Звернення про припинення нарахування відсотків

• Автор теми Автор теми Andriim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 253

Andriim

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
276
Andriim не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як правильно скласти звернення про припинення нарахування відсотків до мфо? (хочу написати до кредит каси та інших менших мфо)
І які можуть бути законні підстави на таке припинення, якщо я не є військовослужбовцем?!
Дякую за допомогу!

Останнє редагування:
які можуть бути законні підстави на таке припинення
Никаких
підкажіть будь ласка, як правильно скласти звернення про припинення нарахування відсотків до мфо? (хочу написати до кредит каси та інших менших мфо)
Не советую ничего им отправлчть, а тем более с собственноручной подписью. Это выльется в новые проблемы

Никаких

Не советую ничего им отправлчть, а тем более с собственноручной подписью. Это выльется в новые проблемы
Підкажіть що робити в моїй ситуації.
Брав у кредит касі 6500, наразі уже загальна сума 15000 (місяць просрочки). Матиму кошти лишу в кінці цього місяця (але там уже нарахують 20к, може і більше)
На реструктуризацію вони не йдуть, а з кожним днем сума буде рости.
Почитав по форуму, що суд з Кредит касою ще той гемор і не завжди успішний.
Тому не знаю, що робити, допоможіть будь ласка порадою, може є сенс уже зараз звернутися до адвоката?

Підкажіть що робити в моїй ситуації.
Брав у кредит касі 6500, наразі уже загальна сума 15000 (місяць просрочки). Матиму кошти лишу в кінці цього місяця (але там уже нарахують 20к, може і більше)
На реструктуризацію вони не йдуть, а з кожним днем сума буде рости.
Почитав по форуму, що суд з Кредит касою ще той гемор і не завжди успішний.
Тому не знаю, що робити, допоможіть будь ласка порадою, може є сенс уже зараз звернутися до адвоката?
Адвокати допомагають лише коли вже діло дійшло до суду, в інших випадках це шахраї.

може є сенс уже зараз звернутися до адвоката?
Зачем?)
Адвокаты не занимаются переговорами об уменьшении долга и ТД. К таким помогаторам не рекомендую обращаться, ибо потратите деньги впустую.

Что делать... По кредиткассе сложно что-то посоветовать. Реструктуризацию навряд ли сейчас они дадут. Дадут тогда, когда сумма долга будет тысяч так 30-40. Но это уже извращённое понятие реструктуризации...
Адвокати допомагають лише коли вже діло дійшло до суду, в інших випадках це шахраї.
👍👍👍

Назад
Угорі