Звернення до юртстів?

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 789
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто звертався за допомогою? Що саме питали? Що розповіли юристу?
Розповідали що брали кредити в мфо чи що небрали? Як чим допоміг вам?
Чи варто звертатися?.
Хто судився і виграв? Хто довів в суді що нема підпису особистого нема і кредиту? Чи є такі?

Хто звертався за допомогою? Що саме питали? Що розповіли юристу?
Розповідали що брали кредити в мфо чи що небрали? Як чим допоміг вам?
Чи варто звертатися?.
Хто судився і виграв? Хто довів в суді що нема підпису особистого нема і кредиту? Чи є такі?
Сколько не искал,так и не нашел"що нема підпису особистого- нема і кредиту"
В "судовій владі "смотрел,там разные решения,но такого нет.

Сегодня ходила к адвокату, говорит что нивкоем случаи не платить.Что неотвечаю на звонки а если и отвечать то записывать просить договор и розрахунок тоисть на основе чего они нащитивают такие проценты.И если их не устраивает сума которую вы можете заплатить то пускай подают на суд.Сказал делать все скрини если были угрожи в вайбер, сохранять все смс все письма.Ето пригодится если будет суд.

Віка Т, І я зверталась до юриста,щоб допоміг .Розповіла,як є.Щоб було все законно,треба перекредитуватися у банку,банки відмовили.Юрист порадив просити когось з рідних оформити кредит на себе.Думаю ще порадитись з іншим юристом.

Віка Т, І я зверталась до юриста,щоб допоміг .Розповіла,як є.Щоб було все законно,треба перекредитуватися у банку,банки відмовили.Юрист порадив просити когось з рідних оформити кредит на себе.Думаю ще порадитись з іншим юристом.
Не вздумайте оформлять. Не влазьте дальше!!!! Ждите они через время будут предлагать отдать тело+проценты, а некоторые конторы согласятся только на тело... Ваш юрист с которым вы консультировались как то не так объяснил вам... Читайте форум здесь очень хорошо расписано!!!!!
Сегодня ходила к адвокату, говорит что нивкоем случаи не платить.Что неотвечаю на звонки а если и отвечать то записывать просить договор и розрахунок тоисть на основе чего они нащитивают такие проценты.И если их не устраивает сума которую вы можете заплатить то пускай подают на суд.Сказал делать все скрини если были угрожи в вайбер, сохранять все смс все письма.Ето пригодится если будет суд.
Да мне тоже так говорил адвокат!!!!

• Подобається
Реакції: Yuka
Не вздумайте оформлять. Не влазьте дальше!!!! Ждите они через время будут предлагать отдать тело+проценты, а некоторые конторы согласятся только на тело... Ваш юрист с которым вы консультировались как то не так объяснил вам... Читайте форум здесь очень хорошо расписано!!!!!

Да мне тоже так говорил адвокат!!!!
@Ali4ka, Дякую,я вже начиталась,але все одно боюсь троллінгу,платити не хочу і нема чим,жити треба на щось.Займи з процентами близько 30000,прострочок нема,але будуть.

Щоб було все законно,треба перекредитуватися у банку,банки відмовили.Юрист порадив просити когось з рідних оформити кредит на себе
"Юрист", часом, не в МФО працює? ))

kidman, починаю це підозрювати

дypak ваш юрист

Мда...Неправильний якийсь юрист.

MARTA, не дypak,якщо б мені погодили кредит,отримав би 1000грн,а так 0,0

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі