Звернення про кредити Ігоря Мосійчука

• Автор теми Автор теми ruslan1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 3K

ruslan1986

Форумчанин
Дописи
52
Реакції
40
Бали
5090
ruslan1986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
⚡⚡⚡️В мене є син Святослав Ігорович Мосійчук! Йому 20 років. Він наразі навчається, отримує вищу освіту.
?Восени минулого року він попросив мене допомогти в одній справі. Я відмовляв його. Молодь в такому віці схильна не чути батьків.
Святослав вирішив вчинити по своєму він взяв кредит 3000 грн в якійсь «Монетці» і вчинив по своєму.
З часом син зрозумів, що батько і мати які відмовляли його від вчинку на який він брав кредит праві. Зрозумів він то зрозумів але ж кредит залишився. Святослав, щоб повернути цей кредит окрім навчання пішов на дві роботи. Але ця «Монетка» так почала нараховувати відсотки, що за рахунок роботи погасити борг стало не реально.
?В суд для стягнення кредиту з Святослава «Монетка» не зверталася!

❗️Вчора «Монетка» почала шантажувати нашу родину (при чому всіх), моїх друзів та знайомих яких Святослав навіть не знає. Вони почали шантажувати, погрожувати, вимагати в 4 рази більшу суму ніж кредит, вигадувати, дзвонити безперервно всім і вся з десятків номерів. ???

❗️Сьогодні невідома су#ка подзвонила мені зранку і дослівно заявила, що вони найняли ботоферму яка буде дискредитувати мене в Інтернеті поки я не поверну за сина кредит, будуть ганьбити мене перед людьми а Святослава доведуть до самогубства!???

❗❗❗️Враховуючи вище викладене а також те, що жертвами цих лихварів, шантажистів та рекетирів щодня стають сотні українців я ухвалив наступне рішення:
1. Святослав працюватиме і поверне кредит поступово заробляючи на це гроші.
2. Я сьогодні ж звернуся до правоохоронних органів з заявою про злочин (шантаж, вимагання, доведення до самогубства) на керівництво «Монєтки».
3. Вже сьогодні я розпочну підготовку пакету документів та процес позбавлення «Монетки» банківської ліцензії. Думаю, що в цьому мене багато хто підтримає!

⚡⚡️ Звертаюся до всіх українців які стали жертвами аферистів, лихварів та шантажистів з проханням повідомляти мені подібні факти для об’єднання зусиль в боротьбі з злом!✊

[email protected]

⚡️ Лихварям з «Монетки» пропоную спокійно дочекатися повернення Святославом кредита, або за для його стягнення звернутися до суду і припинити шантаж та погрози бо у випадку якщо ви не зупинитесь отримаєте у відповідь симетричні дії! Будемо вчиняти з вами так як наші предки козаки з лихварями!?

⚡⚡⚡В мене є син Святослав Ігорович Мосійчук! Йому 20 років. Він наразі навчається, отримує вищу освіту.
?Восени минулого року він попросив мене допомогти в одній справі. Я відмовляв його. Молодь в такому віці схильна не чути батьків.
Святослав вирішив вчинити по своєму він взяв кредит 3000 грн в якійсь «Монетці» і вчинив по своєму.
З часом син зрозумів, що батько і мати які відмовляли його від вчинку на який він брав кредит праві. Зрозумів він то зрозумів але ж кредит залишився. Святослав, щоб повернути цей кредит окрім навчання пішов на дві роботи. Але ця «Монетка» так почала нараховувати відсотки, що за рахунок роботи погасити борг стало не реально.

❗Вчора «Монетка» почала шантажувати нашу родину (при чому всіх), моїх друзів та знайомих яких Святослав навіть не знає. Вони почали шантажувати, погрожувати, вимагати в 4 рази більшу суму ніж кредит, вигадувати, дзвонити безперервно всім і вся з десятків номерів. ???

❗Сьогодні невідома су#ка подзвонила мені зранку і дослівно заявила, що вони найняли ботоферму яка буде дискредитувати мене в Інтернеті поки я не поверну за сина кредит, будуть ганьбити мене перед людьми а Святослава доведуть до самогубства!???

❗❗❗Враховуючи вище викладене а також те, що жертвами цих лихварів, шантажистів та рекетирів щодня стають сотні українців я ухвалив наступне рішення:
2. Я сьогодні ж звернуся до правоохоронних органів з заявою про злочин (шантаж, вимагання, доведення до самогубства) на керівництво «Монєтки».
3. Вже сьогодні я розпочну підготовку пакету документів та процес позбавлення «Монетки» банківської ліцензії. Думаю, що в цьому мене багато хто підтримає!

⚡⚡ Звертаюся до всіх українців які стали жертвами аферистів, лихварів та шантажистів з проханням повідомляти мені подібні факти для об’єднання зусиль в боротьбі з злом!✊

[email protected]

⚡ Лихварям з «Монетки» пропоную спокійно дочекатися повернення Святославом кредита, або за для його стягнення звернутися до суду і припинити шантаж та погрози бо у випадку якщо ви не зупинитесь отримаєте у відповідь симетричні дії! Будемо вчиняти з вами так як наші предки козаки з лихварями!?
Шо опять....
:dash1::dash1::dash1::dash1::dash1:

Светлана, , може комусь стане в нагоді Ігор Володимирович вже багато кому, після розголосу про сина допоміг, так, що не потрібно бути скептиком

Я для того щоб люди мали куди звернутися за допомогою!
А можете пожалуйста конкретной сказать как помог?

може комусь стане в нагоді Ігор Володимирович вже багато кому, після розголосу про сина допоміг, так, що не потрібно бути скептиком
Може я ж не спорю! Завжди треба вірити в краще!

Сподіваюсь, людям таки поміг...але виглядає поки що як піар-акція для підняття рейтингу

⚡⚡⚡В мене є син Святослав Ігорович Мосійчук! Йому 20 років. Він наразі навчається, отримує вищу освіту.

❗Вчора «Монетка» почала шантажувати нашу родину (при чому всіх), моїх друзів та знайомих яких Святослав навіть не знає. Вони почали шантажувати, погрожувати, вимагати в 4 рази більшу суму ніж кредит, вигадувати, дзвонити безперервно всім і вся з десятків номерів. ???

❗Сьогодні невідома су#ка подзвонила мені зранку і дослівно заявила, що вони найняли ботоферму яка буде дискредитувати мене в Інтернеті поки я не поверну за сина кредит, будуть ганьбити мене перед людьми а Святослава доведуть до самогубства!???

❗❗❗Враховуючи вище викладене а також те, що жертвами цих лихварів, шантажистів та рекетирів щодня стають сотні українців я ухвалив наступне рішення:

⚡⚡ Звертаюся до всіх українців які стали жертвами аферистів, лихварів та шантажистів з проханням повідомляти мені подібні факти для об’єднання зусиль в боротьбі з злом!✊

[email protected]

⚡ Лихварям з «Монетки» пропоную спокійно дочекатися повернення Святославом кредита, або за для його стягнення звернутися до суду і припинити шантаж та погрози бо у випадку якщо ви не зупинитесь отримаєте у відповідь симетричні дії! Будемо вчиняти з вами так як наші предки козаки з лихварями!?
Дякую за такий пост! Всі хто потрапив до лап цих аферистів вже дістала ця беззаконність. Мене особисто зараз переслідує компанія ГрошіВсім. Хоча кредиту в них я не оформлювала. Вони начебто тепер одна контора з Кредітоном. Хоча ніяких документів я не отримувала. Займаються пopнoколажами, які я вже пережила. Але на цьому не зупиняються. Я зверталася в правоохоронні органи, вони лише прийняли заяву і на цьому тиша. Але терор не припиняється.

Дякую за такий пост! Всі хто потрапив до лап цих аферистів вже дістала ця беззаконність. Мене особисто зараз переслідує компанія ГрошіВсім. Хоча кредиту в них я не оформлювала. Вони начебто тепер одна контора з Кредітоном. Хоча ніяких документів я не отримувала. Займаються фотоколажами, які я вже пережила. Але на цьому не зупиняються. Я зверталася в правоохоронні органи, вони лише прийняли заяву і на цьому тиша. Але терор не припиняється.
А просрочка какая? Ну они по долгу голубого кредитона стигнут, потому как у кредитона забрали лицензию.

Vados, до літа 2020 року в всвх мфошок не буде ліцензій.
Плюс в наступному місяці проголосують 2133.

Vados, Після спілкування зі знайомими в Верховній Раді, та колишнім працівником НБУ.

Vados, Поборовши цих гадів, Зе команда планує відновити свій втрачений рейтинг.
Гуцулка Ксеня, в кожного своя точку зору. Це ваше рішення.

Vados, ні я так само як І. В. Мосійчук вийшов з її рядів а зараз ми з ним займаємося громадською роботою.

Назад
Угорі