
Наталія
Наталія
Доброго.
Насамперед перестати робити дурниці і необдуманні кроки, тим самим погіршуючи своє фінансове становище.
Ніяких організацій - це все ЛОХотрон.
Так само ніякого перекредитування, рефінансування, пролонгацій, тощо.
Дзвінки в блок, смс так само. Оточуючих попередити по можливості про можливі дзвінки.
Читати форум, заспокоїтись і виробляти свою стратегію дій відповідно до вашої ситуації.
По всіх ваших мфо є профільні теми. Раджу почитати, щоб мати загальне розуміння як вони себе поводять.

Я боюся,що вони подадуть до суду. Я взагалі не знаю що робити.
Вам суд будет только на руку. 95% случаев они в суд не идут а давят морально а потом если их игнорировать, то они начинают предлагать адекватные условия

Я боюся,що вони подадуть до суду.
В мене п'ятий рік протермінувань в кучі шараг... жодного судового позову.
Не варто боятись того, чого може не бути.
У вас термін не той, щоб вже аж прям перейматись судами.
На початку вони спробують по максимуму з вас стягнути в досудовому.
Я взагалі не знаю що робити.
Саме тому ще раз : читайте форум.

Ковальчук Наталія Ігорівн, вам повезло ,бо ви потрапили на потрібний ,у вашому випадку,форум.
Тут всі форумчани в подібній ситуації.
Тому вивчайте форум і сформуєте для себе свій план виходу з вашої ситуації.
І боятися чи нервуватись взагалі не потрібно.Не так страшний чорт,як вам здається.
І не викидайте кошти на різних ,,помагаторів,, бо все що вони роблять(і навіть більше) ви можете зробити сама,безкоштовно.

Останнє редагування:
В мене п'ятий рік протермінувань в кучі шараг... жодного судового позову.
Не варто боятись того, чого може не бути.
У вас термін не той, щоб вже аж прям перейматись судами.
На початку вони спробують по максимуму з вас стягнути в досудовому.

Оффтоп
фастаєшся?

Я навіть не подумала про це,ніколи не приховувала свого імені. Але все ж порадьте мені що робити. Я взагалі не знаю як себе поводити в такій ситуації. Я знаю ,що завинила. Але на той час виходу у мене іншого не було. Можливо написати їм листи з проханням про канікули та подальшу реалізацію.
Я з маленького містечка ,якщо прийде позов до суду на мене.... Життя мені і матері не буде

Я з маленького містечка ,якщо прийде позов до суду на мене.... Життя мені і матері не буде
З якого дива?
Чому ви вважаєте що комусь є діло до ваших проблем?
Та пів вашого містечка може мати теж трабли подібного роду чи ще гірші.
Переставали б ви перейматись думкою чужих вам людей...
І взагалі для таких : "Не учите меня жить а лучше помогите материально". Крапка.

Я навіть не подумала про це,ніколи не приховувала свого імені. Але все ж порадьте мені що робити. Я взагалі не знаю як себе поводити в такій ситуації. Я знаю ,що завинила. Але на той час виходу у мене іншого не було. Можливо написати їм листи з проханням про канікули та подальшу реалізацію.
?Ви заспокойтесь)
Збережіть оцю писанину,і прочитаєте через пару місяців))
Якщо така паніка,мамі змініть номер,а собі встановіть антиспам.
Нікому нічого писати не треба,треба просто час.
До суда вам,як до Америки пішки))
Не шукайте ніяких компаній,приватних осіб,які дають гроші під відсотки,бо буде ще гірше.
Працюйте,заспокойтесь і з часом все вирішите.

З якого дива?
Чому ви вважаєте що комусь є діло до ваших проблем?
Та пів вашого містечка може мати теж трабли подібного роду чи ще гірші.
Переставали б ви перейматись думкою чужих вам людей...
І взагалі для таких : "Не учите меня жить а лучше помогите материально". Крапка.
Р-репутація!! А суд то взагалі труба

?Ви заспокойтесь)
Збережіть оцю писанину,і прочитаєте через пару місяців))
Якщо така паніка,мамі змініть номер,а собі встановіть антиспам.
Нікому нічого писати не треба,треба просто час.
До суда вам,як до Америки пішки))
Не шукайте ніяких компаній,приватних осіб,які дають гроші під відсотки,бо буде ще гірше.
Працюйте,заспокойтесь і з часом все вирішите.
Мені дійсно дуже страшно. Я не відмовляюсь платити,але що робити не знаю взагалі,так як грошей наразі немає навіть на повсякденні потреби. Ви дійсно вважаєте,що поки що суда не буде ? Але що конкретно робити?

Назад
Угорі